66 Aylık bebelerimiz ilkokullu olmalımı olmamalı mı?

evet benimki 4. senesinde bence problem vs olmaz

bana diyorlar ki sıkılır vs vs

ilerki yıllarda sıkılması ortaya çıkacak

ben 35 yaşındayım bizim zamanımızda bu kadar çok anaokulu vs yoktu

ben de iki yıl anaokukluna gittim; yüksek lisans dahil okudum; halen de imkanım olsa okuyacağım sıkılmadım falan

anaokulu öğretimimde harf vs yok; bazı okullar öğretiyormuş; özellerde falan da duydum; herkes biliyor benimki niye bilmiyor diye gelen veliler de varmış

oğlum özel anaokulunda asla öğretmeyiz harf vs diyorlar; öğretmenleri okul öncesi öğretmenliği mezunu..

kitaplarda çizgi birleştirme vs var ama onların okula aldıklaırnda o da yok sadece sayılarda var; harf yok; garip şekiller var; eğik yazıya hazırlık diye ama harf değil ses öğretiyorlar

hangisi A sesi ile başlar diye resim koyuyorlar mesela; sessiz harfler yok; yazma da yok

CuteMom CuteMom kusura bakma konuna daldık ama
yok canım onemlı degıl tabıkı yazacaksınız
buarada benım oglum once harflerı kendısı ogrendı
daha sonra bızde desteledık
ama kendı kendıneo grendı dıyebılırım daha cok
ıyımı kotumu bılmıyorum

buna kendiniz karar vermeyin metropolitan okul olgunluğu testleri devlet hastanelerinde yaptırılıyor, okula hazır olup olmadığı anlaşılıyor

eyvah bunu sımdı gordum
napcaz pekı sımdı pazartesı kayıt son gun
1 e başladıktan sonra bu testi yaptırıp eğer 65 puan alamazsa testten çocuk doktorundan rapor alıp kaydını sildirebiliyosunuz

1 e başladıktan sonra bu testi yaptırıp eğer 65 puan alamazsa testten çocuk doktorundan rapor alıp kaydını sildirebiliyosunuz
canım bız bunu hafta sonu yaptıramazmıyız acaba her hastane yaparmı acaba , ozelde fılan olmadı yarın gotursek

camlıca taraflarında bır klınık yapıyormus
200 tl fyatı 1 saat suruyormus raporlaması

yok yavrum yaptırmadım randevu vermedıler artık bu kadar kafam karısıyorsa kalsın dıyorum

bence yaptırma o zaman millet hiç susmaz ki

eğitimciler topa tutabilir ama ben o testleri de çok objektif bulmuyorum

bir kere yurt dışı kaynaklı

kültür farkı var

çocuğun yetiştiği ortam var; evdeki konular var; ana babanın mesleği, ilgi alanları vs vs

bir de ben hep geç gitmenin iyi olduğu kanaatindeyim ben ilkokul sonrası hazırlık okudum

diğer sınıflarda da başarılı oldum

üniversiteye gittiğimizde diğer arkadaşlar küçüktü o yaşta bile fark ediyor bazı şeyler

hatta 18 lerini doldurmadan şehir dışında yaşamaya başladılar; bir gün polis çevirmiş; yurttan çıktık geziyoruz demişler; kimliklere vs bakmış; yaşı küçük olana sahip çıkın buralar tekin yerler değil; yurdunuzdan uzaklaşmayın; çalışın derslerinize demiş

benim kızım 69 aylıkken göndermedim.anasınıfı öğretmeni ver demişti oysa.ama fizik olarak çok minyondu.ezilmesini istemedim.şimdi sınıfında 1. ve liderlik üstlenebiliyor.

X