Merhaba kilo ve hedeflerimiz birbirine yakın umarın en kısa zamanda hedefine ulaşırsın :)6. Günün sabahı tartıda sadece 100 gram eksildiğimi gördüm, bu sabah itibari ile soğan kürüne başlıyorum.
Çok teşekkür ederim ama hiç yakın değiller ya, yaklaşık 20 kilo ve ben daha 3 kilosunu verebildim..Merhaba kilo ve hedeflerimiz birbirine yakın umarın en kısa zamanda hedefine ulaşırsın :)
13 kilo en az oda zaten 65 den 52 ye 50 de olur ama boy olmayınca çocuk gibi gözüküyorum o zamanÇok teşekkür ederim ama hiç yakın değiller ya, yaklaşık 20 kilo ve ben daha 3 kilosunu verebildim..
Çok iyi gidiyorsun böyle devam et, inşallah sen de hedefine ulaşırsınMerhaba bende isveç 5.gundeyim diyet guruplarina yazdim ama ses yok 2 gundur.
Bugun 69.7 oldum şukur 6 lari gorduk.
Sende ins hedefine ulasirsin
Ya benim vücudum kıvrımlı, hourglass shape deniliyor, belim kilolu olsam bile hep incedir simitlerim olmaz ancak göbek olur yani bu vücut şekli ile çocuksu durmam çok zorBenimde
13 kilo en az oda zaten 65 den 52 ye 50 de olur ama boy olmayınca çocuk gibi gözüküyorum o zaman
Bende dun gram veremeyip hatta arti olmustum.İsveç diyetimin 9. gününde tartıda 66,5 gördüm her gün sadece 100 gram veriyorum umarım isveç diyeti sonunda 64 ve ya 63'e inebilirim
Merhaba canım ben de 67,8 geldim bu sabah tartıda. kilolarımız yakın ve ben de 53 olmak istiyorum ama nasıl yapıcam bi fikrim yok. Birbirimize burdan yazarak destek olabiliriz belki? Ben akşamları altıdan sonra hiç bişey yememeye ve karbonhidratı mümkün olduğu kadar azaltmaya karar verdim. Bir de hergün leslie yapmaya çalışcam. Bakalım inşallah sonuç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?