merhaba guzelim memnun oldum, saverne biliyorum, çocukken gidiyorduk tanidiklar vardi..
yarin haberini bekliyorum oyleysehayirlisi olur in$allah, Allah' im kolaylik versin hamileligin için. benim gebeligim çok guzel geçmi$ti, ilk 3 ay sadece ara ara bulantilarim olmu$ olsada heyecani bi ba$ka oluyor.. ilk çocugun galiba..[/QUOT
evet ilk cocugum canm, gercektende oyle heyecani bir baskaymis,benim ilk 3 ay cok bulantilarim oldu ama onun disinda baska bir sorun olmadi neyseki o gunleri atlattik,tamam yarin haber veririm hayecan doruktasenin cocugunuda allah bagislasin insallah sizlere hayirli bir evlat olur bende konuyu gorunce baya bir sevinmistim ama sanirim 67 bolgesinden fazla kimse yok, forumda
guzelim hayirli bir evlat olur in$allah. saglikla kucagina almani nasip etsin Allah' im.
oyle gerçekten oglu$umuz dogmadan once, bir çok aktivitelerde bulunurduk.. hamileyken dahi çok gezmi$ligimiz vardir oyle ki bebi$imiz, annenin fazla hareketinden duramayip, erken den dunyaya gozlerini açmaya karar vermi$ti($imdi yerinde durmuyor kerata surekli çikip dola$tirmamizi istiyor )
bizde artik bebi$imize gore aktivitelerde bulunuyoruz, fazla uzaklara kaçmadan, yakinimizda nereler varsa icab ediyoruzbenden soylemesi sen den uygulamasi (gerçi her insan bir olmaz ama..) gebelik suresince çok fazla dola$mamaya ozen goster
merhaba guzelim, haftalardir buraya ugramiyordum, kimsecikler girmiyor buralara.. hiç aktif degilmerhaba, bende lingolsheim' dayim, benimde 7 bucuk aylik bir oglum var. bizde eskiden cok gezrdik esimle. hamileligim zor gectigi için hiç gezemedim.simdide her seyi bebegimize gore ayarliyoruz, fazla uzaklara gitmiyoruz.
merhaba guzelim ho$geldin..merhaba ben 45 bolgesi ile de france sinirindayim. yani sizin bolgenin fiziki konumunu bile bilmiyorum. yazan yok deyince yazmak istedim :)
merhaba arkadaslarben size bisey sormak istiyorum bebeklerinizin camasirlari icin hangi marka deterjan ve yumusatici kullaniyorsunuz hangisi iyi olur..malum agustosta anne olucamda acemiyim henuz
ben le chat bebe ya da persavon kullaniyorum. sivi deterjan onlar ayriyeten yumusatici hic kullanmadim, yeterince kokulu :)
kolay dogumlar olsun insallah..
merhaba guzelim, ben sana marka tavsiyesi vermeyecem istedigin buyuk markalardan kullanirsin, kendiniz için hangi deterjani, yumu$aticiyi kullaniyorsan, bebeginiz için de aynini kullanirsin hiç farketmiyor.. ben oyle yapiyorum.
bebeginin teni hassas olursa o ba$ka, çunku kimi bebeklerde, kimi deterjanlar alerji yaparmi$ ; o vakit pediatre 'ina dani$man gerekecektir. umarim ten hassasiyeti olmaz.
hayirisi olsun