7 ayda hiç öpüşmemek

Erken öpse şu kadar sürede öpmeye kalktı sapık mı
Geç öpse şu kadar sürede öpmedi gay mi
Ama kadın öptü mü aşktan der geçeriz dimi
Bilemiyorum bence ısrar da itici gelmiş olabilir ya da aynı hisleri hissetmemiş olabilir

Valla kocamida ilk ben optuydum.ilk yatagada ben atmıştım :)) ama tabi kendimi kendi çapımda garantiye aldıktan sonra nikah tarihi almıştık.

Ne baydiniz ayy ne guzel deger veriyor,seven erkek filan biz 1,5 ayda nikah kiydik ama ona ragmen öpüştük ettik oncesinde gayette demek bizimki beni hor goruyodu,deger vermiyodu ondan öpmüş kesin kafaaalllaaara bak :))))))
Hepsi Türk filminden fırlamış aşıklar. . .

Bir arkadaşın dediğinede katılıyorum.
Sevgiliyken yanaşmıyor diye sevinip ,evlenince cinsel problemler ile karşılaşınca oturup ağlayanlarda yok değil :)
Ten uyumu diye birşey var ayriyetten insan sarılıp ,dokunmaz mı ? :/ puh

devir deiğiştigi için öpmemiştir. Artık kızlar öpüyor. kızlar teklif ediyor. herseyi kızlar yapıyor. atıl kurt

Biz ilk buluştuğumuzda elini tuttum naapptıın sen dedi gözlerini kocaman kocamn olmuş Ne var elini tuttum ya abartmıyor musun dedim Çok hızlısın dedi adamdaki kafaya bak İyi aman be tutmam git dedim Sonra tamam tatm bırakma deyip geri tuttu Ben de ellerinden tutup öptümm ellerinden öptüm yani sonraa oturduğu koltuktan kaldırıp sarılacaktım Kalk diyorum elinden çekiyorum Kalkmam biliyorum sarılacaksın diyor erkek olan sensin di mi bu ilişkide bi terslik var dedim Ayağa kalktı "evet benim ama çok hızlı davranma bence " dedi böyle imalı imalı Belime sardı elini kapat gözlerini dedi Mal mıyım neyim öpeceği de aklıma gelmedi gözlerimi kapadım bi baktım dudaklarımda hayatımda ilk defa öpmüştü biri beni çok utandım Sonraa bana yaklaşıp çok hızlı davranma beni durdurman zor olur demek istemiştim dedi

Buzamanda çok zor erkeklere güvenmek insan yıllarca evli kaldığı adamı bile tanıyamıyor.
Keşke mesafeli olup ilişkisini ciddiye alan biri olsa sevgiliniz ama bana daha çok gay gibi geldi.
Ve bu da çok ciddi bir durum.Kendini hiç kaptırma ölç tart hareketlerini.Bende eşim sevgililik döneminde bana yaklaşmazken ohh ne güzel edepli ahlaklı beni ciddiye alıyor diyordumkii evlendikten sonra gördüm adamın gerçek kimliğini.

Konuyu okuyunca ben hiç öyle Yeşilçam tarzı ayy ne güzel değer veriyor işte falan denedim vala garip geldi ben olsam bende şüphelenirdim
7 aymis bide az görüşmüş uzak memlekette olsaniz hadi belki derim ama çok başbaşa kalmissiniz ve hiç öpme girişimi bile yok çok garip bence hiç normal de bulmadim

Burda evlendikten sonra eşiyle hiç ilişkiye girmeyenleri duyuyoruz isteksizlik olanlari vs..bence bi terslik var bu işte

Siz bi ima falan edin bakalım ne tepki verecek ilk ilişkisi falan utanıyor olabilir mi ama yinede normal değil yahu

Tam bir bad boy sonra devam ettimi ilişkinasıl oldu ay çok heycanlı

benim ki de sahilde el ele tutuştuğumuz ilk akşam birden elimi bıraktı bi de sert bıraktı ne olduğumu anlamadım

meğerse bacım geliyomuş karşıdan utanmış

ben şimdi ne yapayım bizde öpüşmedik daha

Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.

Derken? Normal olanı bu değil mi zaten? Ben mi yanlış biliyorum

vizyonu öpüşme durumuna göre mi ölçüyorsunuz ?

edit : eski konuymuş pardon
Bi daha oku cevabimi. Anlayamamissin. Bu kizin yasam tarzine gore diyorum. Herkes kendi yasamiyla ölcmeye kalkiyor insanlarin yasamini. Neyse sana laf anlatmaya calismayacagim. Ilk mesajim gayet acik ve net. Onu okuyup anlayamadiysan, daha fazla aciklama yapmam gereksiz

sinirlenince hep böyle ergen uslubu mu takınıyorsunuz ? Komik oluyor

hanımlar son 4 sayfa yeni yazılmış ve içinde konu sahibinin bir cevabı yok konu hortlamış yani :)
ne yaptılar acaba? neredeyse 5 ay geçmiş.