• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

Kızlar dün ne sahuru ne iftari yazamadim. Yarin tartı gunumuz sahurda yazicam artık. Bu aralar günlerim yoğun geçiyor esyalarimi toparliorum. Diyete uygun iftarda sagurda ayarlayamiyorum tam olarak ne bulursam azar azar yiyiyorum diyeti bozmadan eşya telasindan bisey yapmıyorum. Bu hafta kontrolde 66.5olayim 1kilo vermiş olayım artık haftaya dan itibaren hayatım daha düzenli olacak ozaman daha düzgün devam edicem.

Ramazanda bu şekilde diyete devam edicem. Bayramda verilen kilolalar boşa gitmesin diye diyet+bal ve tarçın kürüne başlıyorum.
Bayram bitimi diyet+bal ve tarçın kürü +spor
Vücut hepsine birden alisirsa zayıflama durduğu anda yapacak ek bi şey kalmıyor. Zayıflama durduğu anda normal duxenimizden ya bisyler daha çıkartmamiz lazım yemek olarak yada takviye şeyler eklememiz lazım. Şimdi uzun suredir vucuym abur cubur yağlı şeyler yemeye alışkın olduğu için 1ay boyunca yaptığım diyet vücudu ayiflatcak 1ay sonunda alışmış olcak o düzene ve bayramda binlokma fazla akşam kilo almış olcam hem arada simartip vücuda onları da yemeye alıştirmali hemde bi yandan zayıflatmali buyuzden takviye kür eklcm son 2 ay da da hem kilo verip hem ıkasmam adına spor

uzun zamandır giremiyodum kızlar.. ben azmimi kaybettim :( yiyorum kendimi durduramıyorum :( ne yapmalıyım sizce çok mutsuzum :(

Kizlarr meraba
Kaç gündur doğru düzgün ne menü yazabiliyorum ne bisey. Çünkü gerçekten eşyalatls bogusmaktan ordan oraya k oli aramaktan yoruldum uykusuzluk çok fena. Ve yemekhane bile gidemiyorum 2 3 gundur menülerim diyete hicbuygun olmaroli haliyle elimde olan bisey yok :( yine uydurmaya çalıştım ama ne sahur ne iftar düzgun gitmiuo bi iki gün sonra rahatim inşallah ama bugün sahur tartı günüydü korkum oyuzden . Ama neyseki 66.4 çıktım öyle böyle bu haftalık hedefi tamamlamışim sukurrr

Vee bu haftaki hedef tamam.simfi yoluma 66.4 le çıkıyorum yanı hedefimiz 65.4 unutma sakın !!! 19 hazirana kadar yeni hedef hep aklında olsun. 65.4 !!!!!!!! Eğer her hafta 1 kilo vermezsen son aya birikir ve 58i gitmezsin unutma !! 65.4 65.4 65.4 siyah dar pantolon unutms

Canım 63,5 kilom:(reglm bu gün bitiyo yarın ben de oruca başlayacam. Ölüm orucu mu tutsam ne yapsam bilemedim. Keten tohumu çayı ve 6 adet diyet bisküvi yedim bu sabah.

Bu aralar hayatımda önemli kararlar alıyorum uygulamak önemli olan ama bu 3 ayda yapmak istediğim bazı sy
Canım 63,5 kilom:KK43:reglm bu gün bitiyo yarın ben de oruca başlayacam. Ölüm orucu mu tutsam ne yapsam bilemedim. Keten tohumu çayı ve 6 adet diyet bisküvi yedim bu sabah.
Regl dönemi olur böyle şeyler moral bozma hiç canim bende bu hafta güzel bi menutle başlıcam artık evime gidip düzenimi oturtmak istiyorumm

slm kızlar bende 1.64 boyunda 63 kiloyum hedefim 54 ramazandan önce her hafta 1 kilo veriyordum bu hafta yarım kilo aldım :kızgın:

Bu aralar hayatımda önemli kararlar alıyorum uygulamak önemli olan ama bu 3 ayda yapmak istediğim bazı sy

Regl dönemi olur böyle şeyler moral bozma hiç canim bende bu hafta güzel bi menutle başlıcam artık evime gidip düzenimi oturtmak istiyorumm
İnşallah canım mezun mu oluyosun, dönemmi bitti.

Back