630 tl lik doğalgaz faturası

Allah'tan fark etmişsiniz. Geçmiş olsun.

En düşük 30 ama ondada ısıtmıyor ev buzgibi

Metre küpü vergiler dahil metre küpü 1.73 kuruş a geliyor pahalı zaten baya

Çok gelmiş ama sürekli 55 derecede yandıysa normal
Evim 6+2 709 tl geldi bana sürekli 40-45 arası yanıyor
Üst katta elektrik sobası ile takviye yapıyoruz .Elektrikte normalde 180-190 gelirken bu ay 270 geldi
Hiç 55 e çıkarmadım o zaman üst kat normal ısı alt kat hamam oluyr
Vallahi halimiz dumann
Allah yardımcımız olsun ne diyim

98 tl kdv normalmi peki

Acip kapattiginiz icin iste... sen o 3 gun az gelsin zannedip kapatiyon ev 3 gunde buz gibi oluyo sonra aciyon dogalgazi buz gibi evi isitabilmek icin daha cok enerji hatciyor

Dün paylaşmıştım bu bilgileri bir başka doğalgaz konusunda. İşinize yarar belki.

Acip kapattiginiz icin iste... sen o 3 gun az gelsin zannedip kapatiyon ev 3 gunde buz gibi oluyo sonra aciyon dogalgazi buz gibi evi isitabilmek icin daha cok enerji hatciyor
geçen yıl hiç kapatmadan denedik bütün kış cayır cayır yandı ama yine 300 tl den az fatura gelmedi cnm

geçen yıl hiç kapatmadan denedik bütün kış cayır cayır yandı ama yine 300 tl den az fatura gelmedi cnm
Bir yerlerden soguk giriyo belki o zaman... kacda yaktiniz gecen sene 45 50 ise normal bence dusuk derecede evi isitmiyo buyukse eger.. ama isi yalotimi olan evler cok sansli oluyo baya faydasi var yani

55de açıyorsanız cok anormal gelmedi bana ücret. Ben 40da açıyorum 200 geliyor. 55 yapsam benim de aynı gelir

Bir yerlerden soguk giriyo belki o zaman... kacda yaktiniz gecen sene
35 derece de falan yaktık evi ısıtmak için yeterli evim çabuk ısınıyo soğuk almıyor ama kombim çok eski bir kombi ben bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, zira bekarken annemin evinde 40 derecde yakardık ve 200 tl yi geçmezdi faturamız.

Yazın genelde 20 25 TL gelir bazı sehırlerde bunun için fatıra kesilmez kısın gelen ilk faturaya eklenir boyle bir şey olabilir mi

İstanbul 3 petek +1 havlupan ve aygaz = sıcaklık 40 45 derece yaktım. Bu ay 167 tl geldi... Geçen yil 4 petek +1 havlupan ve aygaz yine aynı derece yaktim 200 u hiç geçmedi.. Guney cephe olmasi ve arakat olmasi cok fark ediyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…