67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

Tamam canım sahurda ne yememi önerirsiniz tost yapmayı düşünüyordum çok mu fazla olur ekmeği kestiniz mi siz onun yerine başka bir şey mi yesem acaba
Canim ben tam olarak haftaya daha düzenli yapıcam son iki gundur ortamdaki karışıklıktan dolayı pek yapamaidm ama genel olarak sahurda yiyeveklerimi ilk saya ilk yorumda yazdım yine. Ekmegintamamen çıkarttım ben sahurda da iftarda da bence tost fazla olur yumurta hasliytm ben sevmiyorum ama içine peynir ediyorum pul biber nane filan iyi oluyor 3-4zeyton 2kayisi 5-6findik domates salatalık sahur menüm bu yumurta çok tok tutuyor zaten

Kizlar bn sahurda hic yemiyorum ya biliyorum saflikli değil ama ne yapim kilo vermek istiyom hizlica siz neler yiyosunuz

Kizlar bn sahurda hic yemiyorum ya biliyorum saflikli değil ama ne yapim kilo vermek istiyom hizlica siz neler yiyosunuz
Yumurta hasliuorum içine peynir ezip pul biber nane filan 3-4zeyrin 2kayisi 5-6findik domates salatalık bu benim genel canim. Bence sahurda yemezsen çok uzun sürmez canim vücuduna haksızlık etme

Anladım canım yumurta neden sevmiyorsun ki ben çok severim haşlanmış yumurta ama bu sahurda tost yedim bir de çorba. İftarda ekmek yemeyeceğim. Kestim bundan sonra ekmeği.

Anladım canım yumurta neden sevmiyorsun ki ben çok severim haşlanmış yumurta ama bu sahurda tost yedim bir de çorba. İftarda ekmek yemeyeceğim. Kestim bundan sonra ekmeği.
Yumurta severim ama haşlanmış yumurta hiç sevmem beyazları özellikle

Kızlar meraba bugün yolculuk vakti oyuzden oruç değilim sabah güzel bi kahvaltı yaptım. Yol tutuyo beni gidene kadar mide bulantısı cekiyorum yoksa ama az önce çikolata yedim(( yok bidaha olmayacak ama buraya yazınca iyice vicdan yapıyorum. Haftadayaki hedefime ulaşmam lazım 19 unde 65.4 görmek istoyoruuuuum

Tatlım hiç yememek söylediğin gibi sağlıksız ve kilo veremezsin bu şekilde çünkü vücudun dengeyi sağlayabilmek için yağ depolamaya başlar. az az ye ama mutlaka ye.

13haziran pazartesi
Memlekete geldik kızlar akrabaları ziyarete 1ay filan burdayım herkeste farklı bi yemek pişiyor ama ben kendime gore ayarlicam
Bugün kıymalı patlıcan yedim pilav vardı yemedim yanında yağsız salata 1bardak ayran.
Şimdide tarcinli su ixiyorum ılık çünkü başka turlu canim su istemiyo

Bnde menumu paylasayimmm 13
Sahurda yine hic bi şey yemedim su içtim sadece
İftarda 1 tabak patlican yemeği yarim bardak kolabol bol su

Ben geldim

İftarımı yaptım ardından 1 saat orta tempolu yürüyüşümü tamamladım. İftarda az yedim çorba belki 6-7 kaşık yoğurtlu kabak ve türlü yemeği yedim. İftardan önce tartılmıştım 63,7 gösterdi.

İftar menüm mercimek çorbası ve roka salatası, sahur menüm kıymalı yumurta peynir ve çay.Arada haşlanmış mısır 1 bardak çay ve bir kaç tane de kayısı yedim iftardan önce 63,2 idim iftardan sonrasını söylemim

Sahur menüm 14haziran salı
Bi peynirli yumurta tavada. Çok z yağ koydum.
Domates salatalık
Akrabalarimda olduğum için artık evinde tartı bulduğum oldukça tartilcam şimdilik hiç bi fikrim yok

GüzelE="hzeldlara, post: 46917475, member: 661677"]yoğurt limon pul biber bu üçlüyü denesek mi kızlar[/QUOTE]
Güzel olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…