68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

aylardan sonra ilk defa foruma uğradım sağlık sorunlarımdan dolayı devam edememiştim o zamanki hastalığım geçti fakat yoğun bir yıl olması sebebiyle kendime hiç dikkat etmedim ve zaten doğuştan gelen anemim tavan yaptı o yüzdende diyet yapmaya cesaret edemiyorum doğum günümden itibaren yazmayı bırakmışım çok ilginç 36 yaş bunalımına girdim heralde
bu sürede ne yaptım bolca yedim hiç hareket etmedim ve tabiki kiloları aldım Allah sonumu hayretsin!

GÜNAYDIN !!!
Bugün sağlıklı beslenip birazda hareket etmeye karar verdim hadi bakalım Bismillah! kahvaltıda yediklerim 1 haşlanmış yumurta, bir tabak domates ve biber sögüş, peynir, zeytin, 3 dilim çavdar ekmeği 3 az şekerli çay aç karnınada 1 bardak limonlu sıcak su içtim kahvaltı biraz fazla kaçtı ama bundan sonra daha azaltırım inşallah!

hayırlı olsun yeniden diyetin cnm bende en kısa sürede başlamam lazım banada motive kaynağı ol bari takipteyim seni benim kızım oldu doğum kilomdam 2 kilo kalmıştı doğumdan sonra ama emzirdiğim için çok acıkıyorum ve yediklerime hiç dikkat etmeden cnm ne isterse yiyorum özellikle hamur işi ve 2 kilo daha aldım emzirme döneminde oldumu sana 4 kilo ben zaten hamile kaldığım kilonun altına düşmek istiyordum yani vermem gereken 6 7 kilo var. şimdi bebeğim 3 aylık olmak üzere yavaştan yediklerime dikkat edip hafiftende egzersizlere başlayacağım. kolay gelsin bize tatlımm

Ben 57.7 ye kadar düştüm ama şu an yurtdışındayım ve alışana kadar açıkcası o günü geçirmek icin ne bulduysam yedim desem yeridir burada hamur işi çok fazla onlardan tükettim ama bu arada salona da yazıldım. Ama şöyleki 36 beden pantolonlar sıkmaya başladı iç bacaklarım doldu hissediyorum ben kaç kiloyum şu an bilmiyorum tartılmaya da korkuyorum 1 ayı geçti adette olmadım ama bende tekrar başlıyorum

merhaba hoşgeldiniz arkadaşlar umarım birbirimize destek olarak zayıflamayı başarırız
bu hafta diyet adına pek bir şey yapamadım doğrusu anemi ve tansiyon düşüklüğüm olduğundan biraz zorlanıyorum yapabildiklerimi sayayım en iyisi;
akşamları yemek yemedim tabi bir iki kaçtı yinede
ekmeği azalttım hatta sadece kahvaltıda yedim
önceden su neredeyse hiç içmiyordum günde 1.5 lt su içmeye başladım
en sevindiğim spora başladım lesli ile 3 mil birazda squat yapıyorum o kadar hareketsiz kalmışımki ilk 3 gün her tarafım tutuldu yürürken resmen eziyet çektim
bir şeyler yapmaya başladım ama bu hafta kilo verdiğimi zannetmiyorum çünkü diyet ve spor beraber yapmayınca kilo verilemiyor bugün acayip şişkinliğim var nedenini bilmiyorum yarın sabah tartılacağım bakalım

Günaydıııııın! dediğim gibi kilo verememişim sadece 200 gr cık gitmiş yemeği kesmediğimden normal tabi bu konuda tam bir diyet yapacağım kesin diye bir şey diyemiyorum ama bugün sabah kahvaltısında doyduğumu hissedip 3 dilim ekmek yiyecekken 2 dilim yedim çok yavaş gidiyorum ama hastalanmamak için böyle yapmak istiyorum diyete daha çok uyduğum ve daha çok kilo verdiğim bir hafta olur inşallah hayırlı günler

bu hafta regl oldum haraketide bıraktım bu yüzden kilo veremedim salı günü 67.5 kiloydum kilo veremesem hatta alsam bile buraya yazayım dedim

merhaba diyete bir türlü başlayamasamda iyice salmamak için yazıyorum arkadaşlar geçen hafta hem regl dönemi hemde yatılı misafirlerim vardı sürekli yemek pişir et tabiki yedim iki gündür tekrar toparlamaya çalışıyorum akşam yediden sonra bişey yemeyip zencefilli limonlu detox suyumu içtim bu sabah tartıldım 66.9 vereyimde gram gram da olsa razıyım

