65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Ben biliyorum neden oluyor. Bizim vucut kendini korumaya aldi. Sen 10 kilo ben 13.5 kilo verdik. Metabolizmalar yavasladi ve kis ayinda vucut depolamak istiyor. Aslinda ara vermen sart ama sen ara verirsen kilo alirsin gibime geliyor.
Malesef öyle alırım bencede ama yinede cumartesiden sonra misafir gidene kadar ara vericem 1 hafta yeter bence yoksa kafayı bozarım. En güzeli evde yalnız kalınca devam etmek. Tabi öyle homini homini yemek yok

Dedin ya kilo aldim diye ben ondan seettim. Yeme tost most zararli.

Kizlar ben bugun cok yedim , profiterol cips ,antep fistigi, brokoli corbasi, mercimek corbasi , ayran,cappuccino , cay, smoothie . Uzun zamandir bu kadar kontrolsuz oldugumu hatirlamiyorum.

Bugun sehir disina ciktim cok ama cok soguktu . Hasta gibiydim yemege sardim.

Kaç gündür neredeyse hiç birşey yemiyorsun onunda etkisi olabilir. Boşver takılma yarın dikkat edersin hallolur. Hep biz mi sapıtıcaz arada sende yap nolacak

Kızlar bu saatleri çok seviyorum. Eşim işe gitmiş çocuklar uyumuş evin işleri bitmiş. Yaptım sıcacık bitki çayımı hasta olsamda keyf yapıyorum oh kendimle başbaşa

Kaç gündür neredeyse hiç birşey yemiyorsun onunda etkisi olabilir. Boşver takılma yarın dikkat edersin hallolur. Hep biz mi sapıtıcaz arada sende yap nolacak

Kesin ikincisin.

Kızlar bu saatleri çok seviyorum. Eşim işe gitmiş çocuklar uyumuş evin işleri bitmiş. Yaptım sıcacık bitki çayımı hasta olsamda keyf yapıyorum oh kendimle başbaşa

Ohh valla suyundan da koy. Ben de karin agrisi cekiyorum su an cok yedigim icin.

Kesin ikincisin.

Ohh valla suyundan da koy. Ben de karin agrisi cekiyorum su an cok yedigim icin.
Ay ben yarın 5 de kimse yokken yiyecem akşamda boğazım ağrıyor deyip yemeyecem bide ödem atıcı çay içtim mi 64.7 ile kapatırım yarışı tabi kısmet... ağrıyan yerlerimi bi saysam sabah olur en güzeli dıymazdan gelmek. Yahu kendimi maratonda gibi hissediyorum. Sabah 7 de başlıyor gece 12 de bitiyor kısmen dinleniyorum azıcık

Bugun kahvalti ettim biraz da sogan suyundan oldu. Kahvalti bana yaramiyor anladim.

Bu aylarda 64.7 cok iyi inan bana. Kendine ayirdigin ozel zaman gibisi yok ama... Ben de yabanci dizi izlerim .

Bugun kahvalti ettim biraz da sogan suyundan oldu. Kahvalti bana yaramiyor anladim.

Bu aylarda 64.7 cok iyi inan bana. Kendine ayirdigin ozel zaman gibisi yok ama... Ben de yabanci dizi izlerim .
Evet zaman ayırmak iyi geliyor insana ben sessizliği çok seviyorum. Biraz kitap okuyorum... kafa dinliyorum. Bana da akşam yemeği yaramıyor ya her vucut farklı işte. Yaza kadar versem yeter kiloyu acelem yok yani yazın sünnet düğünü var çocukların. Giydiğim kıyafetin içinde tahat olmak istiyorum. Korselerle elbise giymekten bıktım. Daha sağlıklı daha güzel ve mutlu olmak için ihtiyacım var.

Hedef kilon 55 ise bir kac ayda halledersin. 60 dan sonrasi daha kolay ve seker oluyor.

Hedef kilon 55 ise bir kac ayda halledersin. 60 dan sonrasi daha kolay ve seker oluyor.
Ay inşallah hedef 55 diyetisyen belirlemişti. 45 kilo kas 10 kiloda geriye kalan yağ kemik falan filan evlendiğimde 47 kiloydum 1. Çocuk 23 kilo aldım 65le ikinci çocuk 12 kiloda öyle aldım. Bide süt olsun ye muhabbeti 75le aynaya bakınca oturup ağladım ve diyetisyen yolunu tuttum şimdi kendi çabamla

Ben de 48 kiloydum bir aralar. Simdi yedigimin uc katini yerdim abur cubur asitli icecekler ama iste insulin direncine yol acmis bunlar . Simdi ondan zorluk cekiyorum kilo vermede.

5 kilo biraz daha zorluk cekersin.60 dan sonrasi daha kolay ve bahara girince. 75 cok kotu ya ben de 75 iken kendimi hatirlamak istemiyorum.

Bütün hikayeler aynı aşağı yukarı yemiyeydik iyiydi. Ben 75lik fotomu gördüm ablam çekmiş. O kilofayken foto çektirmiyordum hiç kaçardım. Haberim yokken çekmiş boyda kısa olunca acaip çirkinim yaa tüylerim ürperiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…