- 20 Şubat 2015
- 480
- 264
- 123
- 41
Regl bende bi bi buçuk kilo kadar etkiliyor kesinlikle çok etkisi var vücut sisiyor resmen bence bittiğinde çok fark edecek sakiiinnn vazgeçeme hep birlikte kurtuluyoruz kilolardn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl bende bi bi buçuk kilo kadar etkiliyor kesinlikle çok etkisi var vücut sisiyor resmen bence bittiğinde çok fark edecek sakiiinnn vazgeçeme hep birlikte kurtuluyoruz kilolardn
Canim yediğin her fazla şey için kendine bi ceza ver yada evde bile olsan dar şeyler giyin üzerine yakışmadığı gorunce kendini durduryrsunuzun zamandır giremiyodum kızlar.. ben azmimi kaybettim yiyorum kendimi durduramıyorum ne yapmalıyım sizce çok mutsuzum
Canim yediğin her fazla şey için kendine bi ceza ver yada evde bile olsan dar şeyler giyin üzerine yakışmadığı gorunce kendini durduryrsun
Arada olur öyle canım geneline bak sıkma caniniuygulayım canım bunları ne oldu bilmiyorum irademi kaybettim çok iyi gidiyodum..
Tabiki canim hoşgeldin boy ve kilon nedir :))Selam kizlar bu tontis arkadasinizi araniza alirmisiniz?
Regl dönemi olur böyle şeyler moral bozma hiç canim bende bu hafta güzel bi menutle başlıcam artık evime gidip düzenimi oturtmak istiyorummCanım 63,5 kilomreglm bu gün bitiyo yarın ben de oruca başlayacam. Ölüm orucu mu tutsam ne yapsam bilemedim. Keten tohumu çayı ve 6 adet diyet bisküvi yedim bu sabah.
Canim bazıları ramazanda alır bünye meselesi daha çok dikkat edelimslm kızlar bende 1.64 boyunda 63 kiloyum hedefim 54 ramazandan önce her hafta 1 kilo veriyordum bu hafta yarım kilo aldım
İnşallah canım mezun mu oluyosun, dönemmi bitti.Bu aralar hayatımda önemli kararlar alıyorum uygulamak önemli olan ama bu 3 ayda yapmak istediğim bazı sy
Regl dönemi olur böyle şeyler moral bozma hiç canim bende bu hafta güzel bi menutle başlıcam artık evime gidip düzenimi oturtmak istiyorumm