ahh keşke daha uzun olsaydım...55 olmaz belki ama 58-57 i kesin görebilirsin ama spor yap her gün mutlaka 5 gün yapmış ol en azındanYaa bir 10 cm daha uzun olsaydın kilon baya iyi, ben de 1.70 im sabah 60.6 idim hedefim 17 hazirana kadar 55 en az sence mümkün mü
selaaaaamçok mahcubum aylardır kendi sayfama uğramadım neler yapıyorsunuz hilal ve dreamofyou siz yazmışsınız ama cevap veremededim kusuruma bakmayın çok çok çok sıkıntılı aylar geçirdim okul, iş ve özel sıkıntıların getirdiği stresle başa gelemedim en sonunda hastalandım 2 aydır bir sürü ilaç kullandım yaz ortası astım bronşit oldum nefes almak,alıp verebilmek ne kadar büyük nimetmiş yaşayarak öğrendim tedavim devam ediyor bu hafta tekrar kontrole gideceğim kullandığım sprey kortizonlu olduğu için kilo almama sebep olabilir ben evde olduğum için abur cuburun dibine vurmuş durumdayım artık kendime bir çeki düzen vermem lazım dedim tahmin edeceğiniz gibi diyet yapamam ama sağlıklı beslenerek işe başlayacağım inşallah başarılı olurum sabah aç karnına tartılmayı unuttum sıkı bir kahvaltı yaptım şimdi tartıldım 65.7 kilo çıktım sabah aç tekrar tartılacağım
amin canım sağol hayatın getirdiği sorunlar işte... sen ne durumdasın diyet olayında?çok geçmiş olsun canım umarım ALLAH dertlerine deva olur
neler oldu hayırdır ?
amin canım sağol hayatın getirdiği sorunlar işte... sen ne durumdasın diyet olayında?
bugün abur cubur yememek için mücadele veriyorum ilk gün olduğu için zor oluyor sürekli mutfağa gidip geri geliyorum
sabah lesli sansonla 25 dk yürüdüm kabuk tarçın ve limonlu detoks suyu içiyorum iştahımı kessin diye
detoks suyunu sende dene istersen ben tadınıda beğendim bir litrelik şişeye kşamdan limon ve kabuk tarçın koyuyosun sabah içiyosunben yazın tatildeydim baya ödemliydim ödemlerimi attmı bacaklarımda normal ama karnım biraz büyüdü 2-3 kilo almış olabilirim şu an bende bilmiyorum tam olarak doğru düzgün spor yapamadım hiç ama bedenim değişmedi
selaaam yeni haftamız hayırlı olsunsanah açken tartıldım 65.1 bayramda bir buçuk kilo almışım demekki sabah güzel bir kahvaltı yaptım tarçınlı limonlu detoks suyumu içmeye devam sürekli wc ye gidiyorum ödem atıyorum 20 dk lesli yaptım öğlen ve akşam yemeklerinde hafif yemeyi planlıyorum ayrıca çay ve kahveme şekeri kestim yavaş yavaş oturtacağım inşallah
detoks suyunu sende dene istersen ben tadınıda beğendim bir litrelik şişeye kşamdan limon ve kabuk tarçın koyuyosun sabah içiyosun
merhaba tekrar hoşgeldin arkadaşım bende dün 65.1 le başladım sayılır tam bir diyet yapamasamda abur cuburu kesip ekmeği azaltıp şekeri kesdim birde 2 lt detoks suyumu içtim dünden bugüne bile farketmiş şimdi tartıldım 64.4 çıktım bu kilo değil ödemdir ama olsun ilk gün moral oldu sende bu dediklerini yaparsan 10 olmasada 7-8 kilo verirsin bence ne kadar versen kardır hadi bakalım başarılar.Merhabaaaa, ben de 65 leri görmüş olaraktan tekrar geri döndüm, ama 40 günüm var ve en iyi şekilde değerlendirip en az 5 kilo vermek istemekle birlikte 8-10 kilo arası hedefliyorum ki imkansız biliyorum, sabahları kahvaltı ve öğlen akşam salata düşünüyorum, her gün 30-50 dk arası yürüyüş en asından 100-200 ip ve internetten bulduğum çok güzel 200 bodyweighr squatı yapmak istiyorum ne dersiniz kızlar bunlarla 40 güne nasıl bi vücuda sahip olurum ne kadar verebilirim okuşda balo var da
tamam canım dr tavsiyesiyse dahada iyi o zamanDr um bana o suyu sabah kalktığımda ac karnıma bir bardak icmemi söylemişti bende öyle yapıyorum zaten iciyorum yani o sudan
stres yapma bence listene uy yeter doktorlarda biliyor yazın insan ister istemez biraz kaçırıyorBen sabah tartıldım 60.8 im kaç gündür aynı kilo aldım yani yazın
Dr a geri gittiğimde cok mahcup olucam bir haftam var ne kadar toparlarsam kar
Her gün mutlaka spor yapıcam listeme zaten uyuyorum da çok ortam değişikliği yaptım haftaya dönüyorum istanbula
stres yapma bence listene uy yeter doktorlarda biliyor yazın insan ister istemez biraz kaçırıyor
GünaydııınHerkese günaydın :)
Az önce söylemesi ayıptır lavaboya girdim daha sonra tartıldım
Söyle karnıma baktm düne göre cok inikti ve baya boşaltım yaptö diyebilirim tartıya cıkınca 60.2 yi gördüm
Şimdi limonlu tarcınlı suyu icip sonra kahvaltmı yapıcam
Amiinn canımGünaydııın
ooohhh iyi olmuş kilo vermelerimiz daim olsun inşallah
Sevgili arkadasim geçmiş olsun rahatsizligına.merhaba bir kaç gündür yoktum yine...
cuma günü kontrolüm vardı dr.um ciğerlerimin baya baya düzelmiş olduğunu söyledi fakat yinede yeni ilaçlarla tedaviye devam edicekmişim olsun artık rahat nefes alabiliyorum elhamdülillah
şu anki beslenmemde sadece şekeri ve aburcuburu kestim yavaş yavaş iyileştikçe diyet moduna geçeceğim inşallah
Diyetisyen için sanırım iyi olur canım bazen kendi başına yapılmıyor destek lazım. Kolaylıklar dilerim.bende doktordan randevumu aldım haftaya pazartesi gidiyorum gidene kadar spora bir sarılıp biraz erimek istiyorum vücudum hazır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?