• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 7 aydır bebek istiyoruz. Eşim muayene olmak istemiyor ne yapmalıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Arya_Pdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
166
507
53
33
Merhaba hanımlar. 7 ay önce düşük yaptım. Sonra çalışmalara devam ettik. Ben doktora gittim bir şeyim çıkmadı. Eşim asla gitmiyor doktora çok tartıştık. Çok üzülüyorum. Havuç, incir kürü yaptım bu ay 1 hafta adetimi geciktirdi. Ve ovulasyon testi sipariş verdim. Görüşlerinizi yazar mısınız lütfen.

Merhaba, bence bir süre daha denemelisiniz özellikle ovülasyon testlerinin çok işe yaradığı söyleniyor bir sürede onu kullanarak deneyin bu sürede de eşinle ufak ufak konuşarak alıştırmaya başla kafanızda bir tarih koyalım örn 5 ay daha deneyelim 1 yıl tamamlanınca sen de gideceksin gibi bunu yavaş yavaş söyleyerek onun beynine yerleşmesini sağlayabilirsin. zaten daha önce hamile kaldığına göre büyük ihtimal esinde de bir problem yoktur

benim ofisimden iki arkadaşımda ovülasyon testi kullandı Öyle her ay heyecanla bekleyemeyiz işimizi garantiye alalım deyip kullandılar ve ilk iki ay içerisinde hamile kaldılar inşallah senin de öyle olur Allah hayırlısıyla nasip etsin:KK200::anneadayı:

Daha once gebelik oldugu icin biraz daha bekleyin..gitse iyi ama gitmiyorsada cok baski yapma bence

Merhaba, bence bir süre daha denemelisiniz özellikle ovülasyon testlerinin çok işe yaradığı söyleniyor bir sürede onu kullanarak deneyin bu sürede de eşinle ufak ufak konuşarak alıştırmaya başla kafanızda bir tarih koyalım örn 5 ay daha deneyelim 1 yıl tamamlanınca sen de gideceksin gibi bunu yavaş yavaş söyleyerek onun beynine yerleşmesini sağlayabilirsin. zaten daha önce hamile kaldığına göre büyük ihtimal esinde de bir problem yoktur

benim ofisimden iki arkadaşımda ovülasyon testi kullandı Öyle her ay heyecanla bekleyemeyiz işimizi garantiye alalım deyip kullandılar ve ilk iki ay içerisinde hamile kaldılar inşallah senin de öyle olur Allah hayırlısıyla nasip etsin:KK200::anneadayı:[/QUOTE
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim :) evet o şekilde yapayım çünkü inat etti gitmemek için. İnşallah arkadaşlarınıza olduğu gibi bana da faydası olur ovulasyon testinin, güzel dikekleriniz için teşekkürler :)

Daha once gebelik oldugu icin biraz daha bekleyin..gitse iyi ama gitmiyorsada cok baski yapma bence
Evet baskı yapmıyorum ama benim kadar bebek istemediği için bazen ondan nefret ediyorum. Bilmiyorum galiba bebek çok istediğim için psikolojik olarak da kötü etkilendim

Merhaba hanımlar. 7 ay önce düşük yaptım. Sonra çalışmalara devam ettik. Ben doktora gittim bir şeyim çıkmadı. Eşim asla gitmiyor doktora çok tartıştık. Çok üzülüyorum. Havuç, incir kürü yaptım bu ay 1 hafta adetimi geciktirdi. Ve ovulasyon testi sipariş verdim. Görüşlerinizi yazar mısınız lütfen.
Bir sekilde ikna etmeye calısın, bir sorun olustuysa zaman kaybedersiniz. Arkadsmın kocası da inanılmaz karsıydı ikna edip götğrdgnde sadece %1 canlı spermi oldgnu ögrendiler. Aylarca bosu bosuna denemektense simdi onun caresini arıyor. Gerci siz bi hamilelik gecirmissinz durumumuz daha farklı

Düşügun sebebi esinizdeki dna hasari bile olabilir .Bunu aylarca dna hasari morfoloji ve yavas spermle mucadele eden biri olarak yaziyorum sorunun kaynagini bilmeden istediğiniz kadar kür deneyin kendinizi yormaktan oteye gecemezsiniz.Kendinizi yipratmayin dua edin esinizi ikna edin ve ona gore bir yol cizin .Benim esimde bu sorunlar nasil ortaya çıktı onu soyleyeyim buyuk bir yureklilik gostererek kendisi uroloji uzmanina gitti ve durum sandigimizdan bile kotuydu kimyasal gebelik yasadim tedaviden 7 ay sonra da hamile kaldim Yani demem o ki bebegin olmasini ya da olduktan sonra dusmesini kadin etkilemiyor erkek faktoru de var .Esiniz elini tasin altina koymali

Back