67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

Zayıflamaya yardımcı oluyor bağırsaklar için iyiyimiş evet akşam yatmadan yiyo benim bir tanıdığım güzel de kilo veriyor. Kızlar bu arada şu an 62.6 kiloyum tabii açım ama. İftar menüm roka salatası domatesli peynirli, et sote, ayran bide küçük bi tabakta belki biraz patates püresiyle bi çatalda zeytinyağlı fasülye yiyebilirim ama çok az eser miktarda. Sonrasında keyen tohumu çayı ve bol bol su. 1-2 saat sonra kayısı yemeyi de planlıyorum.

14hazirab salı
İftar menüm:
1kase mercimek çorbası
Biber ve yoğurt bi kaşık anca
Başka bisey yemedim sayılır. Moralim.bozuk oyuzden istahim yok hiç.
Dua edin kızlar bu zor zamanlar geçsin

14hazirab salı
İftar menüm:
1kase mercimek çorbası
Rabbim insallah ne sıkıntin varsa giderir canim bu mübarek günde cok az yemissin dikkat et kendine hasta falan olursun Allah korusun

14hazirab salı
İftar menüm:
1kase mercimek çorbası
Neden mıralin bozuk canım. Sıkma canını

Dertleşmek istersen özelden yazabilirsin canım. Dua her kapıyı açar. Şuna inan şu üç günlük dünyada gerçekten hiç birşeye üzülmeye değmez. Eğer hasta ve cenaze yoksa gerisine çok üzülme göreceksin bak hepsini atlatacaksın allahın izniyle

İnşallah canım inşallah çok sağol

15haziran iftar menüm çorba salata taze fasülye. Sonrasında çok az dondurma

15haziran iftar menüm
Tarhana çorbası
Az yağsiz köfte
Salata

Çay saati az cerez ve seftali

16haziran perşembe
Sahur menüm:
5zeytin
1 buçuk dilim peynir
Salatalık

Sahurdan sonra tartildim ama kendimi iftardan beri pekte aç hissetmiyordum çünkü şeftali yrmistim geç saatlerde ki bu yanlış bisey kendimi kınıyorum !! Neyse sahurdan sonra tartildiimda 66.0ciktim aç karnına yarın tartilabilirsem bakcam çok merak ediyorum kaç kiloyum. Burda tartı olan yer bulana kadar meraktan catliykrjm.tarti gününe de bugüne birlikte 4 gün kaldı heyecanliyim hedef 65.4 yanı bugünkü olculduumde arasında 600r fark var ama tokken olculdum. Yani aşağı yukarı bi yarım kilo daha gitmesi lazım

16haziran perşembe
İftar menüm :
2et köfte
4kozlenmis biber 1dilim kozlenmis domates
Çorba
Salata
1tane içli köfte
1kasik makarna
1kucuk parça yufka
Bugün yazınca farkettim abartmissim

İftar sonrası
Kilo:66.1
Yemekten ve su dan sonra bence gayet iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…