GÜNAYDIN !!!
Bugün sağlıklı beslenip birazda hareket etmeye karar verdim hadi bakalım Bismillah! kahvaltıda yediklerim 1 haşlanmış yumurta, bir tabak domates ve biber sögüş, peynir, zeytin, 3 dilim çavdar ekmeği 3 az şekerli çay aç karnınada 1 bardak limonlu sıcak su içtim kahvaltı biraz fazla kaçtı ama bundan sonra daha azaltırım inşallah!
hayırlı olsun yeniden diyetin cnm bende en kısa sürede başlamam lazım banada motive kaynağı ol bari takipteyim senibenim kızım oldu doğum kilomdam 2 kilo kalmıştı doğumdan sonra ama emzirdiğim için çok acıkıyorum ve yediklerime hiç dikkat etmeden cnm ne isterse yiyorum özellikle hamur işi ve 2 kilo daha aldım emzirme döneminde oldumu sana 4 kilo ben zaten hamile kaldığım kilonun altına düşmek istiyordum yani vermem gereken 6 7 kilo var. şimdi bebeğim 3 aylık olmak üzere yavaştan yediklerime dikkat edip hafiftende egzersizlere başlayacağım. kolay gelsin bize tatlımm
merhaba hoşgeldiniz arkadaşlarBen 57.7 ye kadar düştüm ama şu an yurtdışındayım ve alışana kadar açıkcası o günü geçirmek icin ne bulduysam yedim desem yeridir burada hamur işi çok fazla onlardan tükettim ama bu arada salona da yazıldım. Ama şöyleki 36 beden pantolonlar sıkmaya başladı iç bacaklarım doldu hissediyorum ben kaç kiloyum şu an bilmiyorum tartılmaya da korkuyorum 1 ayı geçti adette olmadım ama bende tekrar başlıyorum
ayyy canım sağolAaa aşk olsun ben varım yaabende yeni farkına vardım ipin ucu kaçırmış yakalamak gerek
Merhaba hoşgeldinBen de katilmak istiyorumevlenmeden once 59 kiloydum. Evlendik, daha bir sene dolmadi ve ben 65 kiloyum hedefim 55
Ben de haftalik bildirim yapayim bakalim ilerleyecek miyimMerhaba hoşgeldinben çok paylaşım yapamıyorum ama sen yaz muhakkak cevap yazarım. Yazın çok kilo veremeyeceğimi biliyorum eylüle kadar 2 kilo bile versem kardır.Burada haftalık kilo bildirimi yaparak kilomu kontrol etmeye çalışacağım eylül itibariyle daha disiplinli olacağım inşallah.sporda yapmaya başlayacağım.
diyet yapmıyorum sadece dikkatli yiyorum her gün dondurmam var mesela. o yüzden 2 ancak olur.Ben de haftalik bildirim yapayim bakalim ilerleyecek miyimeylule kadar 2 den fazla kilo verirsin ya,2 cok az off hic iradeli degilim. Oyle tabak tabak ev yemegi yiyen biri degilim. Ekmegi de mesela yillardir aksam yemeginde yemiyorum. Beni bitiren kola dondurma ve abur cubur en buyuk zevkim dondurma. Her gun bir koca tabak yedim diyebilirim. Kisin bile. insallah zayiflariz ya, ben yoksa 70 e dogru gidiyorum
Aa senin de ki dondurman vardiyet yapmıyorum sadece dikkatli yiyorum her gün dondurmam var mesela. o yüzden 2 ancak olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?