• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6yıllık ilişkim bitti

gAmZe90ank

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
160
31
123
Ankara
aşk resmen bizi zavallı hale getiriyor..yorumları okuyorum da hep aynı gibi..hep çok değer veren çok seven terk edilen üzgün.. benim gibi.. 16mayısta 6 yıllık bi ilişkim bitti. uzaktan yürütüyorduk ilk bi sene aynı şehirde sonra hep ayrı şehirlerde sürekli özlemekle telefon konuşmalarıyla ayda bir iki ayda bir görüşmelerle geçiyordu. seneye evlenmeyi düşünüyorduk hatta..ama o yavaş yavaş özgür olmak istemeye başladı alkol veya gece gezmelerinde bana haber veriyordu ama bundan rahatsızlık duymaya başlamıştı. benim onu bunalttığımı düşünüyordu hep.etrafında günübirlik ilişkilerle takılan ve gece hayatına düşkün bi arkadaşı vardı. ben sevmiyordum ama arkadaşı olduğu için ses çıkarmıyordum.. sanırım zamanla onun hayatına özendi çünkü kendisi asker ve ben üniversitede okudum yani o üniversite hayatı yaşamadı beni de oldukça kısıtlardı ama sonra o tayin olduğu istanbula gidince değişmeye başladı. ne kadar da olsa içmek gece çıkmak için benden izin almak zor gelmeye başladı. ben de kpss hazırlandığım için stresliydim. dışarı çıktığında nerdesin deyince neyi sorduğumu bilse bile istanbuldayım diye cevap verince ben de sinir olduğum için tartışırdık yani sonra ben bunalttım oluyordu. böyle böyle ben onu bunaltmış oldum zamanla onun gözünde.. oysa o askeri okuldayken ben sırf aklı bende kalmasın diye gezip tozmazdım yurttaydım çoğunlukla. herşeyime karışırdı..yavaş yavaş farkediyordum soğumuştu benden.çünkü ben ona ilgisizsin demeye başladığımı farkettim bu onu daha da soğuttu. sevgisinden şüphe etsem bu saatten sonra sevgime güvenmiyorsan yapacak bi şey yok derdi.. derken derken işte bi gün bitirdim saçma bi kavgadan. 12gün inatla aramadım sonra o aradı. barışacağız sandım oysa tek söylediği sadece sesini duymak istedim oldu. ben tabi çok bozuldum.. bi kaç gün mesajlaştık sonra ben bi gün olmaz böyle dedim konuşunca unutamayız dedim tmm ağlaya ağlaya konuştum kapattık 2 hafta yine konuşmadık ama ben kahroluyorum üzüntüden.sonra daha hiç yüz yüze konuşmadık dedik son bi görüşme ayarladık ama ayrıldıktan 2ay 10gün sonra anca görüştük. tabi son umudumdu bu benim..arkadaşlarımdan güç aldım gidip sarılmak üzülmek yok dediler..seni tam kpss öncesi yalnız bıraktı affetme dediler. ben gözünde işik görürsem barışmaya karar verdim. geldi sarıldı ben hiç bozmadım kafamı eğdim öpmedim bile..o şaşırdı tabi oturduk yüzügü verdim bizim öylesine yüzüğümüz vardı 4yıldır takıyorduk kendimizce söz gibi işte. neyse bu mu çaba dedi. sadece olmuyor dedi barşmak için bi şey demedi. 