M3 fiyati ilden ile degisiyo kizlar. Bizim burda en pahali dogal gaz kullaniyrz.ama ona ragmen 180 tl geldi. Biz sabah 8 le 11 arasi 50 derecede yakiyoruz sonra aksama kadar o isi yetiyo.aksam 5 te bidaha yakiyoruz gece 12 ye kadar. Sonra aabaha kadar kapali kaliyo.sabah bidaha ayni saatte acitoruz.hep bu sistem gayet sicak ev. Kombi bosch. Kombiden memnun değilim gerci ama bu sistemde gidince iyi isinio. Ayrica biz doğudayız soguk memleket yaniEki Görüntüle 2218726 Kızlar napacagız bilemedik yaşadıgımız şehir çok soguk değil mersin de oturuyoruz . Evim 140 m* 3+1 .
2 odayı kullanmıyorum ve dogalgaz faturası 630 tl geldi ilk defa kullanıyoruz dogalgaz. Çalışan petek sayısı 4 +banyo
Alarko kombi kullanıyoruz 50 ile 55 derece arasında onun dışında yeterince ısıtma yaptıgını düşünmüyorum . Acabaga ana kombi mi çok yakıyor ondan dolayımı böyle oldu bilemedik.
Komşumun birine 743 tl gelmiş onunkide alarko kombi. Fakat dier komşularıma 200 ile 250 arası gelmiş kombinelerinin markaları farklı . Sizce napalım bilemedik klimamı alsak elektrikli soba mu fikriniz nedir?
Yazdıklarınızın birçoğu doğru yalnız yoğuşmalı kombi ile alakalı yazdığınıza katılmıyorum. Evim 2+1 95m2 demirdöküm tam yoğuşmalı kombi kullanıyorum. Sürekli 40 derecede yanıyor. Termostat kullanmıyoruz. Bu ay gelen faturam 180 tl. Bütün petekler açık. Apartmanda 9 daire var 7 daire airfel normal kombi 1 daire bosh yoğuşmalı kombi kullanıyor. Komşularımla çok yakınız muhabbet esnasında konusu açılıyor aynı derecelerde yanıyor kombilerimiz m2 ler aynı faturalarımız arasındaki fark 100 - 120 tl civarı. Benim kombim 24 saat 40 derecede günlük 3.3 m3 civarı harcıyor Bence yoğuşmalı kombi ciddi bir tasarruf sağlıyor ve bunun m2 ile ilgisi yok her evde kullanılabilirDün paylaşmıştım bu bilgileri bir başka doğalgaz konusunda. İşinize yarar belki.
Yazdıklarınızın birçoğu doğru yalnız yoğuşmalı kombi ile alakalı yazdığınıza katılmıyorum. Evim 2+1 95m2 demirdöküm tam yoğuşmalı kombi kullanıyorum. Sürekli 40 derecede yanıyor. Termostat kullanmıyoruz. Bu ay gelen faturam 180 tl. Bütün petekler açık. Apartmanda 9 daire var 7 daire airfel normal kombi 1 daire bosh yoğuşmalı kombi kullanıyor. Komşularımla çok yakınız muhabbet esnasında konusu açılıyor aynı derecelerde yanıyor kombilerimiz m2 ler aynı faturalarımız arasındaki fark 100 - 120 tl civarı. Benim kombim 24 saat 40 derecede günlük 3.3 m3 civarı harcıyor Bence yoğuşmalı kombi ciddi bir tasarruf sağlıyor ve bunun m2 ile ilgisi yok her evde kullanılabilir
Olabilir, bende kullanım durumum ödediğim fatura ve yoğuşmalı kombi ve yoğuşmasız kombi arasındaki fatura farkında gözlemlediğimi yazdım. Genel kanı yoğuşmalı kombi büyük m2 lerde kullanılır deniliyor aksini yaşayan biri olarak deneyimlerimi yazdım sadece. Takdir edersiniz ki faturalarımızı kombinin mucitleri ödemiyor. İyi akşamlar dilerimUzunca bir süre kombinin mucidi olan firmada çalıştım. Yazdıklarım kendi görüşlerim değil teknik bilgiler. işin mutfağından, iç yüzü bu.
Olabilir, bende kullanım durumum ödediğim fatura ve yoğuşmalı kombi ve yoğuşmasız kombi arasındaki fatura farkında gözlemlediğimi yazdım. Genel kanı yoğuşmalı kombi büyük m2 lerde kullanılır deniliyor aksini yaşayan biri olarak deneyimlerimi yazdım sadece. Takdir edersiniz ki faturalarımızı kombinin mucitleri ödemiyor. İyi akşamlar dilerim
Yanlış anladınız sinirlenmedim yalnızca ilk yazdığınız yazıda aksine küçük evlerde sarfiyatı arttırır dediğiniz için cevap vermek istedim. Banyo ve ocağın aradaki 120 liralık farkı yaratacağına inanmıyorum yazın ocak ve sıcak suya gelen faturalar malum.Niye sinirlendiniz ki bu kadar? Vardır başka kullanım farkları siz kombiye bağlamışsınızdır. Yoğuşmalı kombi küçük evlerde sarfiyatı artırmasa da tasarruf sağlamaz malesef. Ha siz ona inanmak istiyorsanız inanın, ne diyeyim. Size de iyi akşamlar.
Yanlış anladınız sinirlenmedim yalnızca ilk yazdığınız yazıda aksine küçük evlerde sarfiyatı arttırır dediğiniz için cevap vermek istedim. Banyo ve ocağın aradaki 120 liralık farkı yaratacağına inanmıyorum yazın ocak ve sıcak suya gelen faturalar malum.
ankara da dondurucu soğuk var şu an ama evde tişörtle dolanıyoruz.Ev alacaklara ya da kiralayacaklara ısrarla merkezi sistem öneririm ödediğimiz faturaların karşılığını alıyoruz en azından sıcacık oturuyoruz
o zaman haklısınızÖyle ama ev ısınmıyor bebek vqr
O nasil is? Sadece vergi odeseniz o kadar. Masallah yaniAyy bana ankaranin ayazında 40 tl gelmiş, size mersin gibi bi yerde nasıl okadar gelmis
Eki Görüntüle 2218726 Kızlar napacagız bilemedik yaşadıgımız şehir çok soguk değil mersin de oturuyoruz . Evim 140 m* 3+1 .
2 odayı kullanmıyorum ve dogalgaz faturası 630 tl geldi ilk defa kullanıyoruz dogalgaz. Çalışan petek sayısı 4 +banyo
Alarko kombi kullanıyoruz 50 ile 55 derece arasında onun dışında yeterince ısıtma yaptıgını düşünmüyorum . Acabaga ana kombi mi çok yakıyor ondan dolayımı böyle oldu bilemedik.
Komşumun birine 743 tl gelmiş onunkide alarko kombi. Fakat dier komşularıma 200 ile 250 arası gelmiş kombinelerinin markaları farklı . Sizce napalım bilemedik klimamı alsak elektrikli soba mu fikriniz nedir?