Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!
- Konu Sahibi Melisaam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Haziran 2016
- 386
- 143
- 18
- 28
9haziran perşembe
Sahur menüm:
1haslama yumurta içine bi dilim beyaz peynir ikisini iyice ezdim pul biber ve nane attım
5zeytin
2kayisi
5findik
Yumurta tok tutuyor baya fındık avuc hesabından 5e dustu canim istemiyor artık tok tutsun diye yedim.ekmegi tamamen kestim çünkü.kayisida çok tok tutuyor kuu kayısı.yumurtanij beyazini görmeden yemem gerekiyor oyuzden peynir pul biber ve nane olmasan yiyemiyorum. Bugün zorla su içtim.biraz yine artık fındık ezmesi almadan ağzıma iciyorum. Kayısı tatlı istegimi yok ediyor zaten . Ramazandan sonra bayram zorlu bi süreç verilenleri almamak için bayramdan itibaren de bal be tarçın kurune başlamayı düşünüyorum internette inceleyin kızlar diyet ve spor yanında etkisi çok olur diye dusunuyorm açıkçası.
Bu arada sahurda aç karnına: 66.1
Yukarıdaki sahur menümden sonra: 66.2 artmadi pek sasirdim açıkçası. Neyse bakalım bugünü saymazsak 3gunum var kontrole bu haftaki amacim 66.5 bunu kendime surekli hatırlatıyorum bundan fazlasını beklemek istemek olmayınca moral bozmak yok haftada 1kilo bana yeter unutma!! Bide şunu farkettim eğer buraya tarih tarih yediklerimi yazmasam çoktan kacamaklarim olmuştu ve onların gormezden gelip niye kilo veremiyorm diye soylenirdim . Ve şuan surekli tartiya çıkmama rağmen moralim bozulmuyor çünkü bi beklentiyle cikmiyorum çok zaman geçmiş gibi geliyo insana ama başladığım tarih belli bugünün tarihi belli daha 1hafta bile tamamlanmadı hemen kilo vermeyi beklemek saçma olur. Moraller yüksek kilolar gidecek. Ramazanda gidemezsem eğer spora ramazandan sonraki 2ay mutlaka gidicem. Bayramda da o kure başlayacağım. Tabi diyete devam. Bugünlük böyle canlar.mitluyum huzurluyum önemli olan bi kararı verebilmekti ve ben kafamda bitirdim inşallah amacıma ulasicam 3ay sonunda bekle beni dar siyah pantolon
Sahur menüm:
1haslama yumurta içine bi dilim beyaz peynir ikisini iyice ezdim pul biber ve nane attım
5zeytin
2kayisi
5findik
Yumurta tok tutuyor baya fındık avuc hesabından 5e dustu canim istemiyor artık tok tutsun diye yedim.ekmegi tamamen kestim çünkü.kayisida çok tok tutuyor kuu kayısı.yumurtanij beyazini görmeden yemem gerekiyor oyuzden peynir pul biber ve nane olmasan yiyemiyorum. Bugün zorla su içtim.biraz yine artık fındık ezmesi almadan ağzıma iciyorum. Kayısı tatlı istegimi yok ediyor zaten . Ramazandan sonra bayram zorlu bi süreç verilenleri almamak için bayramdan itibaren de bal be tarçın kurune başlamayı düşünüyorum internette inceleyin kızlar diyet ve spor yanında etkisi çok olur diye dusunuyorm açıkçası.
