60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kızlar bır ara boy-kılo-hedef kılo listesı yapardık. hadi motivasyon olsun.gene yapalım mı???? biri başlasın.

merhaba arkadaşlar
bnde 72,5 kiloydum ama 67 ye indim
asıl hedefim 62
boyumda 172

kullanıcı adı başlangıç kilosu mevcut kilo hedef kilo boy
life_city 72.5kg 67kg 62kg 172cm
aybiss 60,5 58 1,69
Fly 65 59 55 1,68

Kızlar ben bu detoksu 2 gün yapamiicam.. Hem midem bi garip oldu.. Başım falan dönüyo.. Keyfim kaçtı.. Bugünü bitirrim ama yarın yapmam artık..
Bari bi işe yarar işallah..:bbo:

Fıstıklar nasılsınız...

Ben bir varım bir yokum,biliyorum...

Şu sıralar yoğun bir şekilde oğlanın okul meselesi peşinde koşuşturuyorum.Bilenler bilir,yeni kayıt sistemi hepimizi mahvetti.

Neyse ben regl dönemindeyim ve önceden regl sırasında kapanan iştahım,bu sefer inanılmaz bir şekilde açık..Neden böyle oldu anlamadım.Tatilden önce midemi öyle güzel terbiye etmiştim ki,eee tatil esnasında yedik,yedik,gene bozuldu disiplin tabiicokacimcoook.Bir türlü eski düzenime geçemiyorum,sanki 4 ay öncesindeki tatlı krizlerime geri dönüyorum...Bakalım bir hafta daha bekleyeceğim,eğer kriz sinyallerim azalmazsa önceden kullandığım krom haplarına gene başvurmayı düşünüyorum...

Bir de spor asla yapamıyorum.Sanırım sıcaklardan,ne evde ne dışarıda..Anında tansiyonum düşüyorkafamçokkarıştı,bu yüzden eşim şiddetle yasakladı,havaların soğumasını bekleyeceğim galiba spor için..kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar
öncelikle lunepiena hoşgeldin.seni burada görmek güzel.hatta dün seni sormuştum.sevindim açıkçası.

Gülcecim çok,çok teşekkür ederim canımmmkaydirigubbakcemile3...(Biraz geç oldu biliyorum ne olur kusura bakma,mesajını ancak şimdi gördümopuyorumnanaktan)

Senin işin zormuş canım yaa.Okadar dikkat et sonra ayda 2 kg ver.Hemde sporla o zaman metobolizma yı hareketlendirmen lazım.
Mesela spordan önce kahve içmeyi dene.
canım içmeye calısıyorum zaten.. benımkı yapı meselesı bır de 1400-1500kalorinin altında diet yapmıyorum.onla da ilgili tabi yavas kılo vermek..ben hiç olmamasından korkuyorum yok yavas yavas vermekten memnunum.
benim çok yawaş vermemin nedeni makarnayı ve pilavı abartıyorum

tek yaptığım akşam 7 den snra bişey yemiyerek ve biraz yürüyüş yaparak verdim 72,5 tan 67 düştüm yane
pilavı makarnayı ben de yıyorum bol bol.. ben herseyden yiyorum aslında.. ama makarnayı kepeklı tuketıyorum.bol sebze az yag ıle yapıyorum.bır koca tabak yıyorum salata ıle.. pilavı da kepeklı yemeye calısıyorum yogurtla tuketıyorum onu da gene bır koca tabak ama beyaz pilav ve ya beyaz makarna yıyceksem.. yemeklerın yanına ekmek yerıne 2-3 kasık yıyorum.
ayrıca 7den sonra da yıyorum ben. uyumadan 2 saat öncesıne kadar yerım.yemedıgım zaman metabolizmam hiç çalısmıyor.
Kızlar ben bu detoksu 2 gün yapamiicam.. Hem midem bi garip oldu.. Başım falan dönüyo.. Keyfim kaçtı.. Bugünü bitirrim ama yarın yapmam artık..
Bari bi işe yarar işallah..:bbo:
kıyamam dıkkat et canım.çok fena olursan aksam boz hatta..saglık önemlı.. o diyetle ilgili benım korkum hazımsızlık yaratması.. yumurta bol baklıyat... o konuda nasılsın?

Fıstıklar nasılsınız...

Şu sıralar yoğun bir şekilde oğlanın okul meselesi peşinde koşuşturuyorum.Bilenler bilir,yeni kayıt sistemi hepimizi mahvetti.

