6 yıldır sevgiliyiz ailesiyle tanıştırmadığı için son zamanlarda sürekli tartışıyoruz , daha doğrusu ben söyleniyorum o susuyor okul zamanında dediki önce mezun olalım , mezun olunca dedi önce işim olsun , mezun olalı 2 yıl oldu daha askerlik yapmadı , ne işi var nede güçü , ailesiyle köyün en derinlerinde yaşıyorlar , maddı durumları pek iyi değil , o yuzden her zaman çok anlayışlı oldum hiç bi zaman parayı konu etmedim , bazen ne doğum günlerimde nede sevgililer gününde bişey alamadığı oldu olsun dedim geçiştirdim , ben hayatına girdiğim günden beri sosyal medya kullanmıyor , kız arkadaşlarıyla arasına mesafe koydu , 6 yıldır 1 kere kötü söz söylemedi küfürlü konuşmadı bana ,kavga ettiğimizde sürekli çözüm odakli davranıyor hemen çözmeye çalışıyo , 6 yıldır hergün en az 10 kere görüntülü arıyo hiç değişmedi , yazsaydın dediğimde olsun yüzünü görmek istedim diyor , bu yüzden sevmiyormu acaba diye hiç düşünmedim , şu ekonomide para gerçekten sıkıntı oldugu için ona yıllardır düğün istemediğimi , sacede nihah yeterli olacağini söyleyip durdum , ailesinin durumu olmadıgı için bana hiç bişey takamayacaklarını ilerde kendinin işi oldugunda fazla fazla alacağını söyledi ben gerek yok bişey takmalarına yanımızda olsun yeter dedim , vazgeçebileceğim herşeyden vazgeçtim artık onun için ne yapabilirim bilmiyorum , dugunden bahsettiğimde neyle evlenecez para yok pul yok seni görmeye gelmek için bile babamdan para istmemek çok zor geliyor , neden biraz sabretmiyosun , beni neden anlamıyosun diyo önce bi işim olsun hemen zaten söz nikah hepsini bi arada yaparım diyo , bu arada ailesinin benden haberi varmiş bi kaç kere annem gönderdi diye bişeyler getirmişti , iki gün önce onu denemek için dedimki bi kaç güne seni görmeye köye gelecem kapıdan seni görür giderim dedim , köy yeri burası laf olur komşular laf eder , biz tarlada olacaz evde kimse yok falan tarzi bişey soyledi kapadım telefonu ve iki gündür arıyor açmadım , ben ne yapmalıyım ne dusunmeliyim bilmiyorum yardım edin lütfen