Merhaba misafirler sıcaklar(aşırı sıcak havada tansiyon sorunum oluyor) yorgunluk derken sağlıklı beslenmeyi askıya aldım maalesef ama hiç bir yere gitmiyorum çünkü kesinlikle 60ın altına inmem lazım acilen.tartılmıyorumda bayramdan sonra devam edeceğim hemde sporla beraber çünkü sıkılaşmam lazım yaşla beraber derimin yumuşadığını iyice farkediyorum bunu söyleyeceğime kırk yıl düşünsem inanmazdım hep sımsıkı bir derim vardı aaah ahAa senin de ki dondurman varben kendimi tuyuyorum yememek icin. Suan kac kilodasin
Afiyet olsunHavalar çok sıcak ya hiç spor yapılmıyor. Diyette yetersiz kalıyor. Ben bu kilomun üstüne eklememeye çalışacağım.inş havalar serinleyince başlarım. Ama az önce sıcaktan bir sürü buzzzz gibi karpuz yedim
Pişmanmıyım asssslaaa
Çok geçmiş olsun canım...Afiyet olsunEvet tek başına diyet yetersiz kalıyor maalesef ki onuda düzgün yapamıyorum sıcakta zaten.Birde bu sıcakta çok fena grip oldum
MerhabaAllah Allah şimdi doğru görünüyorneyse böylelikle konumu güncellemiş oldum
teşekkür ederim canım hala tam düzelemedim ama daha iyiceyimÇok geçmiş olsun canım...
inşallah olacak devasa kilolar değil altı üstü beş altı kilo azmettikten sonra verebiliriz inşallahMerhaba
Ben bir ara 64.3 u gordum sonra yine 65istikrarli ilerleyemiyorum,illa ki biseyler cikiyo. 2 gun yuruyorum 3. Gun keyfim olmiyo hersey anlamsiz geliyo. Ben de 60 in altina inip 5 li rakamlara donmek istiyorum artik
Mutlu bayramlarteşekkür ederim canım hala tam düzelemedim ama daha iyiceyim
inşallah olacak devasa kilolar değil altı üstü beş altı kilo azmettikten sonra verebiliriz inşallah
iyi bayramlarMutlu bayramlarben diyeti bosladim ve bir haftadir tartilmadim. Bilmiyorum yine bi saldim cayira mevlam kayira modundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?