Kız başka mesajları da filiz tartı bildirecek diye algılamaya başladınSen varya sen kilonuda soylemoyorsun icime dert oldu benimde
Ye canım ye yeKaptanim yiyebilirsin dediiiiii
Bn kartdooooor istiyoooom
Dur kız mezun ettiniz azcikta koruma yapayım. Sonra artık karar sizin.Mantikli bi karar kapatalim
Oo herkesi beklersek ben burdan gidememDur kız mezun ettiniz azcikta koruma yapayım. Sonra artık karar sizin.
Yani olabilir canim kac gram yapıyor bilmiyorum ama :)2 ymk kasigi gibimiii
Beni bekle dedim. Herkesi bekle demedim.Oo herkesi beklersek ben burdan gidemem
Takiliyorum canimBeni bekle dedim. Herkesi bekle demedim.
Gitme zatenOo herkesi beklersek ben burdan gidemem
Karadeniz bu sene hep ygmur gunes yuzu gormedi sizin gibi onu diyoooBu ne anlatayr giz
Yörüngeden çıkak az ya çıkmak lazım
devri mulk mu kiz bu epi topu sayfa ustune de yapalim miKilit vurak gidek anahtarı da bana verin
Heee yemis yemis sismis demiyorrrrKız başka mesajları da filiz tartı bildirecek diye algılamaya başladın
Filiz tartıyi açıklasa da kurtulsak
Azcık dürtülmeye ihtiyacım varBen seçtim de oldu ben dürtmesem sesi çıkmıyor
Azcık dürtülmeye ihtiyacım var
Benim de tam tersi ya oglan 8.5 yasinda 25 kilo kiz 6 yasinda 25 kilo.7 buçuk yaşında boy 135 kilosu 40 canım
Doğduğundan beri iriydi zaten
Yapısı iri gözle görülür bir kilo problemi yok ama gelde burdakilere anlat
Abur çukurdan uzak tutmaya çalışıyorum
Evevabur cubur almıyorum bende çocuklara örnek olmak için yemiyorum
Kızımda zayıf oğlanı zayıflatmaya kıza kilo aldırmaya uğraşıyorum
Afiyet olsun canım O sıcaklardan birazda buraya gonder bir tişört giymeye hasret kaldık
Çocukların yazdıklarını kaldırdım çoğunu doğru düzgün giyemediler hep yep yeni seneye de üzerlerine olur mu bilmiyom
Sağlık olsun
Al kiz senin olsun bizde biktik sicaktan surekli dusa gir cik burustuk
Az kaldi bizimde serinleyecek buralar cuma 21 dereceye düşüyorBiz de tisort giymeye hasret kaldik gelemedi avrupaya bu yaz sicaklar