1 saat konuştuk gitti. ertesi gün mesaj attım nasıl dayanacağiz böyle vs vs diye zaman sadce dedi.. sonra 10 gün sonra doğum günüm oldu benm. doğum günümde aradı.. kısa konuştuk.. arkadaşın arabayı kenara çektik içiyoruz dedi. ben uyuduktan sonra iki kez aramışş 2 kez mesaj atmış.. sabah gördüm tabi içim kıpır kıpır.. aramışsın dedim. öyle sesini duymak istedim dedi yine :( ben tabi yine umutlarım suya düşünce kahroldum.. o günden sonra bi kaç kez bahane ile ben ulaştım. bi kere özlüyorum da dedim ama o da demişti zamanında. zaman deyip duruyordu. seni bi başkasıyla kendimi de düşünemiyorum ben dedi. uzun süre kimse olmayacak dedi yani beni tutmaya çalştı elinde sanırım. çünkü bi çocuğun benimle ilgilendiğini arkadaşları aracılığıyla çıtlatmıştım. onunla 3 5 gün mesajlaştım hatta ama sonra arkadaşları çok kötü durumda seni seviyor ama zor dönemden geçiyor kafası karışık deyince ben de o çocuğa yapamıyorum deyip başlamadan bitirdim ki çocuk her konuda ondan üstün ama kalp işte..neyse sonra o arkadaşlarından duydum ki kendinden 5 yaş büyük bi kadınla takılıyormuş hatta evine girip çıkıyormuş ve benim bi fotoğrafımı ( cüzdanında taşıdığı vesikalık resmim) yırtık halde görmüş arkadaşı (ev arkadaşı) ben kahroldum tabi. onu instagramdan takip ediyordum orada da toplu halde bi barda o kızın da olduğu fotoyu görünce delirdim. arkadaşına bu mu diye sordum whatsapptan fotoyu atarak.evet ama nasıl buldun dedi. buldum işte dedim. istersen bunu ona göndereyim senin gördüğünü görsün de bi daha belki utanır bitirir o kadını zaten amacı belli onunla çıkmakla dedi tmm dedim. ona göndermiş tutuşmuş tabi ama şimdi çok üzülmüştr nasıl gördü filan demiş.ben onu bi kaç gün sonra arayım biraz sakinleşsin demiş. tabi ben onu gördüğüm için deli oldum içtim içtim ki normalde yapmam. aradım onu ağladım deli gibi o da ağladı sanırım sesi öyleydi yani nasıl yaptın tmm sevgilim değilsin ama hani kimse olmayacaktı dedim ben ne yaptıysam seni unutmak için yaptım dedi.ama olmadı dedi fotoğrfı kaldırmış kızla da ayrılmış arkadaşı söyledi bunu tabi.unutamıyorum ama seni dedi. özlüyorum düşünüyorum ama yaşadıklarımızı yaşamak istemiyorum bi daha dedi.benim kendimi toparlamam lazım dedi.ben tabi sarhoş kafa ile o görüştüğüm ama olmayan çocuğu söyledim çok iyi yakışıklı filan ama ben seni seviyorum onu sevmiyorum beni onunla birlikte olmaya mecbur bırakma dedim ağlaya ağlaya .. buna izin vermem zaten dedi.. sonra sabah nasıl oldun diye mesaj attı o gün bi kaç bi şey konuştuk hava su..sonra bi sarkı gönderdim dinle diye .dinledim dedi motor almş kendine hep hayaliydi.onunla geziyorum dedi filan..akşam aramş uyurken ertesi gün aramışsın dedim yine bi ses yk akşamüstü arayıp ben seni artık üzmek istemiyorum sen çok uğraştın biliyorum çok değerlisin benim için dedi ben değerli bi insan olmak istemiyorum onlardan bahsetme bana acır gibi davranma yeter dedim. üzülüyorum özlüyorum ama emin olmadığım şeyler var dedi yani sevgiden bahsediyor işte. tmm dedim sen şimdiye kadar emin değilsen artık emin olamazsın bitmiş işte zorla sv beni diyemem bi süre sonra unuturum hayatımda biri olur artık sevmesem de aylardır yoruldum birine bırakırım kendimi belki sevilmek mutlu eder dedim sustu sustu snra hoşçakal dedik ve kapattık.. 2 gün oldu.kafayı yiyorum onurum gururum kalmadı resmen. çok mutsuzum çok detaylı anlattım sizce şimdi ne olacak? gece hayatı alkol ve kötü kadın diye tabir ettiğimizz insanlarla mı devam edecek gelecek mi. gelse bile ben ne yapmalıyım lütfen samimş hislerinizi paylaşın. teşekkür ederim.