Bu arada sahurda aç karnına: 66.1
Yukarıdaki sahur menümden sonra: 66.2 artmadi pek sasirdim açıkçası. Neyse bakalım bugünü saymazsak 3gunum var kontrole bu haftaki amacim 66.5 bunu kendime surekli hatırlatıyorum bundan fazlasını beklemek istemek olmayınca moral bozmak yok haftada 1kilo bana yeter unutma!! Bide şunu farkettim eğer buraya tarih tarih yediklerimi yazmasam çoktan kacamaklarim olmuştu ve onların gormezden gelip niye kilo veremiyorm diye soylenirdim . Ve şuan surekli tartiya çıkmama rağmen moralim bozulmuyor çünkü bi beklentiyle cikmiyorum çok zaman geçmiş gibi geliyo insana ama başladığım tarih belli bugünün tarihi belli daha 1hafta bile tamamlanmadı hemen kilo vermeyi beklemek saçma olur. Moraller yüksek kilolar gidecek. Ramazanda gidemezsem eğer spora ramazandan sonraki 2ay mutlaka gidicem. Bayramda da o kure başlayacağım. Tabi diyete devam. Bugünlük böyle canlar.mitluyum huzurluyum önemli olan bi kararı verebilmekti ve ben kafamda bitirdim inşallah amacıma ulasicam 3ay sonunda bekle beni dar siyah pantolon
- 6 Haziran 2016
- 386
- 143
- 18
- 28
Eğer bu ayı istediğim gibi tamamlayabilirssm insallah 66.5-65.5-64.5-63.5 la bu ay bitecek. Yani diğer aya ya 64.5 la başlayacağım yda 63.5 la. Aylık 3-4kilo hedefim. Bu da demek oluyor ki 2.ayda tam anlamıyla yapabilirsem sporda eklenecek 2.ay insallahh. Eğer 2. Aya 64.5 la girersem ya 61.5 yada 60.5la son aya başlıcam. Eğer 2.aya 63.5 la girersem ya 60.5 yada 59.5 la son aya gircem . Eğer 1. Ve 2.ayi doğru düzgün tamamlarsam son aya en fazla 61.5la gircem ve son ayda da 4.5kilo verirsem eğer hedefim tamamlanmış oluyor. 50li rakamları ilk kez gorcek olucam büyükken yanı bu hesapları yapmak bana iyi geliyor hedeflerime iyice odaklanıyorum. Şimdi bide 3.aya girebileceğim en düşük kiloya bakalım 59.5 eğer bunla girersem 2.5kilo sorsa 57yani aslında ayın sonunda 3 kilo mu 4kilo mu verdiğimiz baya bi fark ediyor. Oyuzden haftalık 1kilo vermek asıl amacımız veremediysek o ay içinde en azından 3haftada 1er kilo verelim sadece 1haftamiz boşa geçsin . Yoksa son aya doğru birikerek ilerliyor. Hadi yap su ısı!
Benim 8 haziran iftar menüm
1 tavuk but
1 kase tarhana
1 patatesli börek ve creme ole ama misafirlikteydik malesef hesapladım yediklerimşn ttoplamıb700 kcal
Sahurda
1 haşlanmş yumrta 1 salatalık 2 zeytin yarım dilim tam bupday ekmeği ve çeyrek susamlı kaşarlı poğaça total kalori 263
1 tavuk but
1 kase tarhana
1 patatesli börek ve creme ole ama misafirlikteydik malesef hesapladım yediklerimşn ttoplamıb700 kcal
Sahurda
1 haşlanmş yumrta 1 salatalık 2 zeytin yarım dilim tam bupday ekmeği ve çeyrek susamlı kaşarlı poğaça total kalori 263
Canım patlıcan musakka çok yağlı bir yemekİftar menüm:
1kase ezogelin çorba
Patlıcan musakka
Pirinç pilavı yarım tabaktan bile az
1 kase cacık
Disardayim kiloma bakamiyorum arkadaşlarımla oturuyorum sade soda istedim burda da
- 6 Haziran 2016
- 386
- 143
- 18
- 28
Canim kaloriyle dengelemissin iyi duruyor menün ama kalorisi nasıl hesapliyorsunBenim 8 haziran iftar menüm
1 tavuk but
1 kase tarhana
Sahurda
- 6 Haziran 2016
- 386
- 143
- 18
- 28
Nom
Canım patlıcan musakka çok yağlı bir yemek
Canim bu hafta yemekleri kendim secemoyorum okulun yemekhanesinde ne çıkıyorsa mecburen haftaya kendi düzenimi oturtcam 1haftam kaldığı için kendim.alip pisirmiuorumda malzeme. Yağlı ama yağından yememeye çalıştım bide zaten okul porsiyonlari az ve ben onu bile bitirmedim ona gore ayarliyorum mecbur şimdilik kendi düzenimi oturtunca daha iyi olcakCanım patlıcan musakka çok yağlı bir yemek
