- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
Sporun ideali haftada 3 gun olandir. Bende yapiyorum. Haftada 3 gun 2.5 saat suruyor.7. Günümün sabahındayım, soğan kürünün içine iki yemek kaşığı elma sirkesi döktüm ılımasını bekliyorum sonra aç karnına içip İsveç kahvaltısını yapacağım.. Sabah terazide 66,7 olduğumu gördüm dün spor yapmamıştım, bir gün spor yapıp bir gün dinlenmeye karar verdim vücuduma çok yüklenince kilo veremiyorum.
Sporun ideali haftada 3 gun olandir. Bende yapiyorum. Haftada 3 gun 2.5 saat suruyor.
Yürüyüş yapıyorum en az bir buçuk saat ondan sonraki gün de workout yapıyorum bacak, karın kası kol vs için ama tartıda 66 görüyorum delirmeye çok az kaldı.
Metabolizma belli bir sure sonra yavasliyor duruyor gibi oluyor. Kardiyonuzu arttirmaniz gerek hizlandirmak icin. Surekli ayni spor yetmiyor.Yürüyüş yapıyorum en az bir buçuk saat ondan sonraki gün de workout yapıyorum bacak, karın kası kol vs için ama tartıda 66 görüyorum delirmeye çok az kaldı.
Haklısın ama az kalori ile besleniyorum sağlıklı değil, sebze meyve yiyorum ama yeniden de....Metabolizma belli bir sure sonra yavasliyor duruyor gibi oluyor. Kardiyonuzu arttirmaniz gerek hizlandirmak icin. Surekli ayni spor yetmiyor.
Ay çok teşekkür ederimCanım azmine hayran kaldım tebrik ederim seni benim de boy 156 kilom da 56 küsürlerdeydi 4-5 gündür diyetteyim ben de aralarda kaçamak da yapsam. Şuan 54lerdeyim inşallah bikaç güne 53lerde sabitlerim. Hedefim 47 falan umarım başarırız sana da maşallah :)
Ay çok kötü bişey İsveç diyeti yapmanı önermem gerçekten kiloyu baya aldım ben. Yediklerime aşırı dikkat ettiğim halde İsveç diyetinden sonra kilo alıp vermelerim çok oldu dengesizleşti baya hiç tavsiye etmiyorum.Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz hayran kaldım azminize
Darısı benim başıma inşallah. İsveç diyetinden bahsetmişsiniz nelere dikkat ediliyor, nasıl uygulanıyor , neler uyguladınız kısaca bahsederseniz çok sevinirim