- 11 Haziran 2024
- 7
- -7
- 16
-
- Konu Sahibi serdaortacveben
Reşit değilseniz 16-17 varsayıyorum. Karşınızdaki en az 22-23 yaşında. Bu sübyancılık kusura bakmayın. Siz reşit ve yaşınız büyük olsa sorun değildiHenüz reşit değilim ve aramızda 6 yaş olan birinden hoşlanıyorum şuana kadar kendi akranım olan veya birkaç yaş fark olan kimseyle anlaşamadım galiba benim karakaterim biraz daha olgun baskınlıkta olduğu için bu hoşlandığım kişi ise dış görünüş olarak 18 gibi gözüküken biri yaşını bilmeden hoşlandım ama şuan bir karamsarlık içindeyim mantıklı cevaplar ve öneriler lazım çok acil
Ay bi de beğenmedim atıyo
Hemen bohçanı topla 18 gibi gözüken adama kaçHenüz reşit değilim ve aramızda 6 yaş olan birinden hoşlanıyorum şuana kadar kendi akranım olan veya birkaç yaş fark olan kimseyle anlaşamadım galiba benim karakaterim biraz daha olgun baskınlıkta olduğu için bu hoşlandığım kişi ise dış görünüş olarak 18 gibi gözüküken biri yaşını bilmeden hoşlandım ama şuan bir karamsarlık içindeyim mantıklı cevaplar ve öneriler lazım çok acil
Çok canım. Hele de o yaşlardaki kızları erkekler çok manipüle ediyor. Akranlarından şaşmaHenüz reşit değilim ve aramızda 6 yaş olan birinden hoşlanıyorum şuana kadar kendi akranım olan veya birkaç yaş fark olan kimseyle anlaşamadım galiba benim karakaterim biraz daha olgun baskınlıkta olduğu için bu hoşlandığım kişi ise dış görünüş olarak 18 gibi gözüküken biri yaşını bilmeden hoşlandım ama şuan bir karamsarlık içindeyim mantıklı cevaplar ve öneriler lazım çok acil
Yaşımdan olgunum 1, 2 üniversite mezunuyum 2. Bunlar hiç şaşmaz hep normalin altında insanlar çıkarKarakterim çok olgun diyen hiçbir ergenlik dönemi gencinin olgun olduğunu görmedim, bu da ilginç bi bilgidir, neyse.
Yaşını bilmeden hoşlandın, şimdi biliyosun. Artık hoşlanmayı bırakabilirsin
Ben 3 okul bitirdim 3!!!!Yaşımdan olgunum 1, 2 üniversite mezunuyum 2. Bunlar hiç şaşmaz hep normalin altında insanlar çıkar
Ablacım yaşın çok genç daha. Senin ki şu an daha çok hayranlık ayırt edemiyorsun sadece. Yaşıtın insanlarla vakit geçir zaten olgun yaşlara istemesen de geleceksin acele etmene hiçHenüz reşit değilim ve aramızda 6 yaş olan birinden hoşlanıyorum şuana kadar kendi akranım olan veya birkaç yaş fark olan kimseyle anlaşamadım galiba benim karakaterim biraz daha olgun baskınlıkta olduğu için bu hoşlandığım kişi ise dış görünüş olarak 18 gibi gözüküken biri yaşını bilmeden hoşlandım ama şuan bir karamsarlık içindeyim mantıklı cevaplar ve öneriler lazım çok acil
E 3 işteBen 3 okul bitirdim 3!!!!
Bitirirken okullar; ilkokul, ortaokul, lise
Kreş + anaokulu ayrı sayılıyosa 5 hattaE 3 işteyeni nesil okul öncesinden başladığından 4 okul oluyor hatta bu da yeni bir bilgi
Diğer konunda sevgilindi hani? Atma ZiyaaaaHenüz reşit değilim ve aramızda 6 yaş olan birinden hoşlanıyorum şuana kadar kendi akranım olan veya birkaç yaş fark olan kimseyle anlaşamadım galiba benim karakaterim biraz daha olgun baskınlıkta olduğu için bu hoşlandığım kişi ise dış görünüş olarak 18 gibi gözüküken biri yaşını bilmeden hoşlandım ama şuan bir karamsarlık içindeyim mantıklı cevaplar ve öneriler lazım çok acil