- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 42
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Bizde böyle otururduk
Evlendik hala öyle oturuyoruz
Yoksam bizde de mi bi problem var
Aksine bana yan yana oturmak çok saçma geliyor
Çocukluk arkadşaım 5 yıl çıktı,öpüşmenin,imrenırdı kızlar,çocuktuk,herkes yatma,öpme derdınde iken en şanslımız o idi,elini bile sürmemişti,evlendıler,gel Gör ki gerçek öle değilmiş,on beş Yıldır öpüşmuyorlar,öpüşmenin sevmıyorum dıyormuş,
Yüzyüze bakıp sohbet ederiz biz karşılık oturup bizde de sorun mu var nedirAksine bana yan yana oturmak çok saçma geliyor
şerefsizliklerinden işte, genç bir kızın evlenerek bütün heyecan heves umutlarını yerle bir etmek için.Allaha havale ettim ben elbet çekiceklerdir cezalarını.Neden evlenirler ki o zaman tercihleri farklıysa..
öpüşmicem tabi cnm yaa aaa 7 ay neymis nişanlı degilsin bisey degilsin kaldıki nisanlı olsan bile evlenicegin belli degil neden alemin adamına kendini kullandırasın yarın öbür gün ayrılırsın der ben bu kızla yapmadıgım kalmadı diyeeErkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz 3 ay konuşma dönemimiz olmuştu nasıl desem bu konularda biraz tuhaf biri. Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla, ama beni sevmiyor mu diye düşünüyorum böyle olunca. Yani hiç öpüşmedik mesela bu zamana kadar hani insan sevdiğine yakın olmak ister bi çekim oluyor sonucta,ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu. Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil. Anlamadım gercekten utanıyormu acaba dedim ama ortam da oluyor hani,sinemaya gidiyoruz bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki) ama hani gel bi sarıl dimi yok,yanagımdan bile öpmüyo durup dururken.Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.
Artık gizli gay mi acaba diyorumya sizce cok mu abartıyorum