Vay anasını eski erkek arkadaşımı anlattın. Anacım bu asker olanlarla sevgili olmak zor. Kendileri aman kız edepli olsun güven versin bana der. Kendi yediği haltların kılıfıda hazır psikolojik baskı altındaymış vırt zırt. Ben büyük ah ettim. Umarım zarar görür. Ve şuan çok çok daha iyi biri var hayatımda . İyiki döndüm direkten diiyorum. Bir ömrü ezik geçirmektense nokta koymak en iyisi

Onunla olma dersek acı cekiyosun ol dersek mutlu olmuyosun of bu nasıl karmaşık aşk hikayesi ya

biliyorum çok uzunn ama yorum yapmanız için detayları bilmenizi istedim.. döner mi dönmez mi bilmiyorum ama bi daha aşık olamam gibi geliyor.. yıllarca bu acı ile yaşamaktan korkuyorum sadece

Vay anasını eski erkek arkadaşımı anlattın. Anacım bu asker olanlarla sevgili olmak zor. Kendileri aman kız edepli olsun güven versin bana der. Kendi yediği haltların kılıfıda hazır psikolojik baskı altındaymış vırt zırt. Ben büyük ah ettim. Umarım zarar görür. Ve şuan çok çok daha iyi biri var hayatımda . İyiki döndüm direkten diiyorum. Bir ömrü ezik geçirmektense nokta koymak en iyisi

sizin ne kadar sürmüştü cnm? bi de ne kadar sürdü kendini toparlamak

Onunla olma dersek acı cekiyosun ol dersek mutlu olmuyosun of bu nasıl karmaşık aşk hikayesi ya

çok karmaşık onun davranışlarından dolayı hep bi karmaşa yaşadım işte..şimdi sadece mutlu olmak istiyorum illa olsun ne olursa olsun demiyorum sadece artık mutlu olmak istiyorum. unutsam ya da dönerse mutlu olurum. şimdilik unutamıyorum. üstelik ondan daha iyi biri seviyorr beni üzmeyecek biri işi gücü tipi daha iyi ama kalp işte onun acısı var diye reddettim ama hala bakıyor bi adım atsam olacak ama ben hep dönerse diye kimseye şans veremedim

Daha kısa özeti var mı ki:KK43:

özetlersek ... 6 yıllık bi ilişkim bitti 4 aydır bir iki haftada bi ben bi o arasıra konuştuk ama barışmadık birbirimize arada özledik bile dedik ama olmadı barışamadık. mutsuzum. unutamıyorum o da öyle dedi ama barışalım diyemiyor..zaman diyordu hep sonra kendinden 5 yaş büyük biri ile takıldığını duydum benm duyduğumu öğrenince bitirdi.. filan ne olacak bilmiyorum:(

[QUabisi gAmZe90ank, po200703, member: 375151"]özetlersek ... 6 yıllık bi ilişkim bitti 4 aydır bir iki haftada bi ben bi o arasıra konuştuk ama barışmadık birbirimize arada özledik bile dedik ama olmadı barışamadık. mutsuzum. unutamıyorum o da öyle dedi ama barışalım diyemiyor..zaman diyordu hep sonra kendinden 5 yaş büyük biri ile takıldığını duydum benm duyduğumu öğrenince bitirdi.. filan ne olacak bilmiyorum:KK43:[/QUOTE]
En acisi da baskasinin olmasi..

zamanla geçiyor hatta çok daha fazla mutlu olabiliyorsun. diyorlar bende inanıyorum. 2,5 yıllık ilişkim bitti çok acı çektim hala zaman zaman aklımda ama bitmesi gerekiyordu hastalıklı bi ilişki ve evlilik olmazdı biz ortak kararla bitirdik. o benim için hala çok değerli ama artık sevmiyorum

Kpss ye hazirlaniyorsun girmissin. Okulun bitmiş kendine bi plan ciz kariyerini planla is bul cls para kazan önceliklerini belirle. İstanbula gidince değişen birinden hayır gelmez evlenince daha çok uzulursun.

Herkesin uzun ilişkileri bitiyor siz zten ayrı sehirlerdeymissiniz. Ben aynı şehirde aynı sınıfta hatta 24 saat dip dibe olduğum sevgiliden ayrıldım geçiyor. Kendine uygun gzel vakit gecireceğin biriyle yoluna devam edersin hemen olmaz tabi

Somut olaylar üzerinden gidiyorum:
  • İlişkiyi siz noktaladınız, adam sizi aradığı hâlde yelkenleri suya indirmediniz.
  • Yüz yüze görüştünüz, adam size sarıldı, siz yüzüğü çıkardınız.
  • Adam sizi defaatle aradı, hep ondan bir adım beklediniz.
Tabii ilişkinizde bir sürü sorun var belli ki. Size karşı yanlışları da olmuş bol bol. Sizin de aynı şekilde.

Ama gördüğüm o ki siz unutmak değil barışmak istiyorsunuz. O zaman bir adım atın. Çıkın karşısına. Bu ne ya böyle liseli aşıklar gibi? Sorumluluk alın, bakalım ne oluyor :)

Bebeğim bnm yedi yıllık iliskim evlilikle sonuçlandı. .bizde uzaktan yuruttuk cok zordu, yasadiklarini yasadm kismen haninkisitlama vs.. ama sukur ki evlendik..bnm kocamin icki gec hayatina meraki yoktu ben burda nasilsam oda orda oylydi..eminim buna..simdi evlndik cok sukur ama uzun suren ikiskikerin tadi olmuyor be..abartmisiz inanki adamin artık tuvalet duzenine kadar biliyorsun yani..hatta dusun tokie yazilmis olsak benimiki sene sonra borcu bitiyirdu:))) saka bibyana aliskqnkikta var simdi cok normal uzulmen..ama sen guclu ol ve gelecekse o gelsin peşinden sen Yapma yazik inanki.