Neyse ben regl dönemindeyim ve önceden regl sırasında kapanan iştahım,bu sefer inanılmaz bir şekilde açık..Neden böyle oldu anlamadım.Tatilden önce midemi öyle güzel terbiye etmiştim ki,eee tatil esnasında yedik,yedik,gene bozuldu disiplin tabiicokacimcoook.Bir türlü eski düzenime geçemiyorum,sanki 4 ay öncesindeki tatlı krizlerime geri dönüyorum...Bakalım bir hafta daha bekleyeceğim,eğer kriz sinyallerim azalmazsa önceden kullandığım krom haplarına gene başvurmayı düşünüyorum...

Bir de spor asla yapamıyorum.Sanırım sıcaklardan,ne evde ne dışarıda..Anında tansiyonum düşüyorkafamçokkarıştı,bu yüzden eşim şiddetle yasakladı,havaların soğumasını bekleyeceğim galiba spor için..kaydirigubbakcemile2

Gülcecim çok,çok teşekkür ederim canımmmkaydirigubbakcemile3...(Biraz geç oldu biliyorum ne olur kusura bakma,mesajını ancak şimdi gördümopuyorumnanaktan)
özletiyorsun kendini..
tansıyonun düşüyorsa eşin iyi yapmıs.. inan ben de zorla yapıyorum sporu bu ara..eski motivasyonum yok. sıcaklardan mayıştık sanırım.

özletiyorsun kendini..
tansıyonun düşüyorsa eşin iyi yapmıs.. inan ben de zorla yapıyorum sporu bu ara..eski motivasyonum yok. sıcaklardan mayıştık sanırım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Of of fiumecim mayıştık vallahi, hemde nasılll...kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

selam kızlar yedıklerımı yazmaya geldım;
1 dilim tam bugdy ekmegı
2 kasıl lor
dom.salat.
1 tatlı kas. z.yagı

ara 1 fincan nescafe

öğle domatesli kepekli pirinç lapası,(domatesi rendeledim pirinci içinde pişirdim,daha süper oldu ve acayip doyurucu idi bu sefer)

ara yok

aksam 1 iri tabak bulgurlu kabak yemeği,yagsız yogurt,1 adet etimek

gece de karpuz yerim a mnik dilim.

Fıstıklar nasılsınız...

Canımmm.. Valla özletiyorsun kendini.. opuyorumnanaktan
Tatilden sonra insanın kendini toparlamassı çok zor oluyor.. Ben tatilden döneli 3 hafta oldu.. Anca 2 gündür kendime geldim..kafamçokkarıştı Ama yavaş yavaş olur Lunam merak etme sen..:1hug:

canım içmeye calısıyorum zaten.. benımkı yapı meselesı bır de 1400-1500kalorinin altında diet yapmıyorum.onla da ilgili tabi yavas kılo vermek..ben hiç olmamasından korkuyorum yok yavas yavas vermekten memnunum.

pilavı makarnayı ben de yıyorum bol bol.. ben herseyden yiyorum aslında.. ama makarnayı kepeklı tuketıyorum.bol sebze az yag ıle yapıyorum.bır koca tabak yıyorum salata ıle.. pilavı da kepeklı yemeye calısıyorum yogurtla tuketıyorum onu da gene bır koca tabak ama beyaz pilav ve ya beyaz makarna yıyceksem.. yemeklerın yanına ekmek yerıne 2-3 kasık yıyorum.
ayrıca 7den sonra da yıyorum ben. uyumadan 2 saat öncesıne kadar yerım.yemedıgım zaman metabolizmam hiç çalısmıyor.

kıyamam dıkkat et canım.çok fena olursan aksam boz hatta..saglık önemlı.. o diyetle ilgili benım korkum hazımsızlık yaratması.. yumurta bol baklıyat... o konuda nasılsın?

özletiyorsun kendini..

Şimdi daha iyiyim canım.. Bir şeye de sinirlenmiştim o ara.. Tansiyonum falan düştü heralde.. Tam da uyamadım bende aslında.. Yimeeemi şirkette unutmuşum.. Eve geldikten sonra yarım litre ayran kalmıştı birazda nohut kalmıştı.. 1 salatalık rendeledim.. Azcık da nohut koydum içine öle içtim..kaydirigubbakcemile3 Aşağıda saati saatine nasıl yaptığımı yazıcam..

