Aynen o gün göğsünü dinletmedi, yıktı hastaneyi
ama şimdi sen böyle diyince şüphelendim ben çektireceğim ekg yi. İnşallah bir şey çıkmaz. Canım sen mutlaka idrar tahlili ve kültürü aldır, o kusma yapabiliyor, antibiyotik kullanması önemli değil, hangisine dirençli değilse o antibiyotiği yazıyorlar. Mesela bizim kızın malesef ilaca dirençliymiş iğne olandan yazdılar.
Benim kız 14 mayısta avokado yedi kustu
19 mayısta yumurta-labne yedi sabah kustu, serum aldık acilde eve geldik arada sadece anne sütü içmesine rağmen gece yine kustu.
21 mayısta pirinç unuyla sebze çorbası içti uykusunda yatağı batırmış, kusmuk kokuyordu yatak, ama demek ki zorlanmadı ya da benim uykum ağırdı hiç uyanmadım kusarken.
22 mayısta 1 çay kaşığı yumurta-labne verdim yine kusup baygınlık geçirdi
Bizim kusmalarımız malesef tek bir yiyeceğe bağlı değil, o yüzden su içirirken bile elim titriyor. Bugün elmalı bisküviye bayıldı ama 2. kaşığı vermedim, ağladı.
Yoğurdu çorba gibi yapıp mı yedirsen bir süre acaba, gerçi artık kusmuyormuş. Ha bir de doktor alerji böyle beklemeyiz, illaki kakada kan, vicutta döküntü isteriz dedi ben buna katılmasam da. Bir de benim bebeğim sadece fitille kaka yapabiliyor, bence bir bağlantı var ama hiç bir doktor buna çare bulamıyor. Yarın da gecikmiş 6. ay aşılarımız var , travmasını yine yaşayacak bu saat oldu uyuyamıyorum üzüntüden