Benim burdan çocuğu yolasım geldi
Sen nasıl dayanıyorsun?
Adres yolla bugün eski kocamı da yolucam onu da yolayım arada :KK62:

Adam gorusunce sariliyor kayitsiz kaliyorsun, arıyor sesini duymak istedim diyor buna tepki veriyorsun senin derdin ne ki? Birakacaksin hic aramayacaksin, mesaj vs olmayacak o senimerak edecek kkafasına acabalar girdi mi tamamdir..
Ben de yillar once boyle birsey yasamistim. Adam beni boguyorsunn derdi hep. Facebook vs arkadaslarini takip eder delil bulmaya calisirdim:-) sonra tartışmalar ben terkederdim ben aglar pesine duserdim. Onda da bir havalar yok cok iyii biriymisim yok beni uzmek istemezmis vs vs.. Sonra dedim ben ne yapiyorum? Onu arayip mesaj yazdikca adam havalarda hepsini kestim bir sure hatta tlfnumu kapattim. On gun sonra o adam gitti baskasi geldi sanki. Ve anladim asla fazla ilgi alaka belli edilmemeli. Seni esiri gormeye baslayinca erkek terkediyor. Asla arama mesajyazma aslaa. Hele icip icip beni baskasiyla olmaya mecbur etme nedir yahu? Kendini ddüşürme lutfen

Sela. Canim

Sene 2010 asik oldum karsimdaki kiside ayni sekilde..
Memleketlerimiz gelenek gorenek hepsi hersey ayni bunlardan ziyade biz ikimiz cok iyi anlasiyor ve birbirimizi cok iyi anliyorduk..
4 ay gibi kisa bir sure ciktik fakat gece yarilarina kadar telefonda konusmalar yaninda o karsida oturmasina ragmen hatta ist disi denilebilir iki gunde bir gelirdi deli gibi asiktik 4 ayda sanki yillarca cikmisiz gibi vakit gecirdik.. tutkumuz askimiz herkesi sasirtirdi sonra ne mi oldu fisss oldu ...
Ayni senin iliskinde oldugu gibi isledi sonraki surec.. aramalar aglamalar ikimizde kiz bizim ayrilik meselemiz farkli bir durum imkansiz denilebilir..
Neyse velhasil kelam aglamalar sizlamalar sensiz yapamam yasiyamamlarr havada ucusuyordu ikimizdede ...
Ama hicbir zaman yalvarmadim birakma beni demedim ondan bir adim bekledim o ise geri adim atmadi bitti gitti tabi 2 sene boyunca ben aptala dondum faceden surekli takipteyim kendimi kahrediyoru. 15 gune bir sevgili degistirmeye basladi yapamiyordu ( suandada mutsuz ) bense her fotograf karesinde öluyordum ... tabi bu iki sene icinde binkez gprustuk ayrildik baristik gurursuzlugun en had safhasindaydim .. bi adim ilrrisi yoktu bizim icin ve tamamen kopardim baglari derken sene 2014 oldu 2 sene irtibatimi kestim..
Nasil oldu bilmiyorum bana ulasti yalvardi yakardi alin yazimsin yapamiyorum.herkeste seni ariyorum safsatalari sasirdim bikac ay surundu kbl ettigim gibi gene kus yuvadan uctu ...

Yani canim sen bu adama agzinla kus dahi tutsan bu kusun kanadi neden beyazda sari degil der gene gider ... senelerini heba etme benim gibi yapma bir arkadas tavsiyesi olarak gor ve tamamen cikar hayatindan ..

