- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Okudum Allah kabul etsin inşallahSıradaki duaferdaw ın .Duam: "Allahım hayırlısı ile tez vakitte bana bir iş nasip eyle. İşimde kalıcı çalışmayı başarılı olmayı nasip eyle, gönlümden geçtiği gibi bir iş bulmamı sağla. Rızkımı helalinden ver, az ise çoğalt, çok ise bereketlendir. Senin yolundan ayırma bizi. Kazancımla ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi nasip eyle. Şu anda yaşadığım yerden ayrılmayı kendi düzenimi kurmayı nasip eyle."
M mely15 739
@adel8893 739
@ferdaw 745
Sealand 739
@Kahlofrida 739
Allah kabul etsin inşallah
@FairyTale89 için okumayanlar
M mely15 ve A arkadasimes
F FairyTale89 için okudum Allah kabul etsin dualarınızıA arkadasimes canim F FairyTale89 için de oku
M mely15 canım F FairyTale89 veferdaw için okumalısın
Okudum canım Allah kabul etsinismim Fadime,
Duam: "Allahım hayırlısı ile tez vakitte bana gönlüme göre bir iş nasip eyle. İşimde başarılı olmayı nasip eyle. Rızkımı helalinden ver, az ise çoğalt, çok ise bereketlendir. Senin yolundan ayırma bizi. Kazancımla ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi nasip eyle.
Ailemde herkesin sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamasını nasip eyle. kızlarımın hayırlı bir hayat yaşamasını, gönüllerine göre eşler nasip eyle. her daim şükreden kullarından olmamı nasip eyle. Dua arkadaşlarımın dualarını da kabul etsin inşallah.
ferdaw için okumayanlar
Kahlofrida
Sealand
ftemiz için okumayanlar
ferdaw
Sealand
Kahlofrida
A arkadasimes
Canım orada senin için okumayanlar yazıyorGoldenpanthera arkadaşım bak yukarı yazdım ben, kendim için okudum diye.
Çok hızlı ilerliyoruz takıp edemedim yeni kişiye mi geçtik? Bir de telefondan bakıyordum dikkatli bakamadım, kusura bakma. O arkadaşa yarın okurum. Bugün akşam meşgulüm. Allaha emanet ol.
Evet yeni kişiye geçtik tamamlanmak üzere o daÇok hızlı ilerliyoruz takıp edemedim yeni kişiye mi geçtik? Bir de telefondan bakıyordum dikkatli bakamadım, kusura bakma. O arkadaşa yarın okurum. Bugün akşam meşgulüm. Allaha emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?