65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Eki Görüntüle 2051998
Günaydın bacılar :KK53: 60la istikrarlı bi biçimde devam ediyorum :KK53:

Gunaydin:cool:

Sen 60 i begenmiyorsun ama ben 60 icin ugrasiyorum. Size ceza filan yok , kilo alin dermisim.:KK70:

Tarti resmi icin tesekkurler. :cool:

Cezana sadiksin. Olmayanlar mesela Hannaz Hannaz utansin. :KK45:

Onun disinda saatiyle birlikte toplu menunu de bekliyorum. Ister parca parca yaz , ister toplu yaz. Farketmez.

Son düzenleme:

Gunaydin:cool:

Sen 60 i begenmiyorsun ama ben 60 icin ugrasiyorum. Size ceza filan yok , kilo alin dermisim.:KK70:

Tarti resmi icin tesekkurler. :cool:

Cezana sadiksin. Olmayanlar mesela Hannaz Hannaz utansin. :KK45:

Onun disinda saatiyle birlikte toplu menunu de bekliyorum. Ister parca parca yaz , ister toplu yaz. Farketmez.
Rica ederim kaptancığım :KK53:
Hannaz Hannaz da atsaydı iyiydi sonuçta Hannaz Hannaz da cezalı yani ben attıysam Hannaz Hannaz da atmak zorunda diye düşünüyorum ama inanıyorum Hannaz Hannaz ın da atacağına bekleyelim Hannaz Hannaz mutlaka atar :KK70:

Rica ederim kaptancığım :KK53:
Hannaz Hannaz da atsaydı iyiydi sonuçta Hannaz Hannaz da cezalı yani ben attıysam Hannaz Hannaz da atmak zorunda diye düşünüyorum ama inanıyorum Hannaz Hannaz ın da atacağına bekleyelim Hannaz Hannaz mutlaka atar :KK70:

Deli ya. :KK70::KK70:

Bana itiraz ettigi kadar zayiflamaya odaklansaydi simdiye 50 olmustu. :KK45:
Hannaz Hannaz atiyor musun atmiyor musun. Bak M e g g M e g g atar diyor ben atmaz diyorum. :confused:

Hayir bir de menusu var, o kisimla da kakaovanilya kakaovanilya ugrassin, bu zorlamayla biz kilo veririz. :KK70:

Deli ya. :KK70::KK70:

Bana itiraz ettigi kadar zayiflamaya odaklansaydi simdiye 50 olmustu. :KK45:
Hannaz Hannaz atiyor musun atmiyor musun. Bak M e g g M e g g atar diyor ben atmaz diyorum. :confused:

Hayir bir de menusu var, o kisimla da kakaovanilya kakaovanilya ugrassin, bu zorlamayla biz kilo veririz. :KK70:
Konuştuğum ve yazdığım kadar kalori yaksaydım şimdiye 50ydim bende :KK70:
Eskiden msn vardı titreşim atardık kkda böyle bişey olsa Hannaz Hannaz a bolca titreşim atardım ama uyarı için değil göbeği erisin diye titreşim atardım canım Hannaz Hannaz ıma dimi Hannaz Hannaz cım :KK53: bulaşık yıkıyordur yoksa hemen atardı dimi Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz ay pardon tatlım tuşlar basılı kalmış da :p

Konuştuğum ve yazdığım kadar kalori yaksaydım şimdiye 50ydim bende :KK70:
Eskiden msn vardı titreşim atardık kkda böyle bişey olsa Hannaz Hannaz a bolca titreşim atardım ama uyarı için değil göbeği erisin diye titreşim atardım canım Hannaz Hannaz ıma dimi Hannaz Hannaz cım :KK53: bulaşık yıkıyordur yoksa hemen atardı dimi Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz Hannaz ay pardon tatlım tuşlar basılı kalmış da :p

Ne guzel yardimcisin sen oyle. Benim bile tarti resmimi atasim geldi. :KK70:

Biraz itekle beni de , kina yakayim saclarima .:KK8:

Bence yakmalısın hem saçlarını besler hem de kilo verirken bi yenilik iyi olur :p hem kına yakmak herkesin harcı değil senin gibi cesaretli kişilerin yapabileceği birşey :KK53: daha fazla övemiyorum kınayı tatlım :KK70:

Selâm azimli diyet şişkoları ben de dahil tabi:halay:
İnsan isteyince gayet güzel zayifliyormus :KK76:
Dün akşamüstü 5'ten beri sadece şu içtim ,akşam 3 tane badem yedim , bu sabah çeyrek yumurta yedim valla resmini çekmeyi unuttum :kızgın:
Saat 3 gibi 1 elma yicem onu çeker atarım
Saat 5 olunca bi kâse yoğurt yiycem (yulaf ezmeli )
Akşama da taranaaaaaa çorbası yicem
Şu zaten 3 litreye yakın içiyorum günde
Veeeeeee bu da az önce çektiğim gözlerime inanamayıp :KK57:tekrar tekrar tartıldığım tartı resmim :sampiyon:
20171005_115444.jpg

Kız ne sabah sabah dıt dıt dıt dıt sms atıp durdun :KK60:o yetmedi telepatin geldi Hannaz Hannaz Hannaz :KK75: M e g g M e g g

Selâm azimli diyet şişkoları ben de dahil tabi:halay:
İnsan isteyince gayet güzel zayifliyormus :KK76:
Dün akşamüstü 5'ten beri sadece şu içtim ,akşam 3 tane badem yedim , bu sabah çeyrek yumurta yedim valla resmini çekmeyi unuttum :kızgın:
Veeeeeee bu da az önce çektiğim gözlerime inanamayıp :KK57:tekrar tekrar tartıldığım tartı resmim :sampiyon:
Eki Görüntüle 2052100
Kız ne sabah sabah dıt dıt dıt dıt sms atıp durdun :KK60:o yetmedi telepatin geldi Hannaz Hannaz Hannaz :KK75: M e g g M e g g
Aferin kankaaaağğğ:halay::halay:

58 olmadıkça rahat yok bana :KK53:

Acele ediyorsun ters tepiyor. Bu hafta 800 gram versen yeter.
A AklinYolu1
Bu saat 3 ' yediğim elmanın resmi :kk77:, bu da az sonra yiyeceğim yulaf ezmeli yoğurdun resim :kk77:
İğne ipliğe döndüm :KK70:
Eki Görüntüle 2052182 Eki Görüntüle 2052184

Kiz Allah seni napmasin. Ya hic anlamiyorsun ya cok anliyorsun.:KK73:

Yemek resimlerinizi istemiyorum .Sadece tarti resimlerinizi ve menulerinizi(saatiyle resimsiz).

Boyle yeterli. :KK51:

Bravo bir gunde 600 gram. Ceza sana yaradi demek. Tahmin etmistim. :cool:

Selamlar. Tarti fotomu atmaya calistim ama boyut falan diyor. Onceki fotolarda sorun cikmamisti simdi niye yuklemiyor anlamadim

Aksama kadar bir tarti resmi seninki olmasa da olur dermisim.

Hizli resimden yukluyor bizim sinsirella. Ben dosya yukle den.

+ Menunu(saatiyle) de istiyorum. :cool:

Son düzenleme:
X