Sacmasapan bi sebepten ayriliyorsunuz, neymis Beyfendi Özgür olmak istiyormus, o zaman özgür birakin... Seviyorsunuz, Asiksiniz falan tamamda gururunuzu bukadarda ezdirmeyin, su erkek milletini bu kadar yüceltmeyin... Tamam seven insan savasir hemen pes etmemeli ama eger degecek biriyse ve bunun bi siniri olmali... Sizi yüzüstü birakmis ama yinede yedekte tutuyor ve sizde buna izin veriyorsunuz... Bi Erkek bikere kararli olmali, yok kafam karisik falan diyorsa uzak durmali.... Sizde seviyorsunuz ama aliskanlikta yapmissiniz, emin olun daha iyisi cikacaktir karsiniza yeter ki siz kendinizide özgürlüge kavusturun artik, cikin gezin, eglenin, arkadaslarla bulusun, yeni kisiler taniyin, ilerlemesi icin izin verin, onu takip etmeyi birakin, telefonlarina cikmayin, mesajlarina cevap vermeyin, hatta engelleyin, zaten ayni sehirdede degilsiniz, cabuk toparlanirsiniz yapacaginizi yapmissiniz artik sali verin gitsin...:KK14:

Son düzenleme:
aşk resmen bizi zavallı hale getiriyor..yorumları okuyorum da hep aynı gibi..hep çok değer veren çok seven terk edilen üzgün.. benim gibi.. 16mayısta 6 yıllık bi ilişkim bitti. uzaktan yürütüyorduk ilk bi sene aynı şehirde sonra hep ayrı şehirlerde sürekli özlemekle telefon konuşmalarıyla ayda bir iki ayda bir görüşmelerle geçiyordu. seneye evlenmeyi düşünüyorduk hatta..ama o yavaş yavaş özgür olmak istemeye başladı alkol veya gece gezmelerinde bana haber veriyordu ama bundan rahatsızlık duymaya başlamıştı. benim onu bunalttığımı düşünüyordu hep.etrafında günübirlik ilişkilerle takılan ve gece hayatına düşkün bi arkadaşı vardı. ben sevmiyordum ama arkadaşı olduğu için ses çıkarmıyordum.. sanırım zamanla onun hayatına özendi çünkü kendisi asker ve ben üniversitede okudum yani o üniversite hayatı yaşamadı beni de oldukça kısıtlardı ama sonra o tayin olduğu istanbula gidince değişmeye başladı. ne kadar da olsa içmek gece çıkmak için benden izin almak zor gelmeye başladı. ben de kpss hazırlandığım için stresliydim. dışarı çıktığında nerdesin deyince neyi sorduğumu bilse bile istanbuldayım diye cevap verince ben de sinir olduğum için tartışırdık yani sonra ben bunalttım oluyordu. böyle böyle ben onu bunaltmış oldum zamanla onun gözünde.. oysa o askeri okuldayken ben sırf aklı bende kalmasın diye gezip tozmazdım yurttaydım çoğunlukla. herşeyime karışırdı..yavaş yavaş farkediyordum soğumuştu benden.çünkü ben ona ilgisizsin demeye başladığımı farkettim bu onu daha da soğuttu. sevgisinden şüphe etsem bu saatten sonra sevgime güvenmiyorsan yapacak bi şey yok derdi.. derken derken işte bi gün bitirdim saçma bi kavgadan. 12gün inatla aramadım sonra o aradı. barışacağız sandım oysa tek söylediği sadece sesini duymak istedim oldu. ben tabi çok bozuldum.. bi kaç gün mesajlaştık sonra ben bi gün olmaz böyle dedim konuşunca unutamayız dedim tmm ağlaya ağlaya konuştum kapattık 2 hafta yine konuşmadık ama ben kahroluyorum üzüntüden.sonra daha hiç yüz yüze konuşmadık dedik son bi görüşme ayarladık ama ayrıldıktan 2ay 10gün sonra anca görüştük. tabi son umudumdu bu benim..arkadaşlarımdan güç aldım gidip sarılmak üzülmek yok dediler..seni tam kpss öncesi yalnız bıraktı affetme dediler. ben gözünde işik görürsem barışmaya karar verdim. geldi sarıldı ben hiç bozmadım kafamı eğdim öpmedim bile..o şaşırdı tabi oturduk yüzügü verdim bizim öylesine yüzüğümüz vardı 4yıldır takıyorduk kendimizce söz gibi işte. neyse bu mu çaba dedi. sadece olmuyor dedi barşmak için bi şey demedi. 