• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

Uffff niye kilo problemi diye birşey var ki:KK67: yesek yesek zayıf olsak. ve neden her güzel şey zararlı. mesela çikolata, pasta börek.:KK75: şimdi diyeceksiniz ki sen daha başlamadan havlu attın. yok sadece içimden geçenleri söylüyorum:KK5:

Uffff niye kilo problemi diye birşey var ki:KK67: yesek yesek zayıf olsak. ve neden her güzel şey zararlı. mesela çikolata, pasta börek.:KK75: şimdi diyeceksiniz ki sen daha başlamadan havlu attın. yok sadece içimden geçenleri söylüyorum:KK5:
Öyle vallahi keşke kilo alamayanlardan olsak :( ama bennbi sizin gibi 50li rakamları gordem bi hiç görmedim:D bu sefer basarcaz hep birlikte

Tatlım ben 2 gün önce 62 kilo olduğumu bildirmiştim listede 68 yazıyor. zaten dün gece de 64 kiloydum tartıda:sinirli::sinirli::kızgın::kızgın::sinirli::sinirli: benim kilomu 64 olarak düzeltebilir misin. 68 i değiştirmeyip pazar günü 64 falan yazdığımda sanki 4 kilo vermişim gibi gözükecek. ahhh nerde o günler haftada 4 kilo:spor::21::KK71:
Canim ya karisyirmisim sanırım 64 yazıyorum hemen

Kızlar bugün yemekhanede yiyemicem yarın önemli bi sınavimiz var arkadaşım bizde kalacak haliyle yemeği apartta yapıp yicez . Evde çok malzeme yok son haftalar dıye mecburen hazır biseyler alcam. Hazır çorba ve hazır mantı dusunuyorm salça sosu dökmeden yicem mantida fazla bisey yemeyi dusunmuyorum ya mantı ya makarna yapcam çünkü

Merhaba kizlar sabaha önemli bu sinavimiz var hatta çok önemli dualarinizi eksik etmeyin :))
Arkadaşım bizde kalıyor ve surekli sınav çalıştık bu yüzden menüm değişmek zorunda kaldı bugunluk ama kendime gore bi yolasoktum
9 haziran iftar menüm:
1 kasebdomates corbado
1 tabajk yoğurtlu mantı sos dokmedim
1 bardak ice tea
Turşu
2 çay kaşığı çikolata yedim sonra hedef aklıma geldi ve kizdim kendime!!!!

10 haziran Sahur menüm
Ders caliscaz yine oyuzden yumurta haşlama ya bile usendim
1dilim peynir
3dilim salam
5zeytin
2kayisi
10-12 fındık (yumurta yemediğim için daha fazla yedim ekmekte yemoyorum tok tutsun diyr)
Kilomu kalkınca olcmedim bile o kadar yorgunm bugün siz dusunun:( sahurdan sonra da olcrbilecegimi sanmıyorum bi yatıp 10gun uyumak istiyorum bu sınav bizi mahvetti. Kiloma baktiimda bildiririm. Zaten ölçüm gününede az kaldı. Artık ilk ölçümü atlatıp hedefleri arttırmak istiyorum

Günaydııınnnn:)
İftar menüm
5 yk nohut
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yarım dilim ekmek
Ayçekirdeği
4-5 ruffles
4 kiraz
5 fındık
4 antep fıstığı
3 top dondurma
Total kalıri 767 kcal

Sahur
2 dili kepek ekmeği
1 haşlanmş yumrta
3 zeytin
2 kibrt kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı salça
Total 408 kcal

Abarttım ruffles çekirdek falan .. Neefsimi körlemek için yedimmm napimm. Bi daha yapmam inşallah:)

Canım benim hiç canını sıkma tabikide verirsin yaşın genç metabolizmanda tabii:super:ben 29 yaşındayım benimki doğum kilosuydu. Senin gibi 67 başlangıç kilom 2 ayda 58 e düştüm. Kafada bitirmişsin sen zafer yakın takibe aldım seni destek için inş yakında da tebrik için..

