- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
-
- Konu Sahibi zeytinagaci
Geçenlerdeki konunu da okumuştum ,allah yardımcın olsun bence bir şansını dene eşinin askerde olduğunu ama borcunu üstlendiğini ve taksitlendirmek istediğini söyle umarım şansın yaver gider,sevgiler...........
Canim sen haline sukret bence benim karsilstigiml karsi karsiya kalsaydin oho..
Evet vergi dairesinden hallediliyor
Ama araba senin uzerine.olmadigi icon.haledebilirmisin bilmiorum.
eger yapamiyosanda esin izine falan gelirse hemen halletmelisin.
Sağol valla. Ne bitmez çilem varmış.
Annemin hastalığına mı üzüleyim, babamla aramın iyi olmamasına mı üzüleyim, asker yolu mu bekleyeyim, bankalarla mı uğraşayım,okuldaki derslerime mi çalışayım.. of bin parçaya bölündüm.
sabahları mutlu uyandığımda ya da gün içinde güldüğümde, hala nasıl mutlu olabiliyorum diye şaşırıyorum kendime.
Allah beterinden saklasın ne diyeyim...
İşten izin alabilirsem gideceğim yarın vergi dairesine.
Eşim adına işlem yapacaklarını da sanmıyorum ama belki askerde diye yardımcı olurlar.
Taksit diye bir olay var mı?
Ya da hepsini ödeyeceğim desem indirim yapılır mı faizde?
Bir aralar faiz affı gibi bişey vardı, yok mu artık?[/Q
SORDUĞUN SORULARUN CEVAPLARINI BENDE BİLMİYORUM KONU BAŞLIĞINI DEĞİŞTİRMEYİ DENE VERGİ DAİRESİNDE ÇALIŞAN ARKADAŞLARA SESLEN BENCE UMARIM SİTEDE VARDIR,BENDE MERAK ETTİM YARIN BİZİ AYDINLATIRSIN ARTIK ,UMARIM İŞLERİNİ HALLEDERSİN İSTEDİĞİN ŞEKİLDE,SEVGİLER...........
Vergi Ad
TAPU HARCI
Detay
TAPU HARÇLARI
Asli Borç
191,00
Gecikme Zammı
261,42
Borç Toplamı
452,42
En azından gecikme zammının hepsini almasalar bari.
Bir yolu var mı ki?
SORDUĞUN SORULARUN CEVAPLARINI BENDE BİLMİYORUM KONU BAŞLIĞINI DEĞİŞTİRMEYİ DENE VERGİ DAİRESİNDE ÇALIŞAN ARKADAŞLARA SESLEN BENCE UMARIM SİTEDE VARDIR,BENDE MERAK ETTİM YARIN BİZİ AYDINLATIRSIN ARTIK ,UMARIM İŞLERİNİ HALLEDERSİN İSTEDİĞİN ŞEKİLDE,SEVGİLER...........
Sana yardimci olacaklarini dusunuyorum canim esin.askerde cunku evlilik.cuzdaninla.git.
Bu tarz seylerde.indirim.oluyor merak etme. taksitlendirmeye bak bir an once
teşekkürler esel iyi dileklerin için, keşke konuyu hukukla ilgili olan yere açsaymışım..
Sorularımdan çok derdimi birine anlatmaya ihtiyacım var diye buraya açtım işte.
Içim sıkılıyor, ağlayasım geliyor
geçmişte zorluklar bizde yaşadık ,ama zamanla herşey yola giriyor ,biraz sabret canım kafayı fazla yorma ,herşey olacağa varıyor,allah yardımcın olsun ,bu arada eşinin kaç ayı var askerden dönmesine ?
evlilik cüzdanını almak aklıma gelmemişti.
çok sağol mrw, inşallah ya.
içimden kaynanayı arayıp bağırıp çağırmak geliyor.
eşim bu olaydan sonra da "annem" "annemi görcem" "ama o benim annem" vs. derse onu da silerim.
Ben burada enayi gibi onun yediği arsa parasının borcunu ödeyeyim, vallahi eşim de bunu görmez ya da annesinin bu kazığını yine unutursa çok kötü olur
saf mıyım ben ya, daha ne masraflarımız oldu onların yüzünden.
su aralar faiz indirimi var diye duydum ama bu indirim belirli yerlerde mi geciyor yoksa her yerde mi geciyor bilmiyorum.
Sakin.oyle.birsey yapma canim. sen suan.onu kendi.paranla odeyeceksin.dimi ? esin.askerden.gelip ise basladiginda catir catir al. Sen yokken.odedim ben.zorluk cektim.de. evet annesinin derdini.sen cekmek.zorunda.degilsin. Ama annesini gorecek.diye onu silemessin o annesi.sonucta...
Suan.sinirle soyluyosun bunlari . Sen bi yarin bak bakalim ne.oluyor.vergi dairesinde..