Kalorilerimi site ismi vermem doğru mu bilmiorm diyetkolik adındaki siteden bakarak yazıormmCanim kaloriyle dengelemissin iyi duruyor menün ama kalorisi nasıl hesapliyorsun
Çok sağol caniomKalorilerimi site ismi vermem doğru mu bilmiorm diyetkolik adındaki siteden bakarak yazıormm
Öyle vallahi keşke kilo alamayanlardan olsakUffff niye kilo problemi diye birşey var kiyesek yesek zayıf olsak. ve neden her güzel şey zararlı. mesela çikolata, pasta börek. şimdi diyeceksiniz ki sen daha başlamadan havlu attın. yok sadece içimden geçenleri söylüyorum
Canim ya karisyirmisim sanırım 64 yazıyorum hemenTatlım ben 2 gün önce 62 kilo olduğumu bildirmiştim listede 68 yazıyor. zaten dün gece de 64 kiloydum tartıdabenim kilomu 64 olarak düzeltebilir misin. 68 i değiştirmeyip pazar günü 64 falan yazdığımda sanki 4 kilo vermişim gibi gözükecek. ahhh nerde o günler haftada 4 kilo
Hoşgeldin canım boyun ve kolon nedirkizlar bende varim
Caniiim zamanla onlardan da vazgecicez bi anda pes etmektense yavaş yavas bırakalım olsun nlcak yeterli sonuna kadar gidelimmGünaydııınnnn:)
İftar menüm
5 yk nohut
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yarım dilim ekmek
Ayçekirdeği
4-5 ruffles
4 kiraz
5 fındık
4 antep fıstığı
3 top dondurma
Total kalıri 767 kcal
Sahur
2 dili kepek ekmeği
1 haşlanmş yumrta
3 zeytin
2 kibrt kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı salça
Total 408 kcal
Abarttım ruffles çekirdek falan .. Neefsimi körlemek için yedimmm napimm. Bi daha yapmam inşallah:)
Ay çok tesekkur ederim gerçekten yazdiklariniz nasıl moral oldu bi bilseniz inşallah basaricamCanım benim hiç canını sıkma tabikide verirsin yaşın genç metabolizmanda tabiiben 29 yaşındayım benimki doğum kilosuydu. Senin gibi 67 başlangıç kilom 2 ayda 58 e düştüm. Kafada bitirmişsin sen zafer yakın takibe aldım seni destek için inş yakında da tebrik için..
Sinavim iyi gcti şükürler olsuuunnn çok önemli bi sınavı verdim günlerin yorgunluğu çıkıyor halakızlar ya ben vereceğime alıyorum sabah tartıldım 64,5 bune ya. sahurda da pek bişey yemedim fırında patatesli köfte biraz pynir ve 3 bardak çay. bütün motivem yıkılıyorbu gidişle veremeyeceğim diye korkuyorum. pazara kadar hiç değilse 63 leri göreyim ya ne oldu psikolojik olarak mı kilo alıyorum . canım bu arada sınavında başarılar. dilerim gönlünce bi not alırsın. uykusuz sınav gecelerini çok iyi bilirim. uyumamak için kahve içmekten bıkmıştım
boyum 167 kilom 63.8 canim 60 olmak istiyorumkizlar bende varim
Ekliyoym hemen canimmboyum 167 kilom 63.8 canim 60 olmak istiyorum
Regl bende bi bi buçuk kilo kadar etkiliyor kesinlikle çok etkisi var vücut sisiyor resmen bence bittiğinde çok fark edecek sakiiinnn vazgeçeme hep birlikte kurtuluyoruz kilolardnEeee ben bu akşam o tartıda 63 görmezsem tartının elimden çekeceği vargötürür çöpe koyarım onu. bbu akşam kalem kalem yazacağım yediğim içtiğim herşeyi. ya kaçamak olarak çocuğun yiyemediği küçük bi parça çikolatayı yemiştim onu da adamdan saymadım. acaba regl olduğum için mi bukadar fazla çıktı kilom. ayyyyyy bana birşeyler oluyo kızlar. aç kal susuz kal kilo al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?