- 14 Mayıs 2016
- 464
- 718
- 18
- 37
- 6 Haziran 2016
- 386
- 143
- 18
- 28
Tamam canım değiştiretimmcanım bende 165 boy 67 kiloyum
Höm o zaman tamam sıkıntınyok. Gayet biliçlisin zaten. Anlaştık:)Nom
Canim bu hafta yemekleri kendim secemoyorum okulun yemekhanesinde ne çıkıyorsa mecburen haftaya kendi düzenimi oturtcam 1haftam kaldığı için kendim.alip pisirmiuorumda malzeme. Yağlı ama yağından yememeye çalıştım bide zaten okul porsiyonlari az ve ben onu bile bitirmedim ona gore ayarliyorum mecbur şimdilik kendi düzenimi oturtunca daha iyi olcak
- 6 Haziran 2016
- 386
- 143
- 18
- 28
Tamamdır canim sen çarşamba olcebilcektik galiba çarşamba şöyle bu hafta haftayadan itibaren pazar söyleyelimTamam canım değiştiretimm
- 6 Haziran 2016
- 386
- 143
- 18
- 28
Vericez kilolarimizi inşallah ya aynı hedeflerimiz hemen hemen. Kilolarda aynı inanıyorum benHöm o zaman tamam sıkıntınyok. Gayet biliçlisin zaten. Anlaştık:)
- 6 Haziran 2016
- 386
- 143
- 18
- 28
Pardon siz zayiftiniz karistirdimHöm o zaman tamam sıkıntınyok. Gayet biliçlisin zaten. Anlaştık:)
- 20 Şubat 2015
- 480
- 264
- 123
- 41
ayyy inşallah düşeriz hepbirlikte. boyum 157 canımCanim pazar günleri kilo bildirim günümüz . İlk sayfaya ilk yoruma ekleme yaptım hepimizin başlangıç kilolarini senin boyunu bilmediğim için yazamadim belirtirsen ellerim canim. Şimdi pazar günleri kilo bildirimi yapıyoruz eğer kilo dustuyse yeşille yazicam arttiysa kırmızı aynıysa maviden devam edicez hep yeşil olması dileğiyle :))
- 6 Haziran 2016
- 386
- 143
- 18
- 28
Dusucez caniim birbirimizi uyaralim bu yola birlikte girdik inşallah hepimiz ideal kilosuyla cikcak :))ayyy inşallah düşeriz hepbirlikte. boyum 157 canım
- 20 Şubat 2015
- 480
- 264
- 123
- 41
Tatlım ben 2 gün önce 62 kilo olduğumu bildirmiştim listede 68 yazıyor. zaten dün gece de 64 kiloydum tartıda benim kilomu 64 olarak düzeltebilir misin. 68 i değiştirmeyip pazar günü 64 falan yazdığımda sanki 4 kilo vermişim gibi gözükecek. ahhh nerde o günler haftada 4 kilo
- 20 Şubat 2015
- 480
- 264
- 123
- 41
dün geceki 64 şoku mahvetti beniiii bütün moral alt üst.Eğer bu ayı istediğim gibi tamamlayabilirssm insallah 66.5-65.5-64.5-63.5 la bu ay bitecek. Yani diğer aya ya 64.5 la başlayacağım yda 63.5 la. Aylık 3-4kilo hedefim. Bu da demek oluyor ki 2.ayda tam anlamıyla yapabilirsem sporda eklenecek 2.ay insallahh. Eğer 2. Aya 64.5 la girersem ya 61.5 yada 60.5la son aya başlıcam. Eğer 2.aya 63.5 la girersem ya 60.5 yada 59.5 la son aya gircem . Eğer 1. Ve 2.ayi doğru düzgün tamamlarsam son aya en fazla 61.5la gircem ve son ayda da 4.5kilo verirsem eğer hedefim tamamlanmış oluyor. 50li rakamları ilk kez gorcek olucam büyükken yanı bu hesapları yapmak bana iyi geliyor hedeflerime iyice odaklanıyorum. Şimdi bide 3.aya girebileceğim en düşük kiloya bakalım 59.5 eğer bunla girersem 2.5kilo sorsa 57yani aslında ayın sonunda 3 kilo mu 4kilo mu verdiğimiz baya bi fark ediyor. Oyuzden haftalık 1kilo vermek asıl amacımız veremediysek o ay içinde en azından 3haftada 1er kilo verelim sadece 1haftamiz boşa geçsin . Yoksa son aya doğru birikerek ilerliyor. Hadi yap su ısı!
Halbuki çok bişey de yememiştim ama o fırın makarnadan şüpheliyim. Ya çok büyük yemin mi etsek napsak Melisaam