- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Tek bir konuda hatalıyım acil diye yazmamam gerekirdi.Uslup konusu evet maalesef sert elimde değil ama bir anda fevrilesebiliyorum .Çoğu zaman pek te haksız sayılmam
Acil diye toplastiğımızda böyle acileytsiz bir konu olunca ve zahmet edip cevap verdiğimizde tabiri caizse mal gibi kalıyoruz neden çünkü konu sahibinin yerinde yeller esiyor oluyor :)
Takdir edersiniz ki kimse sizin çalışıp calismadiginizi bilemez .
Yukarda da demiştim ıyi tatiller
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Yaş olarak 6 yaş nasıl olur bilmiyorum. 3,5 yaşında bir oğlum var. Kesinlikle laf anlamıyor mesela. Aslında anlıyor da tersini yapıyor dediğim şeyin
Ama mesela otobüs yolculuğu yapıyoruz yılda birkaç sefer. İdare ediyoruz bir şekilde, uyumuyorsa çizgi film açıyorum, kitap okuyorum, oyuncak veriyoru vs.
Siz de eğer yolda çok sıkılacağını düşünüyorsanız kitap ya da kağıt-boya kalemi atabilirsiniz çantaya. Dönüşte zaten uyur muhtemelen, giderken de bir şekilde oyalarsınız.
Kişi sayısını vermem gerektiği için acil yazdım..keşke yazmasaydım..Burdakiler götür derse götürecek misiniz ya da götürme diyince götürmeyecek misiniz???? Çocuğunuz hakkında karar veremeyecek kadar aciliyetiniz neyin nesidir bende bunu anlamıyorum , sonuçta yine bildiğinizi yapcaksınız.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Önerilerinizi dikkate alacağım.
Konu başlığındaki acil yazısını silemiyorum degil mi?
Hiç bu kadar tepki alacağımı düşünmemiştim.
Oraya gitmiş olup izlenimlerini yazarlar diye düşündüm.
Valla "baltamdaki kan" başlığı kadar korkutmadi beni basliginiz.Sanirim uzak diyarlarda yaşamam ve o tarafta ki hastaneleri bilmemem algımi da etkiledi
Dün aksamÖyle bir konu başlığı mı vardı
Dün aksamKizcagiz hamileymis ,balgaminda bir damla kan görmüş.Oysa ben neler düşünmüştüm
Çok teşekkür ederim çok önemli bilgiler verdiniz. Ya biraz düşünmeden acele yazdım konuyuKartepeye nereden gideceksiniz,istanbul dan ise 2 saat falan sürer yolculuk otobüsle olduğu için.pazar günü gidecekseniz biraz kalabalık olabilir.kar montu kar pantolonu varsa üşümez.uygun giysiler giymesi lazım.ama hava çok soğuk değil. orada ki kar kalınlığı nedir mesela.oradaki otelin internet sitesinde güncel kar kalınlığı ile ilgili bilgi vardı.bir de 6 yaş küçük değil,en fazla konuşur heralde bebek gibi ağlamaz .tura katılanlarda gürültüyü yorgunluğu göze almışlardır.oraya gidince kızınızın yaşıtı çocukları görünce pişman olabilirsiniz.dağa çıkarken virajlardan dolayı midesi bulanabilir onun için tedbir alın.çocuklar için zararı yoksa bulantı için ilaç içirebilirsiniz ,poşet bulundurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?