Hazımsızlık gaz falan pek çekmedim aslnda.. En çok gazı normalde nohutun kabuğu yapıyo.. Onu da haşladıktan sonra soydum.. Ondan belkide çok dokunmadı.. Sadece benim midem rahatsız ülser ve reflü geçirmiştim.. Ona pek iyi gelmedi.. O yüzden tek gün yapıcam.. Yarın devam etmicem..

Yaziim ne zaman ne yidim..

8:30 2 dilim kepekli ekmekle tost, 1 ufak bardak çay
9:00 yeşil çay
10:30 detoks nesi karışımı diyelim
12:15 detoks karışımı
12:45 1 ufak ayran
13:15 yeşil çay
15:00 detoks karışımı
17:30 detoks karışımı

3 mil yürüdüm

20:30 detoks karışımı ancak sadece nohut ve salatalıkla
bi de son olarak 10 da falan bir kase daha yerim yatmadan..

Bakalım sabah kaç çıkıcam.. Bu sabah tam 59 kiloydum.

fiume sen işte onları (pilav makarna) kepekli yiyormuşsun.
ama ben kepekli ekmek bile yiyemiyorum
çavdar yiyorm

bu arada bu detoks karışımı ne oluyorr
?

ben ara öğün yapmazsam kan şekerim düşüyor,psikolojim bozuluyor beceremıyorum. yedıklerımı yazıyorum zaten daha az pek olmuyor..aslında cok zorlansam da aşırı kalori kısıtlaması yaptım.denedım ama bu sefer hiç kılo veremedım.benım metabolizma komık. ayda 1 veya 2 kg ancak verıyor.2 kg versem aşırı şanslı sayıyorum kendımı. bu arada ben spor da yapıyorum buna ragmen böyle yani..

hiç bir seyı cok yemıyoruz canım biz tasalanma sen hihoyyyt karpuzun da dikkatli tüketilmesi gerektiğini biliyoruz..

ama herkesın bünyesi bir olmaz.herkes kendıne iyi gelenı belırler ve ona göre yer içer. aksı takdır de tek bır dıyet listesı olurdu ve herkes ona uyardı..

hımm bendede ara ogun var zaten ben 2 ogun yıyordum bıde cok tatlı yıyordum ondan kılo almıstım napiim cıkolata yemek cok guzel :) ama artık yemıyorum tatlı ıstersem meyveyle gecıstırıyorum :) bazen tabı kacamak olmuyor diil :P ama aramızda kalsın :) yarın spora baslıcam :) gercı bakalım bı dahakı ay ne kadar vercem bende 1-2 verırsem sasmam gecen ay 4 bu ay 2,5 gerıye dogru gıdıyor hayırlısı bakalım :( sımdı yogurt yıyeyım :) 1 kase :) oda ınceltıyo karnı :) bugun ara ogun yok 3 ogun yedım aslında
sabah 2 dılım kepek ekmek peynır salata 1 bardak cay tek sekerlı
ogle 1 dılım kepek ekmek peynır 1 bardak cay tek sekerlı
aksam bıraz taze fasulye 1 kasık bulgur bıde tavuk yarım bardaktan az sarı gazoz
sımdı bıde yogurt yıcem
gecede karpuz bıraz
bıde sut ıcerım 1 bardak ama ısıtmadan ıcıyorum yarım yaglı onada tek seker koyuyorum ısıtınca ıcesım gelmıyo soguk daha guzel oluyor :)
benım lıstem boyle tatlı cıkolata hamur ısı yok ama karnımda tıka basa tok :) eskıden ne cok yıyordum ya :) hergun yarım paket cıkolata kek borek pılav olunca bır tabak :) ama sımdı boyleyım yıne tokum :) yasasın saglıklı yasam :)

Wooooww diyorum ,

102 kg.dan bu kiloya düşmek gerçekten muhteşem.Az daha sana meyveleri biraz daha azaltmanı tavsiye edecektim.
Ama hemen geri alıyorum.Bu durumda senin bana yardımcı olman lazım:kaydirigubbakcemile3
:teselli::teselli: saol canım meyveler konusunda çok azıcık oynmaa yapıcm saol tavsiye için;)

tatlım,
istersen su ıkı catal kızartma,bi lokma keklerı cıkrmaya calıs..sımdılık meyvelerı elleme bence.cok abartmıyorsan meyveyı elbet..aralarda yasına da uygun oldugunu düşünüyorum yagsız süt falan iç..
bende meyve gerekli die düşnüorum ama birazcık kıssam daha iyi oluck sanırsam mesela 3,4 kayısı yerine 2 kayısı gibi her şeydne vitamin almam gerk ;) şu kaçamklar yane 2 çatal kızartma,2 lokma kek leride kaldırıcm bundan sonraa ramazana kadr daha çok dikkat edicm kaçamk yapmadan yetrli şeklde daha disiplinli yiyeceğim;)

