- 10 Eylül 2024
- 552
- 371
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
Korkmayın bence. Benim de satım 4 eylül, 14 eylülde çatlatma iğnesi oldum ve öncesinde ilişki olmadı gebe olma ihtimalim olamazdı kendi adıma 7 haftalık olayım. Ama 4+6 olana kadar kendimi hep sata göre planlamıştım 7 oldum diyodum bizde de 14’ü sonrası o hafta düzenli değerlendirildi nitekim sizin de öyleye benziyor.Mesajınız için çok teşekkür ederim fakat ben böyle düşünemiyorum çünkü yumurtlama tarihimi biliyorum ovulasyon testi kullanmıştım
19 Eylül bu tarihten itibaren başka bir ilişki olmadı bebek tutunursa es tağfur bu sebebiye zarar gelmesin diye yani 19 eylül'den bu yana itibaren hesapladığımızda en kötü ihtimalle 7 haftalık olması gerekirken
19 eylül son ilişki tarihiniz olsa bile geç döllenme olabilir döllendiğinde rahime inmesi zaten 2-3 gün süren bir süreç. Kendinizi strese sokmayın. Her negatifi okuyup söyleyenlere de kulak asmayın, stres en başında bebeğin gelişimine negatif olan şey. Beslenmenize dikkat edin protein ağırlıklı ve avokado tarzı şeyler tüketin, folik asit omega3 alın keyfini sürmeye çalışın. Veren Allah Alan Allah. içiniz rahat etmiyorsa başka bir doktora daha gözükün. Doktorunuza güvenin. ben hayırlısıyla sizin de sürecinizin çok normal olduğunu düşünüyorum