• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

Beni de alın. şimdiye kadar çok yere girdim ama hiç motive olamadım. 1 yıl önce doğum yaptım 10 kilo verdim vermem gereken bi 4-5 kilom daha var ama ben 10 kilo vermek istiyorum. doğuma başladığım kilo de biraz fazlaydı çünkü. 58 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyla doğum yaptım şu an 62 kiloyum. ahhh 52-53-54 bu üçü kabulümdür:KK49::spor:
Beni de alın. şimdiye kadar çok yere girdim ama hiç motive olamadım. 1 yıl önce doğum yaptım 10 kilo verdim vermem gereken bi 4-5 kilom daha var ama ben 10 kilo vermek istiyorum. doğuma başladığım kilo de biraz fazlaydı çünkü. 58 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyla doğum yaptım şu an 62 kiloyum. ahhh 52-53-54 bu üçü kabulümdür:KK49::spor:
Canim.hosgeldin aramıza hergun yediğin en ufak şeyi bile not et ve pazar günleri tartı günümüz olsun basarcaz inşallah 3ayin sonunda hrpimizzz

geçen yaz eliptik bisklet aldım.günde 1 saat ya da yarım saat yaptım.

ve kendimce diyet yaptım 5 ayda 14 kilo verdim..

bırakım 8 kilo tekrar aldım.

şimdi yavaş başladım tekrar usanıp bırakmamak için.

yavaş olsun razıyım.

geçen yaz eliptik bisklet aldım.günde 1 saat ya da yarım saat yaptım.

ve kendimce diyet yaptım 5 ayda 14 kilo verdim..

bırakım 8 kilo tekrar aldım.

şimdi yavaş başladım tekrar usanıp bırakmamak için.

yavaş olsun razıyım.
Aynen önemli olan kalıcı vermek yavaş olsin ne önemi var ideal kilomizi bulduktan sonra

Karnım guruldamaya başladı iftara daha var :)) açlık hissetmeden zatiflayamayanlardanim oyuzden bu duruma seviniyoruum

Neden seviniyorsun açlık hissetmek iyi bili mi merabolizma açısından merak ettim
Canim açlık hissetmek derken hiç bisey yemeden değil. Gerekeni yiyeceksin ama herkesin metabolizma farklı ben öyle surekli ara Öğün yesem normal günde kilo veremiyorum böyle hafif açlık hissi öldükçe kilo gidiyor bende

Kesinlikle şok di
Tamam yarışalım süperrr:) ama şok diyetler yok sağlık varrr :)
Kesinlikle şok diyet yok canım ben zaten baya araştırdım öyle olurvesine saçma beslenip 5kiloyi 10kilo almak istemiyorum. Haftada yarım.kilo yada 1kilo ideal bu da ayda 4kilo demek çok iyi bu da. Önemli olan her hafta az buçuk kilo verebilmemiz bu sayede motivasyonunuz dusmeden surekli yol alicaz:D

Kızlar bu süreçte birlikte devam edeceklerimiz surece başlangıç kilolarini yazsınlar ilk sayfaya ekliyorum böylece takip şansımız artar

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: s u
mesela ben bu akşam sadece çorba ve salata düşünüyorum. annem yapmışsa azıcık sebze de yerim belki. bide bol bitki çayı, tarçın karanfil yeşil çay. Bu arada aranıza katılabilirsem ben de yediklerimi paylaşacağım. kilo bildirimi hangi günler yapılacak.
Canim pazar günleri kilo bildirim günümüz . İlk sayfaya ilk yoruma ekleme yaptım hepimizin başlangıç kilolarini senin boyunu bilmediğim için yazamadim belirtirsen ellerim canim. Şimdi pazar günleri kilo bildirimi yapıyoruz eğer kilo dustuyse yeşille yazicam arttiysa kırmızı aynıysa maviden devam edicez hep yeşil olması dileğiyle :))

Back
X