Size kendi taktiğimi yazayım kızlar haftada 1 yada 2 kilo veriyordum ben.
Sabah 6:30-7:30 arası 1 kase gevrek
(moonserose sağolsun kahvaltı alışkanlığımı ona borçluyum)

Öğlen sebze yemeği,yada küçük bir sandviç

Akşam ise 1 kase sütlü yada yoğrtlu çorba ve ya 3 kaşık kadar tahıl grubu ve yoğurt.
Ya da ızgara tavuk göğsü ve salata.:

Bu arada hiç şeker tüketmiyorum.Günde 1 dilimi geçmeyecek kadar da çavdar ekmeği yiyorum.
Tatlı yok ara öğün zaten yok.Çünkü çalışıyorum ve burada ki imkanlarım kısıtlı.
Bol su ve soda çok tatlı istersem eğer 1 kutu diet cola.:lepi:

Offf ama en önemlisi motivasyonnnnn
peki spor yapıor musun ve ne zmandan beri diyettesin?

1 dilim tam bugdy ekmegı
2 kasıl lor
dom.salat.
1 tatlı kas. z.yagı

ara 1 fincan nescafe

öğle domatesli kepekli pirinç lapası,(domatesi rendeledim pirinci içinde pişirdim,daha süper oldu ve acayip doyurucu idi bu sefer)

ara yok

bence çok güsel bi liste ;) süpersin yine ablacım vereliniortakvereliniortak

benim net bugun sorunlu sızınde oyle mı arkadaslar?
benm nette hiç bi sorun yok :jeyyar::jeyyar: yenile yap,yada bidaa gir çık bakalım kendine gelirr =))

Son düzenleme:
yarın neler yiyeceğim??

kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su (9.00)
kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek,1 domates,k.k kadr peynir ve 1 bardk şekersiz çay(09.30)
9.55 gibi evden çıkıcm 10.30 gibi spor salonuna varırım ve 12.15 e kadr kondisyon çalışımı,12.15 ile 13.00 arası plates ve aerobick
ara: 1 elma (13.45 )
öğle: 1 tabak mercimek çorbası-birass salata(15.00)
ara:1 kase vişnee yada 1 şeftali(16.30)
akşam:közlenmiş patlıcan-1 közlenmiş biberden-1 domates-1 salatalıkdan ve bolca yoğurttan oluşan yağsız-tuzsuz salata(18.00)
gece de ince bi dilim karpuz

inş.yarın bu plana uyacağım;)

yarın neler yiyeceğim??

kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek,1 domates,k.k kadr peynir ve 1 bardk şekersiz çay(09.30)
9.55 gibi evden çıkıcm 10.30 gibi spor salonuna varırım ve 12.15 e kadr kondisyon çalışımı,12.15 ile 13.00 arası plates ve aerobick
akşam:közlenmiş patlıcan-1 közlenmiş biberden-1 domates-1 salatalıkdan ve bolca yoğurttan oluşan yağsız-tuzsuz salata(18.00)

gayet iyi gidiyorsun fıstığım..

1 dilim tam bugdy ekmegı
2 kasıl lor
dom.salat.
1 tatlı kas. z.yagı

ara 1 fincan nescafe

ara yok

Of keşke ben de yediklerimi buraya yazabilseydim...Yazmıyorum çünkü yediklerimi okuduğunuz taktirde hepinizin hayretten kocaman açılmış gözlerini görür gibiyim...Yaa ağlamak istiyorumsenağlama ve fiume seni de kutluyorumalkisalkisalkis...

benim net bugun sorunlu sızınde oyle mı arkadaslar?

Uydunet kullanıyorsan evet,bağlantı bugün gitti gitti,geldi...

yarın neler yiyeceğim??

Bence oldukça yeterli ve güzel bir liste...

sizden de onay aldğıma göre yane birick ablalarımdan yarın bu listeye aynen uyuorum h.sonuda detox u yapıorum bakalım pazartesi tartılma günüm kaç çıkıcam:uhm::uhm:

bugn tartıldğımda 63.80 çıktım yarın cumartesi sabh tartılıp detox a başlarım ;)

Back
X