Canim ben tam olarak haftaya daha düzenli yapıcam son iki gundur ortamdaki karışıklıktan dolayı pek yapamaidm ama genel olarak sahurda yiyeveklerimi ilk saya ilk yorumda yazdım yine. Ekmegintamamen çıkarttım ben sahurda da iftarda da bence tost fazla olur yumurta hasliytm ben sevmiyorum ama içine peynir ediyorum pul biber nane filan iyi oluyor 3-4zeyton 2kayisi 5-6findik domates salatalık sahur menüm bu yumurta çok tok tutuyor zatenTamam canım sahurda ne yememi önerirsiniz tost yapmayı düşünüyordum çok mu fazla olur ekmeği kestiniz mi siz onun yerine başka bir şey mi yesem acaba
Yumurta hasliuorum içine peynir ezip pul biber nane filan 3-4zeyrin 2kayisi 5-6findik domates salatalık bu benim genel canim. Bence sahurda yemezsen çok uzun sürmez canim vücuduna haksızlık etmeKizlar bn sahurda hic yemiyorum ya biliyorum saflikli değil ama ne yapim kilo vermek istiyom hizlica siz neler yiyosunuz
Canim ben tam olarak haftaya daha düzenli yapıcam son iki gundur ortamdaki karışıklıktan dolayı pek yapamaidm ama genel olarak sahurda yiyeveklerimi ilk saya ilk yorumda yazdım yine. Ekmegintamamen çıkarttım ben sahurda da iftarda da bence tost fazla olur yumurta hasliytm ben sevmiyorum ama içine peynir ediyorum pul biber nane filan iyi oluyor 3-4zeyton 2kayisi 5-6findik domates salatalık sahur menüm bu yumurta çok tok tutuyor zaten
Yumurta severim ama haşlanmış yumurta hiç sevmem beyazları özellikleAnladım canım yumurta neden sevmiyorsun ki ben çok severim haşlanmış yumurta ama bu sahurda tost yedim bir de çorba. İftarda ekmek yemeyeceğim. Kestim bundan sonra ekmeği.
Tatlım hiç yememek söylediğin gibi sağlıksız ve kilo veremezsin bu şekilde çünkü vücudun dengeyi sağlayabilmek için yağ depolamaya başlar. az az ye ama mutlaka ye.Kizlar bn sahurda hic yemiyorum ya biliyorum saflikli değil ama ne yapim kilo vermek istiyom hizlica siz neler yiyosunuz
CÇok sagolun hocam tavsiylerinizi dikkate alicamYumurta hasliuorum içine peynir ezip pul biber nane filan 3-4zeyrin 2kayisi 5-6findik domates salatalık bu benim genel canim. Bence sahurda yemezsen çok uzun sürmez canim vücuduna haksızlık etme
Aynene.hocalığı canım estağfurullahCÇok sagolun hocam tavsiylerinizi dikkate alicam
Aynene.hocalığı canım estağfurullah
Aynen canım cabaliyorm insallah vericem kilolarıYok yok sen bizim hocamizsin ama bizim seni tam dinlememiz icin senin kilo verip bize ornek olman lazim bn hic tontis diyetisyen gormedim
Yoksa bizde hocanin dedigini yap yaptigini yapma yedigini yeme taktigini uygularzAynen canım cabaliyorm insallah vericem kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?