- 17 Mayıs 2015
- 273
- 169
kac aylık pekı?Benim kizimda ilkokula baslayacak okul kayit yapmis gecen yil anaokuluna gitti bana gore bir sene daha anaokuluna gitse daha iyi olurdu ama 1 yil geriden gelsin istemedi babasida kendide cok hevesli sonuc olarak 1 e baslayacak ama cok endiseliyim insallah basarirlar
seneye giderse bu defa 77 aylık olacak
en kucugunun 66 aylık oldugunu dusunursek bu sefer dahada buyuyecek . Kararsızlık ne fena bısey
mesela bu sene yaz okuluna yazdırdık onu 1 ay evde dınlendıkten sonra basladı ve sadece 10 gun gıttıeşimin kuzeni kızını 66 aylıkken göndermişti anaokulundaki öğretmenlerinin tavsiyesiyle ,benim kızımdan sadece 4 ay büyüktü ve çocuk çok başarılı ve istekli halen .ama ben kızımı 66 aylık gönderseydim benim kızım kesinlikle zorlanırdı.çocuğunuzu en iyi siz ve anaokulundaki öğretmenleri bilir.yapabileceğini düşünüyorsanız gönderin.anaokulna devam ederse sıkılıp oraya da gitmek istemeyecek hevesi de kırılabilir.
teşekkür ederim canım benim ama seni neden böyle düşündürdüm ki :)Cute ne kadar iyi bir annesin sen. Babası adam değil ama gerçekten yürekli bir annesi var oğlunun. Allah bahtını güzel etsin canım. Bir çiçek gibi büyüsün evladın.
Senin oğlunu çok sahiplendiğini hissediyorum. Onun duygularına çok değer veriyorsun. Bir çok konun var oğlun adına. Duygulanıyor insan. Çokta gençsin üstelik, maşallah.teşekkür ederim canım benim ama seni neden böyle düşündürdüm ki :)
adam sahıp cıkmadı evet ama bende cocugumu harcayamamkı onun ıcın en ıyısını ıstıyorum aslında herkez gıbıyım
Aslında o kadar dünya bozuldu ki , hani normal olan seyler basarıymış gibi geliyor bunca eksikliğin ve kötülüğün yanındaSenin oğlunu çok sahiplendiğini hissediyorum. Onun duygularına çok değer veriyorsun. Bir çok konun var oğlun adına. Duygulanıyor insan. Çokta gençsin üstelik, maşallah.
gecen sene ozele gıttı orada saedce 2010 grubu vardı , bu sene devlete gıdecek anasıfı kayıtlarının cogu 2011 dogumlu ımıs . seneye bırakırsakta 77 aylık olacakokuyamadım arkadaşların yazdığını da bence bırak geç gitsin
yalnız anaokulunuz ilginç geldi
burada 12 sınıflık anaokulunun 11 sınıfı 2010 doğumlu imiş 2011 lilere bir sınıf açmışlar
oğlum Ağustos 2010 doğumlu bu sene anaokulunda seneye okula gidecek
Aralık 2009 doğumluları bile bu sene göndermediler ki Ege 2010 doğumlu imiş
bir de sonuçta çocuğa bu sene anaokuluna gideceksin denmiş; bu aşamadan sonra bence bu değişmemeli; benim oğlum şimdiden seneye gideceği okulun farkları ile ilgileniyor
bir de erken gideceğine; geç gitsin; neden geride olsun ki ileride olsun
benimki 72 aylık gidecek ama sınıfta 82 aylık hatta daha büyükler de olacak yani
aceleye gerek yok diyorum; büyük olsun ne olur ki; boyu uzunsa uzun; oğlumun da var arkadaşları ondan çoook uzun ya da çooook kısa olan benimkinin boyu 116 ondan bir kafa uzun bir kız var sınıfta mesela
gecen sene ozele gıttı orada saedce 2010 grubu vardı , bu sene devlete gıdecek anasıfı kayıtlarının cogu 2011 dogumlu ımıs . seneye bırakırsakta 77 aylık olacak
bu sene 1 baslarsa en buyuk cocukla arasında 5 ay olacakmıs , 72 aylıktan buyukler suanda yok dedıler herkez gondermıs erkenden erkenden anlasılan.
bu konuda bende dertliyim 2011 kasım doğumlu oğlum çok hareketli hafızası güçlü ortama alıştıktan sonra fazlaca konuşkan sürekli oyun oynayan yediği cevizi bile araba yapıp yiyor herşeyi ben bilirim havalarında herkesi yönetme gibi bir huyu var kesinlikle çok uyanık olamam gereken bir durum
bende sizdenim seneye anaokuluna göndermeyi düşünüyorum
ama 56 aylıkken anaokuluna gitmiş oluyor
66 aylıkken ilkokula şaştım kaldım 2 sene anaokula giderse kesinlikle sıkılır 66 aylıkta küçük geliyor bana
banada yardımcı olabilecek var mı önerisi olan ?
konu sahibinden özür dilerim sizin konunuza yazdım ama benzer durum olduğu için
Anaokulunda sıkılır düşüncenize katılamadım
asıl evde sıkılır; orada hem çok arkadaş hem de bir çok etkinlik var
oğlumun anaokulunda 4. yılı ve okul açıldığı için çok mutlu
61 aylık su an ve seneye 73 aylık iken okula başlayacak
bu arada bence kasım doğumlu çocuğun anaokuluna gitmeli; seneye de öğretmenler değerlendirsin okul olgunluğu irdelemesi vs yapıyorlar; bir sonraki seneye de kalabilir ama yeterli olgunlukta ise onlar yönlendirir
teşekkür ederim
seneye anaokuluna gidecek şuanda 46 aylık erken bence 2011 kasım doğumlu
2 sene anaokuluna giderse sıkılırdaki kastım 1 sınıfta sıkılabilir ben biliyorum diye dersleri dinlemeyebilir
arkadaşları var 8 kuzeni var 6 sıyla sürekli iletişim ve oyun oynama gibi faliyetleri vzr
ama okul dersleri ile anasınıfı içeriği çoook farklı
anaokulda sayıları haftleri öğrenenler varmış 2 sene tekrarlıycak ilkokulda başlangıcında da bunlar var bunları dinlemez diye korkuyorum tabi müfredatı bilmiyorum kesin araştırmamı seneye yapacağım
siz şimdi bana 2 sene anakoluna gitsin 3 senede ilkokula gitsin problem olmaz diyorsunuz dimi ?