90 kilodan mı süper..
nasıl verdiniz bravo merak ettim.
anlatırsanız sevinirim.
Coook güzel olur caniiiim. Yapacağımıza inanıyorum zaten 90kilodan basarmissin!! Bundan sonrasını da birbirimize destek olarak halledicez inşallah canım. Gün içinde en ufak bi kacamagimizi bile yazalım buraya çünkü buraya yazfikca insan daha çok suçlu hissediyor kendini 3ayin sonunda insallahh birlikte başarmış olcaz
65.8 im şuan ve daha iftara coook varr
Hoşgeldin caniiiiimm yediklerimizi not ederek kaçırmayı hep birlikte onlicez ve basarcaz insallahMerhaba ben de ramazan sonuna kadar 3 kilo vermek istiyorummm . Seninle devam edebilirimmm:)
Ay çok iyi oldu böyle motive edip birbirimiİ gaza getirelim canim su ilk rakamimiz bi 5olmaya başlasinnnmaşallah inşallah yetişicem sana
amam ben de varımmm:)Hoşgeldin caniiiiimm yediklerimizi not ederek kaçırmayı hep birlikte onlicez ve basarcaz insallah
Evet canım ekmek hayatımızda yoo k artık ben onun yerine fındık ve kayısı yiyiyorum tabi abartmadan inan çok daha fazla tok tutuyor sıcak pide yenmeye başladı mı sonu hayırlı gitmiyoinşallah canım ya. bu aralar ekmek daha doğrusu pide yemeye başladımşuandan itibaren artık ağzıma ekmek koymuyorum tekrar kaçamaksız bir diyete daha doğrusu oruca başlamış bulunmaktayımmm...
Evet canım ekmek hayatımızda yoo k artık ben onun yerine fındık ve kayısı yiyiyorum tabi abartmadan inan çok daha fazla tok tutuyor sıcak pide yenmeye başladı mı sonu hayırlı gitmiyo
Ben fün sahurda 1.5 dilim tam buğday ekmek ve zaytin peynir salatalık vs yedim. İftarda 1 tabak mercimek çorbası ve 5 kaşık nohut yedim salata ve yoğurdum her daim var. 1 dilim tam buğday ekmek yedimHoşgeldin caniiiiimm yediklerimizi not ederek kaçırmayı hep birlikte onlicez ve basarcaz insallah
Canim ben bu hafta 12sinde tartilcam pazar yanı canim her haftahangi gün tartılacaksın canım bende o gün tartılayım
Harika baslamisiz hepimiz canim inşallah böyle devam ederiz pazar guni tartilaliimBen fün sahurda 1.5 dilim tam buğday ekmek ve zaytin peynir salatalık vs yedim. İftarda 1 tabak mercimek çorbası ve 5 kaşık nohut yedim salata ve yoğurdum her daim var. 1 dilim tam buğday ekmek yedim
boğazımı tutarakyemedim az yedim ekmek hamurişi tatlı ıvır zıvır yemedim canım.. akşam çok geç yemedim bide en az 3 litre su içtim.. ama şu aralar hafiften motivasyonumu kaybettim tekrar yemeye başladım eski halime dönmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?