- 27 Şubat 2015
- 203
- 3.310
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Erken öpse şu kadar sürede öpmeye kalktı sapık mıkonuya yorum yapmayı unutmuşum
ne var canım eşimide ilk ben öpmüştümhoş 7 ay değil bi kaç yıl peşimde dolandıydı öpmek içinde
neyse konu sahibinin erkek arkadaşı çok da normal değilmiş
sende haklısın ne diiimErken öpse şu kadar sürede öpmeye kalktı sapık mı
Geç öpse şu kadar sürede öpmedi gay mi
Ama kadın öptü mü aşktan der geçeriz dimi
Bilemiyorum bence ısrar da itici gelmiş olabilir ya da aynı hisleri hissetmemiş olabilir
Herkes haklı bea ( kendince )sende haklısın ne diiim
Tam bir bad boyBiz ilk buluştuğumuzda elini tuttumnaapptıın sen dedi gözlerini kocaman kocamn olmuş Ne var elini tuttum ya abartmıyor musun dedim Çok hızlısın dedi adamdaki kafaya bak İyi aman be tutmam git dedim Sonra tamam tatm bırakma deyip geri tuttu Ben de ellerinden tutup öptümm ellerinden öptüm yani sonraa oturduğu koltuktan kaldırıp sarılacaktım Kalk diyorum elinden çekiyorum Kalkmam biliyorum sarılacaksın diyor erkek olan sensin di mi bu ilişkide bi terslik var dedim Ayağa kalktı "evet benim ama çok hızlı davranma bence " dedi böyle imalı imalı Belime sardı elini kapat gözlerini dedi Mal mıyım neyim öpeceği de aklıma gelmedi gözlerimi kapadım bi baktım dudaklarımda hayatımda ilk defa öpmüştü biri beni çok utandım Sonraa bana yaklaşıp çok hızlı davranma beni durdurman zor olur demek istemiştim dedi
Üç senedir birlikteyizTam bir bad boysonra devam ettimi ilişkinasıl oldu ay çok heycanlı
Bi daha oku cevabimi. Anlayamamissin. Bu kizin yasam tarzine gore diyorum. Herkes kendi yasamiyla ölcmeye kalkiyor insanlarin yasamini. Neyse sana laf anlatmaya calismayacagim. Ilk mesajim gayet acik ve net. Onu okuyup anlayamadiysan, daha fazla aciklama yapmam gereksizvizyonu öpüşme durumuna göre mi ölçüyorsunuz ?
edit : eski konuymuş pardon
Bi daha oku cevabimi. Anlayamamissin. Bu kizin yasam tarzine gore diyorum. Herkes kendi yasamiyla ölcmeye kalkiyor insanlarin yasamini. Neyse sana laf anlatmaya calismayacagim. Ilk mesajim gayet acik ve net. Onu okuyup anlayamadiysan, daha fazla aciklama yapmam gereksiz