Altın yanmaması ne kadar acı dimi ya altta ev olsa hiç böyle olmayacak . Bizimde alt kattakiler Doğum için annesine gittiler ev buz gibi oluyor onun yüzünden. 300 tl ödedin ama kesin en az seviyede yanıyordur evin.150 metrekare evim, 7/24 yaniyor ve 300 geldi.. yalitimi yok, altinda ev yok dukkan var.. ha bunlar iyi gunlerimiz tabisi, yilbasindan sonraki zamlarla cok eglenucuk
Çok haklısınız biz 7/24 40 derecede yaktığımızda günlük 6 7 arası metreküp harcıyoruz yoğuşmasız olduğu için. Bu mesajdan sonra seneye burdan taşınmaya kesin karar verdimYazdıklarınızın birçoğu doğru yalnız yoğuşmalı kombi ile alakalı yazdığınıza katılmıyorum. Evim 2+1 95m2 demirdöküm tam yoğuşmalı kombi kullanıyorum. Sürekli 40 derecede yanıyor. Termostat kullanmıyoruz. Bu ay gelen faturam 180 tl. Bütün petekler açık. Apartmanda 9 daire var 7 daire airfel normal kombi 1 daire bosh yoğuşmalı kombi kullanıyor. Komşularımla çok yakınız muhabbet esnasında konusu açılıyor aynı derecelerde yanıyor kombilerimiz m2 ler aynı faturalarımız arasındaki fark 100 - 120 tl civarı. Benim kombim 24 saat 40 derecede günlük 3.3 m3 civarı harcıyor Bence yoğuşmalı kombi ciddi bir tasarruf sağlıyor ve bunun m2 ile ilgisi yok her evde kullanılabilir
Günlük 6-7 mt3 fazla değilkiÇok haklısınız biz 7/24 40 derecede yaktığımızda günlük 6 7 arası metreküp harcıyoruz yoğuşmasız olduğu için. Bu mesajdan sonra seneye burdan taşınmaya kesin karar verdim
Altın yanmaması ne kadar acı dimi ya altta ev olsa hiç böyle olmayacak . Bizimde alt kattakiler Doğum için annesine gittiler ev buz gibi oluyor onun yüzünden. 300 tl ödedin ama kesin en az seviyede yanıyordur evin.
150 metrekare evim, 7/24 yaniyor ve 300 geldi.. yalitimi yok, altinda ev yok dukkan var.. ha bunlar iyi gunlerimiz tabisi, yilbasindan sonraki zamlarla cok eglenucuk
Ya 40 derecede benimkide şuan ve Petek kendini ısıtmıyor ki beni ısıtsınEvet evet 40-45 derecede yaniyor en minimal derecede yakiyorum birazda kalin giyinince olayi cozdum :) altinin bos olmasinin en buyuk dezavantaji yerler o kadar soguk oluyor ki asla ev botu olmadan yere basamiyoruz.. kedim bile yerden boru gecen kisimlara seriliyor
Evet evet 40-45 derecede yaniyor en minimal derecede yakiyorum birazda kalin giyinince olayi cozdum :) altinin bos olmasinin en buyuk dezavantaji yerler o kadar soguk oluyor ki asla ev botu olmadan yere basamiyoruz.. kedim bile yerden boru gecen kisimlara seriliyor
Arkadaş 7/24 40 derecede yaktığında 3.3 metreküp harcıyormuş bizimki iki katından fazla. Bir de ev 1+1 bizim.Günlük 6-7 mt3 fazla değilki
İndirim varmış diyolla...
Yerleşik evde biraz zor olur ama parke altına yalıtım tabakası döşerseniz çok faydası oluyor ofiscim. Benim tek odam apartman girişinin üstünde kalıyor, oraya oyle çözüm bulduk.
Ya 40 derecede benimkide şuan ve Petek kendini ısıtmıyor ki beni ısıtsın
Hahah aynen aynenEvet resmen lambada titreyen alev usuyor bizde de
Once bindirim sonra indirimdir oberatimiz yil sonuna kadar zam yok demisti ya o dur o geri geri sayip 3-2-1 deyince elimize verecekler faturalari ev kira oldugu icin hic dusunmedim aslinda, adamin evinin degerini arttirip bir de zam yolu acmayayim diye
Bizimkide petegin altina uzanmayi kesfetmus orada uyuyorEvet evet 40-45 derecede yaniyor en minimal derecede yakiyorum birazda kalin giyinince olayi cozdum :) altinin bos olmasinin en buyuk dezavantaji yerler o kadar soguk oluyor ki asla ev botu olmadan yere basamiyoruz.. kedim bile yerden boru gecen kisimlara seriliyor
Bir akrabam 55 ile 60 da kullanıyor onlara bile400 geliyor
40 mı nasıl yani? Hani şu 39 dan sonra gelen tek sıfırlı olan mı? :)