60 dan 50 ye giden yol hep uzundur.

iddiayikaybetmem

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
11
3
Arkadaşlar Merhaba,

Forumu takip ediyorum fakat aktif olarak mesaj yazmıyordum. Ta ki 5 kilo alana kadar.

Bugun tekrar yaz serüvenine başlıyorum, biraz geç kaldım. Her gün bu konuyu güncellemeyi düşünüyorum. Desteklerinizi, yorumlarınız bekliyorum. Hep birlikte yaza kadar şu kilolardan kurtulalım.

Başlangıç: 05/Nisan/2015
Kilo : 60
>> Hafta Başlarında Hesaplanacak
Boy : 172

Kahvaltı :
Öğle Yemeği:
Ara Öğün:
Akşam Yemeği:

Spor:

Toplamda Alınan Kalori:

** İlk Hedef: 19/Nisan/2015 **
** Kilo : 58 **

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar,

Diyetin birinci gününde spor yapayım derken efsanevi bir şekilde yağmura yakalandım. Umarım hasta olmam.
Sabah kahvaltıyı kaçırmayınca çok ama çok rahat geçti günüm açıkçası. Aşağıdaki listeme ek olarak bol bol yeşil çay içtim, 2.5-3 litre su içtim. Çok tok ve rahat bi gündü.

Yatmadan önce ilacımı aldım (grip olmamak için) ve nane-limon içtim, iyi hissediyorum, bakalım yarına grip olmazsam aynı tempo devam.

Sanirim akşam yemeklerindeki sandviçi başka bişeyle değiştirmem gerekecek, ama ne ile değiştireceğimi bilmiyorum açıkçası Ekmeksiz yapamıyorum ben .

1. Gün : 06/Nisan/2015

Kahvaltı : 1 Haşlanmış Yumurta / 2 Adet Kiraz Domates /1 Dilim Light Beyaz Peynir = 177 Kalori
Öğle Yemeği: 1 Beyaz Peynirli Salata / 1 Kase Çorba / 1 Kase Komposto = 289 Kalori
Akşam Yemeği: 1 Haşlanmış Yumurta /4 Adet Kiraz Domates / 4 Dilim Ekmek (2 adet Sandviç) =422 Kalori

Spor: 4Km Düşük Tempo Koşu - - 264 Kalori

Toplamda Alınan Kalori: 888 Kalori / ( +100 buffer )= 989 Kalori
Total: 725 Kalori

Yarin görüşürüz. :)

Selamlar :)

Diyetin ikinci gününde açlık hissim hala hiç yok, biraz fazla motive durumdayım (geri kalan 12 günde de aynısı olur inşallah ). Kahvaltıyı çok çok erken yaptığım için de oluyor olabilir emin değilim.

Pasta, simit ve çikolatalara hayır diyebildim bugün :) .

Yine bol bol yeşil çay ve su içtim. Dün biraz üşütmüşüm ama bakalım nasıl olacak, şu havalar düzelse de yine koşmaya çıkabilsek.

Dışarıda spor yapamadığım için evde bir kaç çabam oldu. Karın hareketleri beni inanılmaz zorluyor.

2. Gün : 07/Nisan/2015

Kahvaltı : 1 Haşlanmış Yumurta / 3 Adet Kiraz Domates /1 Dilim Light Beyaz Peynir = 180 Kalori
Öğle Yemeği:
1 Ton Balıklı Salata / 1 Kase Çorba / 1 Bardak Ayran = 577 Kalori
Akşam Yemeği:
1 Kase Light Yogurt içerisine 3 Kaşık Yulaf/ 1 Yeşil Elma=189 Kalori

Spor: 45 dk saat Karın/Bacak egzersizi / 45 dk Esneme = (olsa olsa) - 70 Kalori

Toplamda Alınan Kalori: 946 Kalori / ( +100 buffer )= 1046 Kalori
Total: 977 Kalori

Yarın Görüşürüz :)

Bugun tatli yememek icin ne yapacagimi sasirdim adeta, imdat. Rejim falan birakmadim tatli yemicem diye (

2. Gün : 08/Nisan/2015

Kahvaltı : 1 Haşlanmış Yumurta / 3 Adet Kiraz Domates /1 Dilim Light Beyaz Peynir / 1 adet muz = 285 Kalori
Ara Ogun :
1 adet domatesli sandvic = 130 Kalori
Öğle Yemeği: Citir Balik / 2 Kasik Yesil mercimek haslama / Pismis karisik sebze = 433 Kalori
Ara Ogun :
1 Portakal / 1 dilim Peynir : 165 Kalori
Akşam Yemeği: 1 Kase Light Yogurt içerisine 3 Kaşık Yulaf/ 1 Yeşil Elma/ 1 adet Muz =294 Kalori

Spor: Bugun spor yapamiyorum.

Toplamda Alınan Kalori: 1307 Kalori / ( +100 buffer )= 1407 Kalori
Total: 1407 Kalori (

Yorulmak yok, havalar guzel olsa hersey daha kolay olucak

4. Gün : 09/Nisan/2015

Kahvaltı : 1 Haşlanmış Yumurta / 3 Adet Kiraz Domates /1 Dilim Light Beyaz Peynir / 1 adet muz = 285 Kalori
Öğle Yemeği:
Ispanak yemegi / Haslanmis Brokoli / Corba / Salata / Kisir = 475Kalori
Akşam Yemeği:
1 Kase Light Yogurt içerisine 3 Kaşık Yulaf/ 1 Yeşil Elma/ 1 adet Elma= 193 Kalori

Spor: Bugun spor yapamiyorum. Hava cok soguk

Toplamda Alınan Kalori: 953 Kalori / ( +100 buffer )= 1053 Kalori
Total: 1053 Kalori

Yarin gorusuruz

Kizlar ben gecen hafta bayagi rahatsizladim, diyet falan yapamadim.. suan 58 goruyorum tartida ama istahim yok hastaliktan yemek yiyemedim.. Bu hafa en bastan basliyorum hedef 57 tarih 1 Mayis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…