evet öyle diyorlar ama herkez gönderdiği için bildiğiniz baktım üşenmedim sordum 15 kişi var tanıdıklarımız komşularımzı hepsi gidiyor ve onlarla arkadaslık edıyor oglum , onlar gıdıyor bızımkı kalıyorBir ögretmen larak kesinlikle bir yıl sonra göndermenizi şiddetle tavsiye ederim.
Hayat boyu cocuk uyum sorunu yasar
En az 3 tane ilkokul öğretmenine sor bu ögretmenler 15-20 yil tecrübesi olankardan olsun
Onlarda gonderme diyeceklerdir
Sınıf arkadaşları ile arasında ay farkı olacak ise gönder . Bi de çocuğunun durumuna bağlı bazı çocuklar daha erken yaşta öğrenime meraklı oluyor .
Ama siniftakiler ile arasında 1 yaştan fazla olacak ise gönderme çünkü çok sıkıntı oluyor çevremde öğretmen çok . İlk çıktığında 5 yaş ile neredeyse 7 yaşında olan çocuklar bir arada gitmişti 5 yaşındakiler uyum saglayamamıştı . Öğrenmek zor geliyordu ve sınıftaki büyüklere abla falan diyorlardı .
Benimki 2010 aralık doğumlu bu senede seneyede ana sınıfına göndermeyi düşünüyorum.bizim müdüründe tavsiyesi bu yönde.
sen egeyıde gordun buyuk duruyor bıde dımı? gecen sene bıle onu buyuk yanıyorlardıCanım Ege gelişim açısından ilkokula daha yatkın sanırım, yani hem bilgi açısından hem de görünüş açısından. Bence ona fikrini sorabilirsin,hevesliyse başlatabilirsin. Normalde senelerce okuyacak boşver geç başlasın derim ama senin oğlunu az çok tanıyorum anlatımından, herşeyi öğrenip seneye ilkokula başladığında sıkılabilir
Senin yaşadığın kararsızlığı ilerde ben de yaşayacağım 29 ocak doğumluyuz, Hira hevesli olursa göndermeyi düşünüyorum. Oğluşun maş.yağız bir delikanlısen egeyıde gordun buyuk duruyor bıde dımı? gecen sene bıle onu buyuk yanıyorlardı
buarada anasıfınındakılerın cogu 2009 demısım yanlıs demısım 2011 dogumlular
72 aylıklarla arasında 5 ay olacak yanı en fazla 5 ay buyukler olacak ılkokulda
ama anasınıfının cogu 2011dogumluymus bızde 2010 subat dogumluyuz acıkcası , ve ben bazı cocukları gormustum kucukler bızımkı boyuda uzun oldugu ıcın abı gıbı duracak yanlarında.
bızım gecen sene okul ılkokula verebılırsınzı demıslerdı, dıyorkı ben kıtaplarımı kendım okumak ıstıyorum.
ama bu hevesı surermı bılmıyorum.
buarada abı abla dıyorlarmıs yerım onları ya masumlarım
72 aylıklarla arasında 5 ay olacak yanı en fazla 5 ay buyukler olacak ılkokulda
ama anasınıfının cogu 2011dogumluymus bızde 2010 subat dogumluyuz acıkcası , ve ben bazı cocukları gormustum kucukler bızımkı boyuda uzun oldugu ıcın abı gıbı duracak yanlarında.
bızım gecen sene okul ılkokula verebılırsınzı demıslerdı, dıyorkı ben kıtaplarımı kendım okumak ıstıyorum.
ama bu hevesı surermı bılmıyorum.
buarada abı abla dıyorlarmıs yerım onları ya masumlarım
Allah sanada o günleri göstersin inşalalh, sağ salim kucagına al yavrunu canım1 yıl sonra gıtmelıler bence
ayy allahım benımkıde dogsun okullu olsunda bende gorım bu gunlerını nasıl gurur duyulacak bırsey
allah esırgesın yavrularımızı :)