7+6 ama kese 4 haftalık göründü

Kasık ağrıları ve kramplar önceki haftalarda bende de olmuştu. Bazen bıçak gibi saplanmalar da oluyodu. Özellikle çok oturup kalktığımda ya da bi anda kalktığımda. Onun harici içeride sertlik var gibi bi kütle ben hissetmedim hiç. Ara ara yine kramp oluyo bugün kasık ağrım oldu adet olcakmış gibi ama kısa bi ara vurdu geçti.
Çok aşırı zorlanıyorum bide adet kaç günü geçmesi lazım mesela bn Ekim 1 de oldum bu zamana kadar olmadım anlamadım ben testler böyle cıkıyo kasık ağrılarım çok var

Kasık agrilari bu kadar şiddetli ağrıması normal mi
Ben sürekli adet olucam sanırım diyodum 😊 şiddetliydi ilk başlarda. sonra batışmalar olarak ilerledi. Çok kötüye yormayın, öncelik bi hastane doktora gözükün her şeyi netleştirin sonrasında sürece kendinizi teslim edin bence 😍🙏 hayırlısıyla güzel haberler verin bize de 🌸

Nasipse Allah'ın izniyle hafta içi tekrardan gideceğim hem tahlil sonuçlarım için 8 tüp kan aldı çünkü hem de tekrardan ultrasona girmek isteyeceğim

Sen kaç haftalıksın şimdi en son ne oldu ne göründü ultrasonda
Adet hesapladım 4 gün geçmiş ama pozitif çıktı hepsi kasık bel agriyo ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum neden acaba

X