630 tl lik doğalgaz faturası

150 metrekare evim, 7/24 yaniyor ve 300 geldi.. yalitimi yok, altinda ev yok dukkan var.. ha bunlar iyi gunlerimiz tabisi, yilbasindan sonraki zamlarla cok eglenucuk
Altın yanmaması ne kadar acı dimi ya altta ev olsa hiç böyle olmayacak . Bizimde alt kattakiler Doğum için annesine gittiler ev buz gibi oluyor onun yüzünden. 300 tl ödedin ama kesin en az seviyede yanıyordur evin.

Bir de play store da doğalgaz sağlayan firmaların sayaç okuyucuları var. Vergi falan dahil ne zaman ölçersen ölç, tahmini faturayı gösteriyor. Ona göre kombiyi artırıp azaltabilirsiniz. Sürpriz fatura gelmiyor bu sayede

Çok haklısınız biz 7/24 40 derecede yaktığımızda günlük 6 7 arası metreküp harcıyoruz yoğuşmasız olduğu için. Bu mesajdan sonra seneye burdan taşınmaya kesin karar verdim

Altın yanmaması ne kadar acı dimi ya altta ev olsa hiç böyle olmayacak . Bizimde alt kattakiler Doğum için annesine gittiler ev buz gibi oluyor onun yüzünden. 300 tl ödedin ama kesin en az seviyede yanıyordur evin.

Evet evet 40-45 derecede yaniyor en minimal derecede yakiyorum birazda kalin giyinince olayi cozdum :) altinin bos olmasinin en buyuk dezavantaji yerler o kadar soguk oluyor ki asla ev botu olmadan yere basamiyoruz.. kedim bile yerden boru gecen kisimlara seriliyor

İstanbulda merkezi sistemli bir apartmanda yaşıyorum, ev 2+1 ortalama 80 m2. binanın yalıtımı var.

185 tl geldi geçen ay, bu ay daha fazla gelecektir mutlaka

Geçen sene en fazla 320 falan ödemiştik, bu sene 500leri bulur diye tahmin ediyorum...

Ya 40 derecede benimkide şuan ve Petek kendini ısıtmıyor ki beni ısıtsın

Yerleşik evde biraz zor olur ama parke altına yalıtım tabakası döşerseniz çok faydası oluyor ofiscim. Benim tek odam apartman girişinin üstünde kalıyor, oraya oyle çözüm bulduk.

Mersin gibi yerde 50-55 derece fazla geldi bana.Kombinizde sorun olabilir mi? Yani yeterli ısı sağlayamıyor olabilir.Bir de kombiyle oynamakta yakıtı artırıyor.Isısıyla çok oynamayın derim.
Bizde yakın bir kentte yaşıyoruz şuan 45 derecede kombi 3 petek+banyo 15 günde 90 tl yakmış.Evde yalıtım var.

İndirim varmış diyolla...

Yerleşik evde biraz zor olur ama parke altına yalıtım tabakası döşerseniz çok faydası oluyor ofiscim. Benim tek odam apartman girişinin üstünde kalıyor, oraya oyle çözüm bulduk.

Once bindirim sonra indirimdir o beratimiz yil sonuna kadar zam yok demisti ya o dur o geri geri sayip 3-2-1 deyince elimize verecekler faturalari ev kira oldugu icin hic dusunmedim aslinda, adamin evinin degerini arttirip bir de zam yolu acmayayim diye

Ahaha geri saymasak ya da hazır geri saymışken 2017-2016 diye geri gitsek kurtaramaz mıyız acaba paçayı?

Kiraysa ve ev sahibi ödemeyecekse gerek yok tabi.

Bizimkide petegin altina uzanmayi kesfetmus orada uyuyor

Resmen faturadan onlarda nasiplerini aliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…