yok canım onemlı degıl tabıkı yazacaksınızevet benimki 4. senesinde bence problem vs olmaz
bana diyorlar ki sıkılır vs vs
ilerki yıllarda sıkılması ortaya çıkacak
ben 35 yaşındayım bizim zamanımızda bu kadar çok anaokulu vs yoktu
ben de iki yıl anaokukluna gittim; yüksek lisans dahil okudum; halen de imkanım olsa okuyacağım sıkılmadım falan
anaokulu öğretimimde harf vs yok; bazı okullar öğretiyormuş; özellerde falan da duydum; herkes biliyor benimki niye bilmiyor diye gelen veliler de varmış
oğlum özel anaokulunda asla öğretmeyiz harf vs diyorlar; öğretmenleri okul öncesi öğretmenliği mezunu..
kitaplarda çizgi birleştirme vs var ama onların okula aldıklaırnda o da yok sadece sayılarda var; harf yok; garip şekiller var; eğik yazıya hazırlık diye ama harf değil ses öğretiyorlar
hangisi A sesi ile başlar diye resim koyuyorlar mesela; sessiz harfler yok; yazma da yok
CuteMom kusura bakma konuna daldık ama
buna kendiniz karar vermeyin metropolitan okul olgunluğu testleri devlet hastanelerinde yaptırılıyor, okula hazır olup olmadığı anlaşılıyor
çocuk gelişimi polikliniklerinde yapılıyorHangi bölüm yapıyor bu testleri acaba ?
eyvah bunu sımdı gordumçocuk gelişimi polikliniklerinde yapılıyor
1 e başladıktan sonra bu testi yaptırıp eğer 65 puan alamazsa testten çocuk doktorundan rapor alıp kaydını sildirebiliyosunuzeyvah bunu sımdı gordum
napcaz pekı sımdı pazartesı kayıt son gun
canım bız bunu hafta sonu yaptıramazmıyız acaba her hastane yaparmı acaba , ozelde fılan olmadı yarın gotursek1 e başladıktan sonra bu testi yaptırıp eğer 65 puan alamazsa testten çocuk doktorundan rapor alıp kaydını sildirebiliyosunuz
camlıca taraflarında bır klınık yapıyormus
200 tl fyatı 1 saat suruyormus raporlaması
yok yavrum yaptırmadım randevu vermedıler artık bu kadar kafam karısıyorsa kalsın dıyorumyaptırdın mı
her bir konu bir başlıkta olunca ben bu konuyu unutmuşum ki
yok yavrum yaptırmadım randevu vermedıler artık bu kadar kafam karısıyorsa kalsın dıyorum