1 saat konuştuk gitti. ertesi gün mesaj attım nasıl dayanacağiz böyle vs vs diye zaman sadce dedi.. sonra 10 gün sonra doğum günüm oldu benm. doğum günümde aradı.. kısa konuştuk.. arkadaşın arabayı kenara çektik içiyoruz dedi. ben uyuduktan sonra iki kez aramışş 2 kez mesaj atmış.. sabah gördüm tabi içim kıpır kıpır.. aramışsın dedim. öyle sesini duymak istedim dedi yine :KK43: ben tabi yine umutlarım suya düşünce kahroldum.. o günden sonra bi kaç kez bahane ile ben ulaştım. bi kere özlüyorum da dedim ama o da demişti zamanında. zaman deyip duruyordu. seni bi başkasıyla kendimi de düşünemiyorum ben dedi. uzun süre kimse olmayacak dedi yani beni tutmaya çalştı elinde sanırım. çünkü bi çocuğun benimle ilgilendiğini arkadaşları aracılığıyla çıtlatmıştım. onunla 3 5 gün mesajlaştım hatta ama sonra arkadaşları çok kötü durumda seni seviyor ama zor dönemden geçiyor kafası karışık deyince ben de o çocuğa yapamıyorum deyip başlamadan bitirdim ki çocuk her konuda ondan üstün ama kalp işte..neyse sonra o arkadaşlarından duydum ki kendinden 5 yaş büyük bi kadınla takılıyormuş hatta evine girip çıkıyormuş ve benim bi fotoğrafımı ( cüzdanında taşıdığı vesikalık resmim) yırtık halde görmüş arkadaşı (ev arkadaşı) ben kahroldum tabi. onu instagramdan takip ediyordum orada da toplu halde bi barda o kızın da olduğu fotoyu görünce delirdim. arkadaşına bu mu diye sordum whatsapptan fotoyu atarak.evet ama nasıl buldun dedi. buldum işte dedim. istersen bunu ona göndereyim senin gördüğünü görsün de bi daha belki utanır bitirir o kadını zaten amacı belli onunla çıkmakla dedi tmm dedim. ona göndermiş tutuşmuş tabi ama şimdi çok üzülmüştr nasıl gördü filan demiş.ben onu bi kaç gün sonra arayım biraz sakinleşsin demiş. tabi ben onu gördüğüm için deli oldum içtim içtim ki normalde yapmam. aradım onu ağladım deli gibi o da ağladı sanırım sesi öyleydi yani nasıl yaptın tmm sevgilim değilsin ama hani kimse olmayacaktı dedim ben ne yaptıysam seni unutmak için yaptım dedi.ama olmadı dedi fotoğrfı kaldırmış kızla da ayrılmış arkadaşı söyledi bunu tabi.unutamıyorum ama seni dedi. özlüyorum düşünüyorum ama yaşadıklarımızı yaşamak istemiyorum bi daha dedi.benim kendimi toparlamam lazım dedi.ben tabi sarhoş kafa ile o görüştüğüm ama olmayan çocuğu söyledim çok iyi yakışıklı filan ama ben seni seviyorum onu sevmiyorum beni onunla birlikte olmaya mecbur bırakma dedim ağlaya ağlaya .. buna izin vermem zaten dedi.. sonra sabah nasıl oldun diye mesaj attı o gün bi kaç bi şey konuştuk hava su..sonra bi sarkı gönderdim dinle diye .dinledim dedi motor almş kendine hep hayaliydi.onunla geziyorum dedi filan..akşam aramş uyurken ertesi gün aramışsın dedim yine bi ses yk akşamüstü arayıp ben seni artık üzmek istemiyorum sen çok uğraştın biliyorum çok değerlisin benim için dedi ben değerli bi insan olmak istemiyorum onlardan bahsetme bana acır gibi davranma yeter dedim. üzülüyorum özlüyorum ama emin olmadığım şeyler var dedi yani sevgiden bahsediyor işte. tmm dedim sen şimdiye kadar emin değilsen artık emin olamazsın bitmiş işte zorla sv beni diyemem bi süre sonra unuturum hayatımda biri olur artık sevmesem de aylardır yoruldum birine bırakırım kendimi belki sevilmek mutlu eder dedim sustu sustu snra hoşçakal dedik ve kapattık.. 2 gün oldu.kafayı yiyorum onurum gururum kalmadı resmen. çok mutsuzum çok detaylı anlattım sizce şimdi ne olacak? gece hayatı alkol ve kötü kadın diye tabir ettiğimizz insanlarla mı devam edecek gelecek mi. gelse bile ben ne yapmalıyım lütfen samimş hislerinizi paylaşın. teşekkür ederim.
İşkence gibi bir adammış. Tatlım bak şu kadarını bil asker adamın kahrını evlenmeden önce bir böyle çekersin bir de evlendikten sonrası var bunun inan bazen canına tak ediyor.

Back