Canım, merhabalar
Öncelikle güle güle büyüt bebeğini
Benden sana tavsiye, çok püreli vermede ne verirsen ver
Sebzeyi, meyveyi püre yapma hatta dişleri ile koparabiliyorsa meyveyi çok dikkatli bir şekilde eline ver
Bebeklerde bizim gibi aynı tadlardan sıkılabiliyorlar, eğer taneliye alışıksa şehriye çorbası falanda verebilirsin
Çok fazla mama bazlı yiyecekler verince ömür boyu çekiyorsun ceremesini maalesef,
Benim büyük kızım 8 yaşında hala yeme problemli
Küçük kızımda dediğim gibi davranıyorum, birde istemiyorsa zorlama sıcaklardan, diş çıkarmalardan da canı istemiyordur, şu an benim küçük kızımda aynı durumda, sevgiler..
merhabalar benım cocugum yok ama cok harıka bı doktor arkadasım var prof.kendısı o dedı banada kesınlıkle onermıyolar cıc bebegı..günaydın kızlar nasılsınız. şimdi kafam karıştı işte bak. ya bu bebe biküvisi kimi zararlı diyo kimi zararsız.ne yapacağımı şaşırdım ben ya...
benim kızımda 6 ayı bitirdi 7. aya girdi iştahı çok yok diye endişeleniyordum ama bu sorun çoğu bebekte var sanırım... püre yapma konusuna bende katılıyorum ilk zamanlar çorbalarını püre yapıyordum çok zor yiyordu sonra farkettim ki kızım tane tane yemeyi seviyor dişleri olmamasına rağmen çiğniyor gibi yiyor bu arada o hali çok tatlı :) tavuklu şehriye çorbası yaptığımda tavuklardan küçük parçalar halinde veriyorum yiyor her bebekte aynı olurmu bilmiyorum ama püre yapmayın ve herşeyi karıştırmayın...