Bebek Beslenmesi 7 aylik bebegim ek gida istemiyor....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

duyguudum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
21
2
86
Bursa
Bebegim 7 aylik olacak birkac gun sonra, lakin ozellikle tatli ek gidalari hic yemiyor, suratini burusturuyor, ustelersem de kusuyor. 5.5-6 aylikken yogurt yiyordu, simdi onu da sevmiyor, 2 gun sonra ise de baslayacam, ne zormus su ek gida isi, saniyordum ki lop lop agzina atacak, cocuk buyutmede her asama bir dertmis... sizler neler yaptiniz acaba merak ediyorum :(((

aynen arkadaşım benim kızımda hava değişiminden dolayı -ve bide diş çıkarma olayı var tabii- ek gıda istemez oldu Yaklaşık 1aydır yani 6.ay bitip 7.ye geçtiğinden bu yana zar zor 2-3 kaşık yogurt ve havuç-kabak çorbası yedirebilmişimdir.. ancak bu kadar hep anne sütü alıyor Artan enerji ihtiyacı karşılanmadıgından kilo verdi..:(
Benim korkum bu hep böyle mi gidecek 5.ayda 6.ayda herşeyden tadan kaşığa ağzını açmaya hevesli bebeğim agzını sımsıkı kapatan eline kaşığı alıp üstündekini parmağıyla sıyırıpta onunla diş kaşıyan bi bebek oldu.. buarada gögsümün ucunun ağrısı koltuk altıma vuruyor fena ıssırdı.. Annelik ne zooor..
emzik emiyor mu bebeğin ben onu verecek gibi yapıp ağzını açtığında kaşığı veriyorum ama istemezse tükürüyor çözüm değil yani..
Önerileri bende umutla bekliyorum

Son düzenleme:
Back