65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Dur menü yazayım
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilip peynir 5 zeytin çay yeşillik 2 de yeşil biber
Akşam 1 kase tarhana 1 kase salata 2 kaşık yogurt 5yk ıspanak
Su ne kadar içtim bilmiyorum
Spor yok öksürük sayılmazsa:KK70:
Akşam 7 de uedim ben 6 dan sonra yiyince kilo vermiyorum malesef:KK61::KK61:

Bende de 40 dusuyor durumda simdi. Beli genis geliyor zaten.

Bilemem 2 lik elinden gidebilir su uc gun kendini birakma. :KK70:

Bir buyuk bir kucuk kutu aldim ama kucuk parcalar halinde yiyorum. Yilbasi icin almistim ama buyuk kutuyu o zaman acicam. Aslinda pisman oldum evde var diye yiyorum istedigimden degil.:KK70:
Hadi 2.liği sana bıraktım sen böyle gidersen beni geçersin ben en fazla sabit kalırım. Buna da şükür

Yemek saatleri beni çok etkiliyor gün içinde hamburger yiyim akşam 5 de yemek yiyince sabaha eksi olduğumu hatırlıyorum ben ne kadar erken oladar çok kilo veriyorum

Ben de tam tersi gunduz bir sey yemeden gecirebilirim ama aksam oyle degilim. Bir sekilde gidiyor kilolar da uzun sure korumak daha zor sanki. Iki ay ara vericem bakalim ne olacak.

Bugunku menum: Menu menu olali boyle menu gormedi. :confused:Sakin evde uygulamayiniz.:KK70:

Sabah:
Sutlu cay
Kafeinsiz cappuccino +yarim profiterol

Oglen:Mocha

Aksam: Sogan suyu
Mercimek corbasi
Ayran

Sonra: Papatya cayi

Spor: 1 saat yuruyus

Kııız bu neee!
Ne kadar hafif bir beslenme.. bence de evde uygulamayalım :KK66:
Ama arada uygulamak hoş olur bence de

Dün sabah maydanoz kırmızı biber peynir zeytin yarım dilim tb ekmek

Öğlen salata + ton balığı

Ara: 1 armut

Akşam 19:00 1 paket yulaflı bisküvi (hasret kalmışlıkla ama biraz da zorlama ile yedim bitirdim)

Akşam 19.30 bol sütlü şekersiz nescafe

Tüm gün 2 litre su iki kupa yeşil çay iki fincan türk kahvesi (hepsi şekersiz)
Bu sabah tartı: 68.3

Dün çocuğun kursu vardı 7'ye kadar dışardaydım. O bisküvi yenmese iyiydi farkındayım da, sanki iyi oldu gibi.. daha da ağzımı sürmem paketli şekerli hiçbir şeye :KK66:

Yediklerinizden sucluluk duymayin , birakin gitsin. Sucluluk duymak daha sonra fazlasini yemekle sonuclaniyor.

Olsun olsun arkadaşım.. sizin bu azminiz bize de bulaştı.. sonuca bakalım :KK66:
Sağ ol, var ol!

68 iyiki yazmisim bak 68 lere ulastin belki 67 de olursun kimbilir. :KK50:

Ben yine gördüm 65 i nasıl oluyor anlamıyorum yaw. İlla 2.liği A AklinYolu1 sana verecem hırs yaptım:KK70:

Ben biliyorum neden oluyor. Bizim vucut kendini korumaya aldi. Sen 10 kilo ben 13.5 kilo verdik. Metabolizmalar yavasladi ve kis ayinda vucut depolamak istiyor. Aslinda ara vermen sart ama sen ara verirsen kilo alirsin gibime geliyor.

Kizlar yeniden merhaba ben diyetde ve sporumu yapiyorum bu aralar cocuklar kirip o yuzden giremiyorum cok amma azimli gidiyorum bizde yilbasi iyi bir bayram keciyor yilbasindan sonra siki diyet ve spor karari aldim aslinda şimdi de yapiyorum amma yilbasinda menumda degisiklik yapcam yani bayram kutlama sofrasinda yemek yenilcek amma yende dikkat edcem .
Kizlar hepnize basarilar dilerim sizleri takibdeyim .
Buarada hala adet olmadim.
Her tarafim sis odem dolu odem caylari faan yapiyorum.

X