7+6 ama kese 4 haftalık göründü başına gelipte sağlıkla ilerleyen varmı ne olur bakın moralim bitik durumda

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.785
748
Benim anlamadığım gördüğümde sanki böyle bebek görmüş gibi oldum ben ultrasonda hani diyeceksin ki doktorun göremediğini sen nasıl gördün
Gördüğümü düşündüğüm şeyi aşağıda fotoğrafların birinde yuvarlak içine aldım zaten (mavi olan)

Doktor keseyi gördü onu da yuvarlak içine aldımyeşil olan) başka bir fotoğrafta

başına gelen var mı böyle bir şey herhangi bir kanama lekelenme hiçbir şey yaşamadım

2 hafta sonra yine gel dedi ama bittim yani moral olarak

Eklentiler

• IMG_20241031_131951.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20241031_131913.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20241031_131436.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20241031_131407.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 27
Balım arada 2 haftalık fark var. Başka doktora göründün mü?
Bir de konu tam olarak bebeğin kese ile uyumlu olmaması mı? Kalp atışı duyuldı mu,

Balım arada 2 haftalık fark var. Başka doktora göründün mü?
Bir de konu tam olarak bebeğin kese ile uyumlu olmaması mı? Kalp atışı duyuldı mu,
7 + 6 diyorum ama aslında 8 diyebiliriz yani 8 haftalıkken 4 haftalık kesenin görülmesi normal mi geç döllenmeden şüphelenemiyorum çünkü yumurtlama günümü biliyorum ovulasyon testi kullandım yani kızımda da böyle olmuştu ama bu kadar uçurum gibi bir fark yoktu arada yani altı buçuk haftalıkken 5 haftalık görünmüştü

10 haftada da haftasını yakalamıştı yani böyle 7-8 haftalıkken gitmemiştim ondan da epey bekleyip gitmiştim

Arada epeyi fark var 1/2 hafta bekleyip tekrar doktora gidin bir gelişme olmazsa ona göre ilerlersiniz

Evet Park çok geç döllenmedi değil yumurtlama zamanımı biliyorum testi kullandım beklemekten başka çare yok kısmet
Hatırlıyorum sizin test yaptığınız zamanı Eylül sonu ekim başı gibi felandı galiba inşallah sağlıkla ilerler

Evet en son 1082 çıkmıştı ve ben tekrar gitmeyeceğim iyice bekleyeceğim demiştim bekledim ve sonuç bu
Düzenli güzel artmıştı ama kese neden geride kaldı anlamadım siz biraz daha bekleyin belki özel bir hastaneye gidersiniz ultrasonu daha güçlü olan

Düzenli güzel artmıştı ama kese neden geride kaldı anlamadım siz biraz daha bekleyin belki özel bir hastaneye gidersiniz ultrasonu daha güçlü olan
Vallahi bilmiyorum düşünüyorum ya bakalım belki giderim belki gitmem evet çok güzel artmıştı hatta 2 değil 3 hatta 3,5 katı falan artmıştı 8 gün arayla yani doktor da beğenmişti artışı ama sonra niye böyle oldu bilmiyorum ben kalp atışını bile yüksek ihtimalle duyarız derken yani kesesinin 4 haftalık olduğunu öğrenince şok oldum

Yine kararlara bağlamayın belli olmaz 2 hafta daha bekleyin ama yine olumsuz olursa da üzülmeyin vücut ilk aylarda sağlıksız olan bebeği elermiş. En azından öyle bir şey olursa da başında olması daha iyi büyüyünce böyle bir şeyle karşılaşmam Çok zor oluyor

Doğru ama işte insan mevlitlerle gidip böyle olunca ya içimin bir anda rahat aslında anlam veremediğim bir şekilde bilmiyorum ya bekleyip göreceğiz

Canım merhaba bende seninle aynı durumdayım 8 haftalık olmam gerekirken doktor 4-5 haftalık dedi keseye göre son adet tarihim neydi senin

8 hafta ile 4-5 hafta arasında bi regli olunacak süre var. Yeşil ile gösterdiğiniz yer kesesi bebek mavide olamaz bence ultrasonu iyi bi yere gidin ya da haftasını yanlış hesapladınız bekleyin

8 hafta ile 4-5 hafta arasında bi regli olunacak süre var. Yeşil ile gösterdiğiniz yer kesesi bebek mavide olamaz bence ultrasonu iyi bi yere gidin ya da haftasını yanlış hesapladınız bekleyin
Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum ama ne olursa olsun her şeyi zaman gösterecek

Evet Park çok geç döllenmedi değil yumurtlama zamanımı biliyorum testi kullandım beklemekten başka çare yok kısmet
İki defa yumurtlamış olabilir misin? İlk pozitiften sonra takip yapmadıysan belkide ikinci kez yumurtlama gördün o zaman döllenme oldu ? Şahsen 8 haftalık diye gittiğimde 6 haftalık çıkmıştı benim bebeğim geç döllenme olmuş ama ben takip yapmamıştım

İki defa yumurtlamış olabilir misin? İlk pozitiften sonra takip yapmadıysan belkide ikinci kez yumurtlama gördün o zaman döllenme oldu ?
Maalesef çatlamayı gördükten sonra yani 19 eylül'den sonra bir daha birliktelik olmadı çünkü hani bebeğe bir şey olur falan diye eğer bir tutunma olursa diye ki zaten 9 gün sonra çok böyle silik de olsa pozitif görmeye başladım gitgide koyulaştı her gün koyulaştı hatta sana şöyle söyleyeyim dün bile test yapmaya devam ediyordum yani yaptığım test 50'yi falan geçti bazen günde 2 kere falan yapıyordum bu şekilde ne bir koyulaşmada bir eksilme ne bir şey hep böyle ikinci çizgi ilk çizgiden koyu koyu koyu koyu çıkıyor

Bugün de böyle olunca hani dediğim gibi vücudumda herhangi olumsuz bir belirti de olmadı hani bir kanama lekelenme vesaire hiçbir şey yaşamadı mı bilmiyorum ne düşüneceğim ne yapacağımı şaşırdım

O zaman bekleyip seri takip etmekten başka çare yok aklıma gelen ilk ikinci kez yumurtlama olmuştu. Hayırlısıyla sağlıklı haberler alırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…