65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Hoşbulduk . Kiloları bir görsek de en kilolu ben miyim öğrensem :KK45: 4.5 aydır diyetteyim 21 kilo verdim. Son 7 kilomu da beraber vericez motivasyonum düşük :spor:

Aaaa. Biz 10 kilo vermeden yollamiyoruz yalniz. Muessemizin prensibi. :KK70:

Ben 72.5 civarindayim caytabagi caytabagi 66 kg, yarina 67 olur tikiniyordur o simdi. _Makaron_ _Makaron_ 77 kg civariydi. Sen?

Aaaa. Biz 10 kilo vermeden yollamiyoruz yalniz. Muessemizin prensibi. :KK70:

Ben 72.5 civarindayim caytabagi caytabagi 66 kg, yarina 67 olur tikiniyordur o simdi. _Makaron_ _Makaron_ 77 kg civariydi. Sen?
en

Seni mi kıracam gizli gizli istiyordum zaten 60ı :dondurma: Ama 7 deyince daha kolaydı bir 10 mu kaldı tüh :KK51:
Ben 70.8 idim bugün. Yarın tartılıp tam rakamı göreceğim bakalım :eek:

Yine niye banlancaksin acaba :KK70: simdi at olma mi :)

Olmaz simdi 74 cikiyorum karizmayi cizdirmem . :) Bir face in yok. Olmadi kazene atarim resmi ne yapiyim. :KK70:

en

Seni mi kıracam gizli gizli istiyordum zaten 60ı :dondurma: Ama 7 deyince daha kolaydı bir 10 mu kaldı tüh :KK51:
Ben 70.8 idim bugün. Yarın tartılıp tam rakamı göreceğim bakalım :eek:

Iyi yakiniz . Ac karnina tartilmak en iyisi.Hangi diyetle verdin kiloyu.

Dukan diyetiyle verdim 21 kilo :)Yine ona devam ediyorum. Sen yeni mi başladın ?:KK49:

Benim kilo hikayem bir tuhaf. Yeni basladim diyelim :)

Bir 15 kilo verme gecmisim var, iyi bir sure de korudum ama abur cuburla tekrar aldim. Insulin direncim var. Karatay diyeti bana uyan en iyi diyet . Ben onu uyguluyorum.

Kilo verince korumak gercekten zor. Onemli olan onu basarmak.

Benim kilo hikayem bir tuhaf. Yeni basladim diyelim :)

Bir 15 kilo verme gecmisim var, iyi bir sure de korudum ama abur cuburla tekrar aldim. Insulin direncim var. Karatay diyeti bana uyan en iyi diyet . Ben onu uyguluyorum.

Kilo verince korumak gercekten zor. Onemli olan onu basarmak.
Hep bunu duyuyorum açıkçası verdikten sonra korumak beni de endişelendiriyor. Sanırım kafayı değiştirmek lazım bunun için. İyi vermişsin yine verirsin eminim :KK54:

Hep bunu duyuyorum açıkçası verdikten sonra korumak beni de endişelendiriyor. Sanırım kafayı değiştirmek lazım bunun için. İyi vermişsin yine verirsin eminim :KK54:

Bu kez korumak icin baska planlarim var. Koladan uzak durmak gibi. :KK53:

Insulin direncini kiramadim bu sene. Bu kez parcalamayi dusunuyorum. Onu kirinca kilolar gidiyor. Haftada bir bucuk kilo filan bile verebiliyorum.

Bu kez korumak icin baska planlarim var. Koladan uzak durmak gibi. :KK53:

Insulin direncini kiramadim bu sene. Bu kez parcalamayi dusunuyorum. Onu kirinca kilolar gidiyor. Haftada bir bucuk kilo filan bile verebiliyorum.
Kola diyet olsa bile sanki kilo verdirmeyi durduruyor değil mi? Ben de 15 gündür duraklamamı buna bağlıyorum. Nasıl kırılacak o insülin direnci:sampiyon:

Kola diyet olsa bile sanki kilo verdirmeyi durduruyor değil mi? Ben de 15 gündür duraklamamı buna bağlıyorum. Nasıl kırılacak o insülin direnci:sampiyon:

Ben o direnci 4 ayda kirmistim. Kola o direnci tekrar olusturuyor. Yavas yavas kilo aliyorsun sonra gumm.

O donem ekmekten tatlidan, meyve dahil uzak durdum. Bol kuruyemis tuketmistim. Bol derken kilo alacak kadar degil.

Sende de mi var insulin direnci. Duraklaman insulin direnci oldugunu gostermez.

Bu da benim tarti fotom kizlar. Baskul 1.5 kg fazla tartiyor ama onu soyleyeyim. Yani kilom 66 gibi bir sey gercekte. Ayaciklarimi gormeyin diye pek caba harcadim :KK53:

Eklentiler

• 20170726_103936.jpg
    825,6 KB · Görüntüleme: 54
X