• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yaşındaki kızımla Kartepe turu

Neden bukadar o yargılı ve hazır kırıcı cevaplar veriyorsunuz bi kere konusu sahibi acil yardım edin diye feryat etmiyor acil yorum diyor ikinin arasında çok fark var bu kadar acımasız olmayalım

Yolculuk yarina olduguna gore kararin acil verilmesi gerektigi on gorulebilir
3 sayfa boyunca bunu mevzu etmemin anlami nedir hanimlar?
Illa ozur mu dilemesi gerek sirg bir acil yazdigi icin
Neyse..

Konu sahbibi cok eglenceli bir deneyim olabilir kiziniz icin
Ama hava durumunu kontrol edin, eksilerdeyse temkinli olun derim
Bi de yolda fazla yuksek olmayan bi sesle bicir bicir konusan bi kiz cevreyi rahatsiz etmekten ziyade yolculara tebessum ettirecektir
Kafam siser diye dusunen de kulaklik takar zaten
Ya duyarlılığınız için gerçekten çok teşekkür ederim...açıkçası ilk yorumlar beni çok üzdü :(
Acil yazılmasını eleştirsinlerde kalp kırmadan eleştirseler ne olur?

Evet eğlenceli olur inşallah gerçekten kızım aynı dediğiniz gibi bıcır bıcır :) hava durumunu öğrenmemiştim öneriniz için teşekkür ederim.

Ben olsam giderdim benimde 6 yasinda kizim var.iki yasindada bir bebegim bebek olmasa kesinlikle bu turlar harika deneyimler kazandirirdi.iyi eglenceler

Kitap gotur okusun yolda? Resim yapmasi icin kalem kagit boyama kitabi vs. Kac saat yolculuk yapicaksiniz?

Kardan hasta olmazda.. terleyip soguga cikinca hasta oluyoruz.. sirt bolgesine dikkat..

Keşke baştan yazsaydım bu kadar tepki alacağımı düşünmedim kişi sayısını vermem gerekiyordu. İki endişem vardı onları dile getirdim.
Uff, beğenmeyen yazmasın ya. Sıkmayın canınızı.

Kaç gün bu tatil? İstanbul'dan Kartepe mi? Zaten o kadar uzun bir otobüs yolculuğu değildir o zaman. Çocuğu da sıkıldığında telefon/ ipad de bir oyunla oyalarsınız.

Ben de turlarda bır bır bir dakika susmadan sesli sesli konuşan insanlardan rahatsız oluyorum. Geçen biri kadın vardı aman Allah'ım 2 saat boyunca aramadığı komşu, akraba kalmadı. Bütün saçma dedikodulara dinleyici oldum.

Benim kızım şu an 5.5 yaşında otobüse binmedik hic ama uçağa binerken konuşmuştum,bak kalabalık olacak,sessiz konuşacağız vs vs diye anlattım ki benim kızım bildiğiniz gevezedir,cümlenin sonu gelmiyor konuşurken ona rağmen sorun yaşamadım,gayet keyifli bir yolculuk yaptık geçen sene. Önceki senelerde de yine uçak yolculuklarında oyalanabileceği oyuncak,dergi,boyama kitabı vs alırdım yine sorunsuz yolculuk yapardık
Sizde konuşursunuz. 6 yaşındaymış gayette anlar.
Yanınıza oyalanabileceği aktivite kitapları alırsınız,cocuk sorun çıkarmaz yani bu durumda.

Cok konusursa aciklama yaptiginizda anlayabilecek yasta. Ama en guzeli hic yola cikmadan ondan beklediklerinizi acik acik soylemeniz. Bunlara uyacaksan gidelim yoksa ben tek basima gidecegim demeniz gerekir.Bu sekilde rahatsiz edici bir durum oldugunda seninle konusmustuk bu konuyu diyebilirsiniz. Tabi ki yol boyu sus pus oturmasini bekleyemezsiniz. Yetiskin insanlar bile car car konusuyo olur zaten. Belki cocugunuzun sesi duyulmaz bile onlarin arasinda. Kartepede ise yeterli kalinlikta giydirdiginizde hasta felan olacagini sanmam. Kar kiyafeti yoksa oradan kiralayin. Neticede o kiyafetler oralara gore tasarlanmis.

Çok teşekkür ederim çok önemli bilgiler verdiniz. Ya biraz düşünmeden acele yazdım konuyu :KK43:
Evet İstanbul'dan gideceğiz otobüste bi şekilde oyalanır çok konuşmaz :)
Sanırım enerjisini atmak için en uygun yerdir..yorumunuzdan dolayı götürmeye karar verdim.
Arkadaşa katılıyorum,orada bir çok çocuk,göreceksiniz eminim ki götürmezseniz pişman olursunuz.Fakat yedek kıyafetleriniz olsun yanınızda,bir de benim oğlumun okulca gittiklerinde botlarına kar girmiş,bir daha gitseler yedek bot mu veririm ne yaparım bilmiyorum

Kişi sayısını vermem gerektiği için acil yazdım..keşke yazmasaydım..
Oraya gidenlerden yorum almaktı amacım, daha önce hiç gitmedik, ortamını bilemedim
Kendi bildiğimi yapacak olsaydım buraya konu açmazdım.
Tahmin ettim zaten bunu,çünki son anda kişi eklenemiyor,sabahın 6sında başka açıklaması olamaz:))

Kartepede kar mı var yahu ? :) çamurla karışık bişeydir olsa olsa sürekli takip ediyorum snowboard olayım yüzünden ordaki kardan ne olacak :)

3-5 aylık bebekle gideceksiniz gibi konuşmuşsunuz. 6 yaşında kocaman çocuk. Niye gelemesin anlamadım?
Altı üstü kar yani. Lav değil.

Konu sahibesi konu bdvlik olmadığı gibi aslında acil, imdat, çok acil gibi başlıklar da yazılmamalı ricamız vardır, konu başlıklarını içeriği özetleyecek şekilde yazsanız tepki çekmez.

Back
X