- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
Bence de Allah korusun.Allah korusun..çocuk bölümünde kimse göremez diye buraya açtım keşke acil diye yazmasaydım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de Allah korusun.Allah korusun..çocuk bölümünde kimse göremez diye buraya açtım keşke acil diye yazmasaydım![]()
Ya duyarlılığınız için gerçekten çok teşekkür ederim...açıkçası ilk yorumlar beni çok üzdüYolculuk yarina olduguna gore kararin acil verilmesi gerektigi on gorulebilir
3 sayfa boyunca bunu mevzu etmemin anlami nedir hanimlar?
Illa ozur mu dilemesi gerek sirg bir acil yazdigi icin
Neyse..
Konu sahbibi cok eglenceli bir deneyim olabilir kiziniz icin
Ama hava durumunu kontrol edin, eksilerdeyse temkinli olun derim
Bi de yolda fazla yuksek olmayan bi sesle bicir bicir konusan bi kiz cevreyi rahatsiz etmekten ziyade yolculara tebessum ettirecektir
Kafam siser diye dusunen de kulaklik takar zaten
Ona yetişemedim ben neydi ki meraklandım bak şimdiValla "baltamdaki kan" başlığı kadar korkutmadi beni basliginiz.Sanirim uzak diyarlarda yaşamam ve o tarafta ki hastaneleri bilmemem algımi da etkiledi
Uff, beğenmeyen yazmasın ya. Sıkmayın canınızı.Keşke baştan yazsaydım bu kadar tepki alacağımı düşünmedim kişi sayısını vermem gerekiyordu. İki endişem vardı onları dile getirdim.
Arkadaşa katılıyorum,orada bir çok çocuk,göreceksiniz eminim ki götürmezseniz pişman olursunuz.Fakat yedek kıyafetleriniz olsun yanınızda,bir de benim oğlumun okulca gittiklerinde botlarına kar girmiş,bir daha gitseler yedek bot mu veririm ne yaparım bilmiyorumÇok teşekkür ederim çok önemli bilgiler verdiniz. Ya biraz düşünmeden acele yazdım konuyu
Evet İstanbul'dan gideceğiz otobüste bi şekilde oyalanır çok konuşmaz :)
Sanırım enerjisini atmak için en uygun yerdir..yorumunuzdan dolayı götürmeye karar verdim.
Tahmin ettim zaten bunu,çünki son anda kişi eklenemiyor,sabahın 6sında başka açıklaması olamaz:))Kişi sayısını vermem gerektiği için acil yazdım..keşke yazmasaydım..
Oraya gidenlerden yorum almaktı amacım, daha önce hiç gitmedik, ortamını bilemedim
Kendi bildiğimi yapacak olsaydım buraya konu açmazdım.
Gel gel mendil sallıyoruzOtobüs kalktı mı yetiştim mi yoruma![]()
Yok daha kalkmadı.. yorum yapabilirsiniz :)
:))))Gel gel mendil sallıyoruz![]()
Doğru olabilir,ne zaman kar birikecekki,yağmadı bile neredeyse bu yıl:))))
Kartepe nin karı güzel değilmiş bu arada