6 yıllık ilişkim bitti ve kötü ayrıldık

Bu saydıklarınız bundan bir kaç ay önce mevcuttu. Son zamanlarımız ise toksik derecede kötüydü. Sevgiliden çok düşman gibiydik. Evet onca şeyin hatrı var, böyle kötü ayrılmayı hak etmedi değil, hak etmedik ki buna üzüldüğümüde belirttim. Benimde çok emeğim var çünkü ve güzel zamanlarımız oldu. Bunca şeyin hatrı varken onunda benim güvenimi sarsıcı hareketler yapması ve pişkin davranmasına dayanamadım çünkü bende bunu hak etmedim.

Bu toksik insanı kendinize reva görmeyin iyiler ile karşılaşacaksınız emin olun

Aslında bizim milletimiz biraz sıkıntılı..
Ayıbı yapandan çok ayıbin yapıldığı kişiyi kotuluyorlar.Ona sitem ediyorlar.
Yani adamın kız arkadaşını aldatması ayıp değil ama kıza : "boynuzlanmissin nasıl fark etmezsin,sen de kadın misin" demek normal geliyor bu insanlara.
Bazı şeylerden sürekli taviz vermemeliydiniz.Siz verdikçe o da devam etmiş.Artik ilişkideki eşitlik bozulup üstünlük tamamiyle kendisine geçince de sürekli ezmeye başlamış.
Kimler neler atlatıyor,gün doğmadan neler doğar.
Bir bakmışsınız çıkmış kadir kıymet bilen doğru bir insan ; eskisi aklınıza bile gelmez.
Zamanla akıp gider.

Aramız bozuk dediğinde aranız gerçekten bozuk muydu? Eğer öyleyse aldatma diye bir şey çıkaramayız. Ordaki insanlar da biraz fazla saçmalamış gibi geldi bana. Tabi siz olayı yaşayan kişisiniz ama belki de sevgiliniz doğru söylüyordur, ortak arkadaş gaz vermeye çalışıyordur.

Bakış açınızı değiştirmeniz lazım. Olduğum halimle demişsiniz ya, biz her olayda olmaya devam ediyoruz zaten. Sonsuza kadar da olmaya devam edicez.

Tekrar yazayım , siz bir olaydan ders çıkarıp, o şeyi bir daha yapmazsınız o konudaki sınavınız sona erer. Bu kez zayıf olduğunuz başka bir konuyla ilgili gelişiminiz sağlanır.

Ayrıldıktan sonra bazı insanları daha iyi tanıyoruz gerçek yüzleri ortaya çıkıyor sanırım bunu kast ediyorsunuz
Aslında ilişki içerisindeyken aşırı duygusal baktığınız şeye dışardan gözle bakacaginizi söylemek istedim . Mantığını kullanmak zor duygusal zamanlarda ama şimdi herşey bitince değerlendirebilirsiniz

O zaman sende kendine saygı duy ve sana kendini böyle hissettiren bir adamla bir daha beraber olma umarım karşına sana saygısı olan değer veren birisi çıkar . Eğer için rahatlayacaksa özür dile böyle ayrıldığıniz için ama geri dönme.

Artık gitsin kendine bir japon balığı alsın, konuşmadan bir şey demeden öylece süzülsün o da onu izlesin.
Eski sevgilinizin ne yapacağına bu kadar müdahil olmasanız mı?
Adam sizi aldatmış, sevmemiş(sizin iddianiz), değersiz hissettirmiş siz hala kendinizle ilgilenmek yerine onun neler yapması gerektiğini düşünüyorsunuz
Ayrıca Allah kurtarmış.Siz ilişki yaşamamışsıniz resmen harpten çıkmışsınız

Çok uzun yazmışsın ilk satırlarından belli uyumsuzmuşsunuz sevgilin de anlamış zaten evlilik olamayacağını ve çoktan senden vazgeçmiş ve aldatmış
6 yıl kavga dövüş varsa sonu ayrılıktır
A a adam alttan alıp seni idare ediyorsa sevendir sonu evliliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…