kızlar ya ben vereceğime alıyorum sabah tartıldım 64,5 bune ya. sahurda da pek bişey yemedim fırında patatesli köfte biraz pynir ve 3 bardak çay. bütün motivem yıkılıyor:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın: bu gidişle veremeyeceğim diye korkuyorum. pazara kadar hiç değilse 63 leri göreyim ya ne oldu psikolojik olarak mı kilo alıyorum:bicak:. canım bu arada sınavında başarılar. dilerim gönlünce bi not alırsın. uykusuz sınav gecelerini çok iyi bilirim. uyumamak için kahve içmekten bıkmıştım:confused:

Günaydııınnnn:)
İftar menüm
5 yk nohut
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yarım dilim ekmek
Ayçekirdeği
4-5 ruffles
4 kiraz
5 fındık
4 antep fıstığı
3 top dondurma
Total kalıri 767 kcal

Sahur
2 dili kepek ekmeği
1 haşlanmş yumrta
3 zeytin
2 kibrt kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı salça
Total 408 kcal

Abarttım ruffles çekirdek falan .. Neefsimi körlemek için yedimmm napimm. Bi daha yapmam inşallah:)
Caniiim zamanla onlardan da vazgecicez bi anda pes etmektense yavaş yavas bırakalım olsun nlcak yeterli sonuna kadar gidelimm

A
Canım benim hiç canını sıkma tabikide verirsin yaşın genç metabolizmanda tabii:super:ben 29 yaşındayım benimki doğum kilosuydu. Senin gibi 67 başlangıç kilom 2 ayda 58 e düştüm. Kafada bitirmişsin sen zafer yakın takibe aldım seni destek için inş yakında da tebrik için..
Ay çok tesekkur ederim gerçekten yazdiklariniz nasıl moral oldu bi bilseniz inşallah basaricam :KK71:

kızlar ya ben vereceğime alıyorum sabah tartıldım 64,5 bune ya. sahurda da pek bişey yemedim fırında patatesli köfte biraz pynir ve 3 bardak çay. bütün motivem yıkılıyor:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın: bu gidişle veremeyeceğim diye korkuyorum. pazara kadar hiç değilse 63 leri göreyim ya ne oldu psikolojik olarak mı kilo alıyorum:bicak:. canım bu arada sınavında başarılar. dilerim gönlünce bi not alırsın. uykusuz sınav gecelerini çok iyi bilirim. uyumamak için kahve içmekten bıkmıştım:confused:
Sinavim iyi gcti şükürler olsuuunnn çok önemli bi sınavı verdim günlerin yorgunluğu çıkıyor hala :D hiç moral bozmayin ya acaba yemekten sonra başka atıştırmalik yiyormusunuz yada sahuru kuvvetli yapınca iftar benim için daha hafif geciyo daha rahat ediyorum

Şukur sınavımi iyi bi şekilde atlattım kızlar:) az önce kiloma baktım 65.5 tabi açlık ve susuzlukla böyle ama olsun :D

Eeee ben bu akşam o tartıda 63 görmezsem tartının elimden çekeceği var:KK4: götürür çöpe koyarım onu. bbu akşam kalem kalem yazacağım yediğim içtiğim herşeyi. ya kaçamak olarak çocuğun yiyemediği küçük bi parça çikolatayı yemiştim:mad:onu da adamdan saymadım. acaba regl olduğum için mi bukadar fazla çıktı kilom. ayyyyyy bana birşeyler oluyo kızlar. aç kal susuz kal kilo al:mad:

Eeee ben bu akşam o tartıda 63 görmezsem tartının elimden çekeceği var:KK4: götürür çöpe koyarım onu. bbu akşam kalem kalem yazacağım yediğim içtiğim herşeyi. ya kaçamak olarak çocuğun yiyemediği küçük bi parça çikolatayı yemiştim:mad:onu da adamdan saymadım. acaba regl olduğum için mi bukadar fazla çıktı kilom. ayyyyyy bana birşeyler oluyo kızlar. aç kal susuz kal kilo al:mad:
Regl bende bi bi buçuk kilo kadar etkiliyor kesinlikle çok etkisi var vücut sisiyor resmen bence bittiğinde çok fark edecek sakiiinnn vazgeçeme hep birlikte kurtuluyoruz kilolardn:halay::halay:

Back