Ben burayı unutmuşum tamamen 16 ay olmuş pek kimsede uğramamış zaten konu sahibi uğramamış başkası napsın hadi tekrar hareketlendireyim burayı daha doğrusu kendim çalıp kendim oynayayım
Bu kadar zamanda naptım kilomu aldım ? ÇOOOK ŞÜKÜR almadım hatta verdim ekim ayından itibaren kendime çeki düzen vermeye karar verdim kilom 67.7 idi sıkı diyet yapmadan dengelemeye çalışıp her gün işe yürüyerek gidip gelerek toplamda 10bin adımı geçerek haziranda 59 kiloya kadar düştüm yaz tatili yatılı misafirler derken biraz aldım iki gündür 61.1 kilo ile tekrar dikkat etmeye başladım hadi bakalım bu sefer 55 olabilecekmiyim

merhaba benim güzel kimsesiz konucuğum iki ay sonra ben geldim tarihe bir not düşeyim diye.Forumda eski mesajlarımı okuyup o zamanki ruh halimi hatırlamayı seviyorum ilerde bu mesajımıda okuyup gülümserimbugün sabah tartıldım 59.6 idim doktorum ödem için bitkisel bromelain tavsiye etti bu hafta ona başladım bakalım faydası olacakmı?

Yıllık kilo kontrolüme başlıyorum ilk mesajı güncelledim.Yarın if beslenmeyi yani aralıklı oruç denilen yöntemi deneyeceğim Haydi Bismillah!

hayırlı sabahlar
veeee tartıldım 65.5 kilomu not ettiğim defterimde geçen sene bu tarihteki kiloma baktım ve moralim bozuldu geçen sene temmuzda 60 kiloymuşum yani başlamam isabet olmuş.Yazın pek kimse diyet yapmadığı için buralar sakin kendim yazcam kendim okuycam ama olsun

Aaa aşk olsun ben varım yaa bende yeni farkına vardım ipin ucu kaçırmış yakalamak gerek

günaydın
64.7 ile salı gününe başlıyorum sevinmedim çünkü iki gün önce dahadaaşağıdaydım iki günde cozuttum ve yarım kilo geri döndü.Yaz olması sebebiye 2 ileri bir geri gitcem gibi maalesef

Ben de katilmak istiyorum evlenmeden once 59 kiloydum. Evlendik, daha bir sene dolmadi ve ben 65 kiloyum hedefim 55

Ben de katilmak istiyorum evlenmeden once 59 kiloydum. Evlendik, daha bir sene dolmadi ve ben 65 kiloyum hedefim 55
Merhaba hoşgeldin ben çok paylaşım yapamıyorum ama sen yaz muhakkak cevap yazarım. Yazın çok kilo veremeyeceğimi biliyorum eylüle kadar 2 kilo bile versem kardır.Burada haftalık kilo bildirimi yaparak kilomu kontrol etmeye çalışacağım eylül itibariyle daha disiplinli olacağım inşallah.sporda yapmaya başlayacağım.

Ben de haftalik bildirim yapayim bakalim ilerleyecek miyim eylule kadar 2 den fazla kilo verirsin ya,2 cok az off hic iradeli degilim. Oyle tabak tabak ev yemegi yiyen biri degilim. Ekmegi de mesela yillardir aksam yemeginde yemiyorum. Beni bitiren kola dondurma ve abur cubur en buyuk zevkim dondurma. Her gun bir koca tabak yedim diyebilirim. Kisin bile. insallah zayiflariz ya, ben yoksa 70 e dogru gidiyorum

diyet yapmıyorum sadece dikkatli yiyorum her gün dondurmam var mesela. o yüzden 2 ancak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…