630 tl lik doğalgaz faturası

Elektrik sobadi dedigin ufo mu ay hic kullanma derim hic faydasi yok... isitmiyo bi kere sadece kendini isitiyo hava kurutuyo bas agrisi yapiyo... sayaci da fisek gibi donduruyo...

Çok gelmiş biz kuzeydeyiz.ortalama 42 derecede yakıyoruz.salon kapalı.23 derece falan oluyor.190 TL geldi.

Dogalgazcı abiyle konuştum dün akşam resmi çektim bugün akşanda resmi çekicem bakacagız

Oda bomboş niye açim petegi israf oluyor kpmbicide kapatabilirsin sorun olmaz dedi

Vergi desem kullandigindan az yansimis vergi o da degil... kombi de de sorun olabilir... dedigim gibi bu ay butun odalari ac dusuk dereceye getir oyle kalsin... kapatip acma dusurup yukseltme dereceyi...
Bebek var düşük derecede kullanamam hasta olur kırkımız yeni çıktı

50-55 derece mersin için çok sıcak değil mi? ben ankara’ da 43-45 arası yakıyorum 4 petek yanıyor ve evde bebek var oda sıcaklığı da 22-23 derece arası

Yazik gunah az para mi 600 tl...
aynen öyle canım bakalım son çare kombi ama kombide sıkıntı varsa ile kiracı olduğumuz için ev sahibi değiştirmeye yanaşmaz, banyomun peteği bozuk duş alana kadar donuyoruz onu bile yaptırmadı kenid cebinizden yaptırın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…