- 1 Haziran 2019
- 1.088
- 2.209
- 48
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Ben de okudum F FairyTale89 canım benim Rabbim önünüzdeki bütün engelleri kaldırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi anlıyorum seni canım yakinimda var öyle benim çok zor bi durumAmin canım benim Gerçekten o da bizler de perişan oldukAmbulans hizmet vermiyor getir götür heba oluyor, artık feri de kalmadı
Amin canım benim inşallahBen de okudum F FairyTale89 canım benim Rabbim önünüzdeki bütün engelleri kaldırsın inşallah
Amin canım hepimizin739 tane okudum canım. F FairyTale89 Rabbim dualarını kabul etsin canım
Teşekkür ederim inşallah ❤-Adel- kardeşimiz için okudum. Rabbim kabul etsin.
F FairyTale89 için de okudum. Allah hepimize kolaylık versin canlarım.
Teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun-Adel- için okudum, Allah kabul etsin inşallah.
Yok canım, duamı sabah paylaştım. Goldenpanthera arkadaş liste düzenlesin bakalım.arkadaşlar ferdaw için okundu mu?
tmm canım, sağol.Yok canım, duamı sabah paylaştım. Goldenpanthera arkadaş liste düzenlesin bakalım.
Okudum Allah kabul etsinGoldenpanthera canım sıradaki arkadaşa başladım duamı da ekliyorum.
Duam: "Allahım hayırlısı ile tez vakitte bana bir iş nasip eyle. İşimde kalıcı çalışmayı başarılı olmayı nasip eyle, gönlümden geçtiği gibi bir iş bulmamı sağla. Rızkımı helalinden ver, az ise çoğalt, çok ise bereketlendir. Senin yolundan ayırma bizi. Kazancımla ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi nasip eyle. Şu anda yaşadığım yerden ayrılmayı kendi düzenimi kurmayı nasip eyle."
Dua eden herkesten Allah razı olsun. Rabbim onların gönlünden geçenleri de versin. Zor durumdayım arkadaşlar, içten dualarınızı bekliyorum.