• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

İlk senem daha dönemim bitti de belki gcis yaparım çokta kararsız kaldım tamamen toplaniyorum cook zor
İnşallah dilediğin gibi olur. Kararların mutluluk getirsin hep. Önemli olan o. Kendini mutlu hissedeceğin şeyi yapmak en doğrusu. Diyette öyle değil mi. Kilo verdikçe mutlu olacağız:)

İnşallah dilediğin gibi olur. Kararların mutluluk getirsin hep. Önemli olan o. Kendini mutlu hissedeceğin şeyi yapmak en doğrusu. Diyette öyle değil mi. Kilo verdikçe mutlu olacağız:)
Öyle kesinlikle diyette biliyorum kilo verince mutlu olcaz :D ama bunda çok kafam karışık ya pişman olmakta istemiyorum siz ne okumustuuz bu araa

Ben jeoloji mühendisliği okudum. O zamanlar ben de kararsızdım ama şimdi mutluyum. İyiki de değiştirmemişim:KK49:

İnşallah olur canım.benim kardeşimde ingilizce öğretmeni kpss hazırlanıyo. Bide atanma süreci var. Allah hepinize yatdım etsin.

Bugün biraz kacirdim öyle hissediyorum!! , Kendime kizdim artık sacmalamak yok o hedefe ulasilacsk

Boy 1,60 kilom 64,0 hedef 55 ama kendime pek güvenemiyorum o yüzden sizinle birlikte bu zorlu yolda yürüsem bana destek olsanız kızlar çok şey mi istemiş olurum acaba ? Ramazan da 3-4 kilo vermek istiyordum ama ilk hafta veremedim malesef haftada 1 kilo versem 3 hafta da 3 kg veririm diye düşünüyorum. Sizce nasıl bi hedef ?

Boy 1,60 kilom 64,0 hedef 55 ama kendime pek güvenemiyorum o yüzden sizinle birlikte bu zorlu yolda yürüsem bana destek olsanız kızlar çok şey mi istemiş olurum acaba ? Ramazan da 3-4 kilo vermek istiyordum ama ilk hafta veremedim malesef haftada 1 kilo versem 3 hafta da 3 kg veririm diye düşünüyorum. Sizce nasıl bi hedef ?
Benimde hedefim haftada 1canim yaparsak gayet iyi ve sağlıklı bi hedef. Hoşgeldin canım aramıza bundan sonra her pazar kilo kontrolümiz var

Benimde hedefim haftada 1canim yaparsak gayet iyi ve sağlıklı bi hedef. Hoşgeldin canım aramıza bundan sonra her pazar kilo kontrolümiz var

Tamam canım sahurda ne yememi önerirsiniz tost yapmayı düşünüyordum çok mu fazla olur ekmeği kestiniz mi siz onun yerine başka bir şey mi yesem acaba

Back