67 bolgesi ve digerleri..

bitanecim

NuTeLL@ TadiNd@
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
465
0
ya kizlar genel olarak bakiyorum da bu payla$im alanina pek ugrayan yok veya ugransada devamli yazi$ma yok.. ben arada takip ediyorum, hep ayni.. nerelerdesiniz neler yâpiyorsunuz fransada hayat aki$iniz nasil ? bi anlatin bakim..
ben 67 bolgesine kaliyorum haguenau' ya yakinim. dunya tatlisi 1 oglum var ve dunya iyisi bir e$im vaktim oglu$umla geçiyor..

tahmin ettigim gibi goruntuleme var fakat yazi$ma yok.. ama yazin artik bi$eyler..

merhaba;bende takip ediyorum burayi ama fazla aktif degil ne yazikkibende saverne yakinlarinda yasiyorum hamileyim evdeyim suan calismiyorum bebegimi bekliyorum pazarteside bebegimin cinsiyetini ogrenicez hayirlisi ile tabi insallah once saglikli oldugunu gorucez simdilik boyle

merhaba guzelim memnun oldum, saverne biliyorum, çocukken gidiyorduk tanidiklar vardi..
yarin haberini bekliyorum oyleyse hayirlisi olur in$allah, Allah' im kolaylik versin hamileligin için. benim gebeligim çok guzel geçmi$ti, ilk 3 ay sadece ara ara bulantilarim olmu$ olsada heyecani bi ba$ka oluyor.. ilk çocugun galiba..

a a a.... e kimsecikler bi$eycik yazmami$
biz didi' land daydik pazar gunu, hava çok guzeldi, oglu$umuz bi guzel eglendi muhte$em vakit geçirdik orada harika bir gun geçirdik.
bu bolgede bize en yakin parc d' attractions orasi, bu sezon 9 nisan cmtesi gunu açildi.. pazar gunu hemencecik hucum ettik .. gitmek isteyenlere duyurulur
eh sizlerde ne var ne yok, çok mu zor geliyor buraya bi cumlecik yazmak

merhaba bizde dun doktora gittik bebgimizin cinsiyetini ogrendik oglanmis,sonra gidip alis veris yaptik strasbourgda butun gun gezdik..biz esimle her sene europa parka giderdik cocuk yoktu ama biz eglenirdik

guzelim hayirli bir evlat olur in$allah. saglikla kucagina almani nasip etsin Allah' im.
oyle gerçekten oglu$umuz dogmadan once, bir çok aktivitelerde bulunurduk.. hamileyken dahi çok gezmi$ligimiz vardir oyle ki bebi$imiz, annenin fazla hareketinden duramayip, erken den dunyaya gozlerini açmaya karar vermi$ti ($imdi yerinde durmuyor kerata surekli çikip dola$tirmamizi istiyor )
bizde artik bebi$imize gore aktivitelerde bulunuyoruz, fazla uzaklara kaçmadan, yakinimizda nereler varsa icab ediyoruz benden soylemesi sen den uygulamasi (gerçi her insan bir olmaz ama..) gebelik suresince çok fazla dola$mamaya ozen goster

tesekkur ederim canm amin; senin oglunda sizlere hayirli bir evlat olsun insallah;vallah ya bende hamile kaldiktan sonra daha cok gezmeye basladim sanki fazla gezmesemmi ne yapsam bizimkide erken gelmesindidilanda hic gitmedim ama hayirlisiyla oglum dunyaya gelsin,biraz buyusun gormek isterim

merhaba, bende lingolsheim' dayim, benimde 7 bucuk aylik bir oglum var. bizde eskiden cok gezrdik esimle. hamileligim zor gectigi için hiç gezemedim.simdide her seyi bebegimize gore ayarliyoruz, fazla uzaklara gitmiyoruz.

merhaba ben 45 bolgesi ile de france sinirindayim. yani sizin bolgenin fiziki konumunu bile bilmiyorum. yazan yok deyince yazmak istedim :)

merhaba, bende lingolsheim' dayim, benimde 7 bucuk aylik bir oglum var. bizde eskiden cok gezrdik esimle. hamileligim zor gectigi için hiç gezemedim.simdide her seyi bebegimize gore ayarliyoruz, fazla uzaklara gitmiyoruz.
merhaba guzelim, haftalardir buraya ugramiyordum, kimsecikler girmiyor buralara.. hiç aktif degil
ho$geldin, yeni annesin demek, Allah bagi$lasin guzelim, hayirli olur in$allah.

merhaba ben 45 bolgesi ile de france sinirindayim. yani sizin bolgenin fiziki konumunu bile bilmiyorum. yazan yok deyince yazmak istedim :)
merhaba guzelim ho$geldin..
çok çok uzak sayilmayiz, ta$ çatlasin 6 saatlik mesafe vardir ilde france ile alsace (bas-rhin) arasinda
bizde almanya sinirindayiz.
yazmakla iyi ettin guzelim, ay kimsecikler ugramiyor bu fransa payla$im alanina..
neden boyle burasi ? niye hiç aktif degil ?

merhaba arkadaslarben size bisey sormak istiyorum bebeklerinizin camasirlari icin hangi marka deterjan ve yumusatici kullaniyorsunuz hangisi iyi olur..malum agustosta anne olucamda acemiyim henuz

merhaba arkadaslarben size bisey sormak istiyorum bebeklerinizin camasirlari icin hangi marka deterjan ve yumusatici kullaniyorsunuz hangisi iyi olur..malum agustosta anne olucamda acemiyim henuz

ben le chat bebe ya da persavon kullaniyorum. sivi deterjan onlar ayriyeten yumusatici hic kullanmadim, yeterince kokulu :)
kolay dogumlar olsun insallah..

merhaba guzelim, ben sana marka tavsiyesi vermeyecem istedigin buyuk markalardan kullanirsin, kendiniz için hangi deterjani, yumu$aticiyi kullaniyorsan, bebeginiz için de aynini kullanirsin hiç farketmiyor.. ben oyle yapiyorum.

bebeginin teni hassas olursa o ba$ka, çunku kimi bebeklerde, kimi deterjanlar alerji yaparmi$ ; o vakit pediatre 'ina dani$man gerekecektir. umarim ten hassasiyeti olmaz.

hayirisi olsun

tesekkurler cvp icin umarim fazla hassas bir bebek olmaz; bu arada duymussunuzdur bakteri var yedigimiz sebzelere dikkat edelim ozellikle ispanyadan gelenlere bakalim gelismeler ne olacak bende bol bol sebze salatalik yiyordum uzuldum korkudan yiyemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…