Bebek İkinci El 7-8 yaş erkek deri ceket arıyorum

meral0101

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
708
37
123
arkadaşlar 7 yaşındaki oğlum için elinde temiz kıyafetleri olan varsa görüşelim.

Merhaba,
Bende 7-8 yaş deri ceket var diye mesaj atmıştım ama olmadı sanırım.
defolu olan ceket hoşuma gitmişti ama defosu olunca kararsız kaldım.resimlerini çekmişsiniz defolu yerlerin fakat resimlerde oldukça belirgin gözüküyor.ilginiz için çok teşekkkür ederim.

defolu olan ceket hoşuma gitmişti ama defosu olunca kararsız kaldım.resimlerini çekmişsiniz defolu yerlerin fakat resimlerde oldukça belirgin gözüküyor.ilginiz için çok teşekkkür ederim.

Günaydın,
Aynı ceketten bahsetmiyoruz. O bahsettiğinizi başkası aldı zaten daha ucuza. Özelden "bahsettiğiniz takılmayı çektiğiniz fotoda pek farkedemedim" diye yazınca size ekstradan fotoğraf göndermiştim.
Ben ilk sayfadaki ilk numaradaki siyah deri ceketten bahsediyorum. Ama neyse artık.

ben defoluyu kastediyorsunuz sanmıştım.siyah olan iki renkten oluştuğu için düşünmedim.ben düz renk olsun istiyorum.yine de teşekkür ederim ilginiz için.

Kıyafet demişsiniz. Aşağıdakiler ilginizi çekerse....

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...y-ve-kiz-cocuk-pijama-ayakkabi.766046/page-20

Bu sayfada:
31- Benetton 6-7 yaş dökümlü krem kazak, 125 cm
33- Hummel mağazasından Mini Boden polo yaka uzun kol kalın 5-6 yaş ama kalıp 7-8
33b- Debenhams 7-8 yaş kalın sweatshirt
36- yine Mini Boden, 33 no.dakinin eşi farklı renk

21. Sayfada:
55- CA Palomino Premium içi penye pamuk çift kat haki pantolon 8-9 yaş, 128 cm
70- CA yine içi penye pamuk çift kat haki pantolon 7 yaş, 116 cm

daha önce açtığım deri ceket arıyorum konusu kapandığı için bu başlıktan devam etmek zorunda kaldım.kıyafet ihtiyacım şuanda yok.ama 7-8 yaş erkek için şişme yelek,2-3 yaş kız için şişme yelek arıyorum.

Bahsettiğim mont canım bu...Beğendiysen ilk sıraya yazabilirim seni....
waikiki markası ama çok tarz bir monttur...Defolu değildir.....Şişme yelekte var beğenirsen görüşürüz....

Wın max marka şişme yelek çok kullanışlı rahattır... Hiçbir sorunu yoktur...25 tl...Beden 8-9 yaş yazıyor....Görüşmek dileğiyle.....

canım deri ceket tam istediğim gibi.ama 7-8 yaş la 12-13yaş arasında oldukça fark var.şuan da benim aldıklarımı giyiyor.o yaşlarda giyer mi bilemiyorum.biraz yakın olsaydı ne iyi olurdu.şişme yelek tam istediğim gibiymiş,yaşta yakın.ama tek başına kargo ödemek istemiyorum.seninle alışveriş güzeldi.ilgin için çok teşekkür ederim.görüşmek dileğiyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…