• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yaşındaki kızımla Kartepe turu

empatizm

"Beyin ayarlarınızla oynayın"
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
1.155
1.000
133
52
Arkadaşlar merhaba, yarın Kartepe turu var ve ilk kez gideceğiz.
Sorun 6 yaşındaki kızımı götürüp götürmeme, aslında bu tura kızım için gitmek istedim, çünkü karı çokk seviyor, fakat daha önce oranın ortamını bilmediğim için tereddütlerim var.
Kızım çok hareketli ve çok konuşuyor, otobüste rahatsızlık verir mi ve üşüyüp hasta olur mu gibisinden bilemedim ya.
Acil yorumlarınızı bekliyorum.

Bu mu acil derdiniz ?
Ya da bu dert midir ?
Karda kimse hasta olmaz
6 yaşındaki çocuk durdan sustan anlar herhalde ..
Çok uzun süredir otobüs yolculuğu yapmıyorum ama ses çıkaran şımarık çocuklardan ve onların buldumcuk annelerinden herkes her yerde rahatsız olur evet !
Acil cevap verdim

Kızınızı goturmezseniz üzülür sizin de içinizde kalır diye dusunuyorum

Sorun 6 yaşındaki kızımı götürüp götürmeme, aslında bu tura kızım için gitmek istedim, çünkü karı çokk seviyor, fakat daha önce oranın ortamını bilmediğim için tereddütlerim var.
Kızım çok hareketli ve çok konuşuyor, otobüste rahatsızlık verir mi ve üşüyüp hasta olur mu gibisinden bilemedim ya.

Kar ile kizinizin otobuste rahatsizlik verip vermemesi arasindaki iliskiyi aciklayabilir misiniz?

Aciliyete deginmiyorum bile. :duduk:

İçinizde böyle şüpheler varsa gitmeyin.

Burdakiler götür derse götürecek misiniz ya da götürme diyince götürmeyecek misiniz???? Çocuğunuz hakkında karar veremeyecek kadar aciliyetiniz neyin nesidir bende bunu anlamıyorum , sonuçta yine bildiğinizi yapcaksınız.

Altı yaşındaki çocuğa yapacağınız eylemi detayıyla ve napması gerektiğiyle anlatın kendi karar versin.
Kurallara uymak istemiyorsa eğlenmeye de gelemeyeceğini bilir zaten o yaşta ki çocuk.

Ama ayak bağı olur bana derseniz o ayrı.

Bu mu acil derdiniz ?
Ya da bu dert midir ?
Karda kimse hasta olmaz
6 yaşındaki çocuk durdan sustan anlar herhalde ..
Çok uzun süredir otobüs yolculuğu yapmıyorum ama ses çıkaran şımarık çocuklardan ve onların buldumcuk annelerinden herkes her yerde rahatsız olur evet !
Acil cevap verdim
Neden acil dediğimi açıklamadım haklısınız bugün öğlene kadar kişi sayısını vermek gerekiyordu ondan o şekilde yazdım.
Kızım şımarık değil yapısı öyle ve bende buldumcuk anne olsaydım bu konuyu açmazdım zaten ilk kez gideceğimiz için gidenlerden yorum almak iyi olur diye düşündüm.

Neden acil dediğimi açıklamadım haklısınız bugün öğlene kadar kişi sayısını vermek gerekiyordu ondan o şekilde yazdım.
Kızım şımarık değil yapısı öyle ve bende buldumcuk anne olsaydım bu konuyu açmazdım zaten ilk kez gideceğimiz için gidenlerden yorum almak iyi olur diye düşündüm.

Eee zaten ortalık benim çocuğum çok zeki o yüzden tazmanya canavarı gibi diyen annelerle dolu :)
Sanırsın einstein doğurmuş!
Muhtemelen yapısı öyledir...
Ama yine de annecim diğer insanlar bizden rahatsız olabilir o yüzden sessiz olalım dediğinizde anlayabilir .
Ikincisi kartepe yi çok sevecektir .
Iyi tatiller

Kar ile kizinizin otobuste rahatsizlik verip vermemesi arasindaki iliskiyi aciklayabilir misiniz?

Aciliyete deginmiyorum bile. :duduk:
Keşke baştan yazsaydım bu kadar tepki alacağımı düşünmedim kişi sayısını vermem gerekiyordu. İki endişem vardı onları dile getirdim.

Bi de böyle konu açıp acil diye milleti toplayıp ortadan kaybolurlar :işsiz::işsiz:
Hani acildi dur da yorumları oku mübarek!
Siz sevdiğim üyelerden biriydiniz şuan gerçekten şaşkınım! verdiğiniz tepkilere bi bakarmısınız, burası okunan bi yer olduğu için buraya açtım ve ayrıca ben çalışan bir bayanım fırsat buldukça cevap yazıyorum zaten.

Kan bağışı gerekiyor falan sandım başlığı görünce ki Kartepe yakınım nasıl yardım edebiirim diye.

Siz sevdiğim üyelerden biriydiniz şuan gerçekten şaşkınım! verdiğiniz tepkilere bi bakarmısınız, burası okunan bi yer olduğu için buraya açtım ve ayrıca ben çalışan bir bayanım fırsat buldukça cevap yazıyorum zaten.

Uslup konusu evet maalesef sert elimde değil ama bir anda fevrilesebiliyorum .Çoğu zaman pek te haksız sayılmam :KK66:
Acil diye toplastiğımızda böyle acileytsiz bir konu olunca ve zahmet edip cevap verdiğimizde tabiri caizse mal gibi kalıyoruz neden çünkü konu sahibinin yerinde yeller esiyor oluyor :)
Takdir edersiniz ki kimse sizin çalışıp calismadiginizi bilemez .
Yukarda da demiştim ıyi tatiller

Eee zaten ortalık benim çocuğum çok zeki o yüzden tazmanya canavarı gibi diyen annelerle dolu :)
Sanırsın einstein doğurmuş!
Muhtemelen yapısı öyledir...
Ama yine de annecim diğer insanlar bizden rahatsız olabilir o yüzden sessiz olalım dediğinizde anlayabilir .
Ikincisi kartepe yi çok sevecektir .
Iyi tatiller
Peki ben kızım çok zeki ondan çok hareketli çok konuşuyor diye mi yazmışım?? Lütfen bu kadar önyargılı olmayın.. kızım gerçekten öyle

Back
X